Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba tr ailesinin bir ferdi olarak çok mutluyum fazla online olamasamda lvl 53 olmayı basardim buraya gelmemde yardımcı olan herkeze tesekkürler ... benim öğrenmek istediğim birkaç husus var materyaller ne ise yarar sadece satmak icin mi kullanılır ve hangisi dancer ın işine yarar bununla ilgili bildiğiniz bir türkçe link varsa lütfen yönlendirin teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakcan -- 28 Mart 2008; 10:04:41 >
  • Materyaller armor,silah,jewel yapiminda kullanilir.Onlari satmamanda fayda war ilerde lazim olabilir.
  • gerjuva_tr doğru söylüyor satmamak lazım ama ben c grade üstümü alabilmek için mecbur kalıp sattım.
  • tamam tüm arkadaşlar lazım olacak diyolar ama hangisi lazım olur bilmiyorum ve hepsini bankama koydum ve yer kalmadı o yüzden hangilerini saklamalıyım onu bilmiyorum ... blade dancer a hangi mat ler lazım olur bilgilendirirseniz sevinirim
  • Animal bone,animal skin,leather,crafted leather,stone of purity,enria,thons,asofe,cursed bone powder,thread,metalic thread,durable metal,orikoruon ore,mithril ore,steel,iron ore,varnish,mold hardener,mold lubricant,mold glue, b ve a grade armor partlari,a ve b grade recipelar aklima simdilik bunlar gelio bunlar onemli materyallar bunlari cope atmaz biriktirirsen ilerde cok faydasini gorursun.
  • arkdaşlar herkes TS(teamspeaker) kursun cok önmli pvplerdeki kusatmlrdaki basarımızın artması buna bağlı.herkes kingelvise pm atsin sorsun nasıl oldgunu yardımcı oluyor

bu arada rift partylre başladım haberiniz olsun bekleriz sizleride
  • Ts yoksa gelmem rifte
  • harbi bu ts guzel bişiy yükledim param olunca bi mikrafon alicam çok guzel olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_c_g -- 1 Nisan 2008; 16:22:03 >
  • Ben de TS ye destek veriorum. Gerçekten faydalı. Denemekten zarar gelmez derim.
  • ewt yukleyin yukleyin cok güzel.gerekli bir şey tabiki.
  • ventrillo daha guzel bi program ts nin modası geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

ventrillo daha guzel bi program ts nin modası geçti

ewt bak bu prgrmı da baya methediyorlr.ama bizim cocuklrın hepsi ts kurmuşlr şimdi bu vntriloyu kurmk zorlar bizi.tabi bu konuda uzman arkdslr warsa vntrilloda bir secenek olarak düşünülebilir
  • Ventrillo da ses kalitesi daha ii biz ailecek ventrillo kullaniyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

Ventrillo da ses kalitesi daha ii biz ailecek ventrillo kullaniyoruz

ventrillo forever

bişey yok ki sadece ventrillo.com dan ventrilo-3.0.1-Windows-i386 indirin kurun ancak server bulması size kalmış :D googleden yazın ventrillo server diye kamyonla free server bulursunuz bence tsle ugrasmasın ( setupdan push to talk yapmayı unutmayın )
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

quote:

Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

Ventrillo da ses kalitesi daha ii biz ailecek ventrillo kullaniyoruz

ventrillo forever

bişey yok ki sadece ventrillo.com dan ventrilo-3.0.1-Windows-i386 indirin kurun ancak server bulması size kalmış :D googleden yazın ventrillo server diye kamyonla free server bulursunuz bence tsle ugrasmasın ( setupdan push to talk yapmayı unutmayın )

Abyysin ventrilo serveri var sanirim
    yada daha degisik 1sey serverda belirli tuslara basinca konusabiliyorsun part ici falan
    Cakmam bu konulardan daha once ugrasmadim

• ewt vntrillo kullniyolr abysste cok iyi olduğunu öğrendim musty sen anliyorsun sanirim bu ventrillodan bu konuyada bir eğilelim olmadi ts yi kaldirir bunu kurariz hangisi daha sağlıklı ise ona geceriz
  • ventrillo güzel bir program. Biz bi ara denedik ama seste yankılanmalar oluyor 2-3 kisi aynı anda push to talk yapınca. onu cozmemiz gerek
  • en azindan ikiside denenir en iisi hangsi ise o kurulur derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

ventrillo güzel bir program. Biz bi ara denedik ama seste yankılanmalar oluyor 2-3 kisi aynı anda push to talk yapınca. onu cozmemiz gerek

eger ses hoparlorden geliyorsa ve mikrofonla hoparlor yanyana ise yankılanma normal ya aralarını uzak yapcaksınız veya en saglıklısı kulaklık, mikrofon webcamdende olur kulaklıgınkide olur
  • Deneyip göreceğiz..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.