Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_c_g

necrophabia ya silahini verecem de online yakaliyamiyorum biri oyunda pm atsin da online olan ona veriyim o iletsin lutfen

sen herhangi bi traprock uyesine iletsen aksamina necrophobia nın eline ulaşir..
  • hallettim kendisine iletilecek ilginiz icin tesekkurler
  • ARKADAŞLAR DÜN CLANIMIZDA YER AÇMAK İÇİN ONLİNE OLMAYAN ÇEKİP GİDEN ARKADAŞLARI ÇIKARDIK...ARADA BAZI MAZERETİ OLAN ARKADAŞLARDA KAYNADI... DURUMUNUZU BELİRTEBİLİRSENİZ SEVİNİRİZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hybrit

ARKADAŞLAR DÜN CLANIMIZDA YER AÇMAK İÇİN ONLİNE OLMAYAN ÇEKİP GİDEN ARKADAŞLARI ÇIKARDIK...ARADA BAZI MAZERETİ OLAN ARKADAŞLARDA KAYNADI... DURUMUNUZU BELİRTEBİLİRSENİZ SEVİNİRİZ...

her kezi cikar yaw lazim dieil..
  • Bugün saat 11:45 geçe oyuna girdim 4 kisi clanda online idi canım skldı direk ant queen e bakayım dedim .Chara girdim vede 1 dk bekledikten sonra direk ant quen cikti vede kimse yoktu.Clan yüksek lvl adam bulamadıgımdan dolayı Caner (Kamuran) le kesemedik.Vede 15 dk sonra Warnuts allysi geldi vede biz daldıgımızda yuksek lvl destronun teki daldı biz dropu kapamıyalım diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LusH

Bugün saat 11:45 geçe oyuna girdim 4 kisi clanda online idi canım skldı direk ant queen e bakayım dedim .Chara girdim vede 1 dk bekledikten sonra direk ant quen cikti vede kimse yoktu.Clan yüksek lvl adam bulamadıgımdan dolayı Caner (Kamuran) le kesemedik.Vede 15 dk sonra Warnuts allysi geldi vede biz daldıgımızda yuksek lvl destronun teki daldı biz dropu kapamıyalım diye.

Bunlar iyice isi zora sokmaya calisiyolar.. kaybedenler kendileri olur sonucta.. Ally kurulsun bakalım kac kere kesebilecekler o A.queen i..

Bi de yukardaki gizmo_x isimli arkadasi benimle karıstırmayın.. Kendisi bi zamanlar PolatAlemdar nickiyle bizim serverda oynayan zati muhteremdir...Beni town a cagirip bufflamamı isteyen ender insanlardan biri :)

Durmak yok Yola devaaam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guizmo -- 4 Mayıs 2008; 23:41:02 >

• Pazar evt bende vardim dun ne hikmetse saat 8 de kalkıp l2 oynadım pazar pazar saat 1 e kadar bende tektim sonra 2 3 kişi daha online oldu.Ama dün hakkaten online sıkıntısı vardı ee pazar malum pazar milletin tatili piknik miknik diecmde kardeşimm yurdumun genelinde yağmur vardı yaff
  • izmir 10 numaraydi
  • malesef online sorunumuz başladı yaza doğru bu şeklde oluyor.sonucta herkezin işi gücü war.kankacım biz daggeri herzaman adam saydık:))maksat heyecan dagger kasacam diye 77 lvl soultakeri sildikşu ezikleri kasalım diyorum ama fırsat olmuyor oyuna grnce özellkle adnan rahat bırakmıyorhata bizde dontrunu kasmk icin ortadan kaybolduğunda butun ezklr yanında olcktık cümbür cemaat kasacaktık.nyse öle ya da böyle kasacaz.ibocum nerde benim ışıl ışıl daggerim onu werde adil kankamın +8 daggerını iade edeyim
  • 5dk once Sanirim Bornwild ler [Siyah CRESTLİ] baya 1 ugrastilar olduler dirildiler olduler dirildiler
    Bende 1kez nasibimi alip oldum ant quuen ring dusmedi Adam OLsa Biz kesebilirdik
    Ado abi cagirdi etti ama adam yok:(
  • bazı şeyler nasip olursa olur olmzsa olmaz.gönül isterdi şöleee herdaim kalabalık olmayı ama olmuyor.mesela bizler şuan işteyiz giremiyoruz malum sınwlr yaklştı,okulu olan war falan fulun sebep cok,her bosu biz kesecez diye bir kaide de yok,elimzdeen geldnce olduğumuz anlrda kowalıyoruz.
  • Tekrar merhabalar;

Guina(hakan) eskişehirde oldugu için summoner ile online değildim, çıkarılıp çıkarılmadığımı bilmiyorum bugün kontrol ederim. dünkü rbp'de angel soul a grade düştü. Neye yarar bilmiyorum, açıklamasından da birşey anlamadım. clan'a lazimsa teslim edeyim ya da kasaya atabiliyorsam atayım. cevabınızı bekliyorum.
  • yarın kesecez, organize ediyorum bu aksam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hybrit

ARKADAŞLAR DÜN CLANIMIZDA YER AÇMAK İÇİN ONLİNE OLMAYAN ÇEKİP GİDEN ARKADAŞLARI ÇIKARDIK...ARADA BAZI MAZERETİ OLAN ARKADAŞLARDA KAYNADI... DURUMUNUZU BELİRTEBİLİRSENİZ SEVİNİRİZ...

Haziran 15 e kadar hafta sonları kurstayım.
    Akşamları bazen 8-10 a kadar çalışmak durumundayım (sanırım bi süre sonra düzelir)
    Atıldıysam canınız sağolsun.
    Kapıdan kovun bacadan girerim.

Hepinize çok selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

malesef online sorunumuz başladı yaza doğru bu şeklde oluyor.sonucta herkezin işi gücü war.kankacım biz daggeri herzaman adam saydık:))maksat heyecan dagger kasacam diye 77 lvl soultakeri sildikşu ezikleri kasalım diyorum ama fırsat olmuyor oyuna grnce özellkle adnan rahat bırakmıyorhata bizde dontrunu kasmk icin ortadan kaybolduğunda butun ezklr yanında olcktık cümbür cemaat kasacaktık.nyse öle ya da böyle kasacaz.ibocum nerde benim ışıl ışıl daggerim onu werde adil kankamın +8 daggerını iade edeyim

Ah yaso ahh dun gece pazarda ole bi keklendim olmas hayatım boyunca unutamıcam baya bi sarstı bu durum benı 2.kat daha fullforce performance lazım madiiyat çöküşmesi oldu ayrıntıyı anlatırım yaw oyunda..Dalgınlık kötü bişii

• Ahhh ibrahim abi AHhhhhhhh
    Bana satsana ole :D istsek vermessin ama ayrintilar sende solemicem bisi :)
    dun gece evente katilanlar gm eglendirdik resmen bu ise ne zaman el atilacak yaa...
    baium ring gene revlere gitmis galiba dunku eventta nasip bi gun bize gelir...
  • hadi yaww nolduu nyse akşama anltrsın.bu gm votkayı cekiyor geliyor oyuna sonradaa habire weriyor bişiler.bu şeklde item werilmesine karşıyım ben yaw
  • Yaw yasin abi adam antharas indirdi kestiler drop yok cunku rev yok baium indirdi kestiler drop yok cunku rev yok dediki yuzuk suan tavsanlarin icinde 1.lvl mob :D kesen kim rev :D
  • cınar yaff bizim izmir toplantisini yapak haftasonu
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.