Şimdi Ara

7yıldır metin2 oynuyorum ve bilmediğim birşey var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
21.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar benim Bildigim Kadarıyla Altın Yüzük Tr Serverinde Bir işe Yaramasada Bu Diger Avrupa Serverlerinde karsılıklı Duygu İşlevlerini Gerçekleştirir Diye Biliyorum Yani Bizim Oynadımız Tr Avrupa Server ÖZellikleri İle Tıpa Tıp Aynı Değil Bizde Eksiklikler Var.
  • Arkdaşlar benim Bildigim Kadarıyla Altın Yüzük Tr Serverinde Bir işe Yaramasada Bu Diger Avrupa Serverlerinde karsılıklı Duygu İşlevlerini Gerçekleştirir Diye Biliyorum Yani Bizim Oynadımız Tr Avrupa Server ÖZellikleri İle Tıpa Tıp Aynı Değil Bizde Eksiklikler Var.
  • hiç birşey
  • 10k idi sanırım we bi isine yaramaz bosuna alma ben 64 lvlim we daha onu almayı grektiren bi görew gelmedi sanırım
  • Bazı itemler tam sürümde aktif kullanılıyor. Altın yüzük oyunun ilk zamanlarında güzel itemdi. Düşük lvl yerden 40-50 yang toplarken o yüzüğü satarak 10K kazanıyordu. O zamana göre iyi para. Şu anki piyasaya göre o yüzüğün 1m değeri olması lazım aslında.
  • 7 yıldır oynuyorsun emin misin ?
  • klavuz suanda etkisiz eleman gibi birşeydir , oyunun diger firmalarca yayınlanan serverlerinde basarılı okunan her klavuz skill seviyesini 1 kademe artirir ancak tr de bu ozellik aktif degil
  • Arkadaşlar eski ama sağlam bilgiler vereyim kılavuz m1 -m2-m3-m4 sırayla birer kılavuzda okutur türkte bu sistem aktif değil altın yüzük eşinizin bir skilini almanızı sağlar buda türkte aktif değil delici vuruş düz vuruşlarınızı 2 kat artırır kritik ise skille olan vuruşlarınızı 2 kat arttırır rüzgar savunması kritik yemenizi şimşek savunması delici yemenizi önler şimdilik bu kadar.
  • Konu dışına çevirdiniz burayı. 7 Yıl diyor adam ister doğru ister yalan size mi kalmış doğrulamak ?
  • Sen bence 7 yıl boyunca yabanı köpek olurmuşsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavuz okurken beklemen gerekmez bk nin 1 gun bekleme suresi var ve klavuzun gecme sansi yuzde 50dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin 2 2004 yapımıdır 2011 e kadar say 7 yıl
    ayrıca 3 defa altın yüzük tuttum birini dolunay alırken takas ettiğim itemlere koydum birini çaldırdım zaten birinide kdp düşünce yer açılsın diye yere attım 7 yıl boyuncada 1 kere bile marketten fiyatına bakmak aklıma gelmedi
  • Bende hep sormuştum kendime bu soruyu Tanrıçanın gözyaşı, Lucy nın yüzüğü'de var bunların arasında tabiki
    Kısacası gereksiz itemler dostum at yere gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyy2015

Bende hep sormuştum kendime bu soruyu Tanrıçanın gözyaşı, Lucy nın yüzüğü'de var bunların arasında tabiki

gözyaşını takınca ölünce xp gitmiyor
  • 7 yıldır oynadığını hiç zannetmiyorum ozaman bu soruyu sormazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Orijinalden alıntı: Eyy2015

Bende hep sormuştum kendime bu soruyu Tanrıçanın gözyaşı, Lucy nın yüzüğü'de var bunların arasında tabiki

gözyaşını takınca ölünce xp gitmiyor

adamsın

• Metin2 de en nefret ettiğim şeylerden biridir bu altın yüzük zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Bende hala skill kılavuzlarının ne işe yaradığını ve deliciyle kritik vuruş şansının farkını bilmiyorum.

Kritik Vurusunun 2 katını
    Delici İse vuruşunun 5 katı kadar damage verir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superkick35

quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Bende hala skill kılavuzlarının ne işe yaradığını ve deliciyle kritik vuruş şansının farkını bilmiyorum.

Kritik Vurusunun 2 katını
    Delici İse vuruşunun 5 katı kadar damage verir :)

Skill klavuzu beceri kitabı ile aynı görevi görür. Tek farkı, klavuzun okunma oranı oldukca yüksektir.

Delici vuruş şansı ve kritik vuruş şansına değinecek olursak.

Delici vuruş; karşı taraf savunma yaptığında daha az vurursunuz. Delici vuruş şansı denk gelirse karşıdaki kişi savunmasız gibi işler.
    Kritik vuruş şansı; vurduğunuz damagenin iki katını vurursunuz.
  • altın yüzüğün tr de hiç bir değeri yok tamamen çöp
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.