Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
48.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün lag çok az di hatta 9 dan sonra 0 di diyebilirim. Güzel bir akşamdı. Bol bol destroyer testi yaptım. Ben böyle damage veren char görmedim. Set BW heavy enchsiz ve Silah da great sword focus enchsiz ile lv55 de frenzy acarak catacomb witchde moblara 2 vuruyorum. 2 critical veya 5-6 normal vurusu yetiyor. ortalama vurusu sadece SE buffu ile 6k-7k civarında. 1:30dk lik frenzy süresi bitene kadar 2 adet oda temizlenebiliyor ve lv55 de yuzde 25 exp veriyor :D . Frenyzi daha hizli doldurmak icin biseyler bulmaliyim.

    Clanla ilgili haberlere gelince lv kasmaya devam. Durmak yok. Serverin en güçlü ally is ile anlaşma yapmak üzereyiz. Oren kalesi çok yakında TRaprok emrinde olacak.
  • ins.
  • frnzyi daha hizli doldrmk icin enewal medi chmpion falan lasimsa werim asok geri dondu bu arada.action time
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AsoK

    frnzyi daha hizli doldrmk icin enewal medi chmpion falan lasimsa werim asok geri dondu bu arada.action time



    düzeltme: renewal
  • Arkidisler becool war actı hayırlı ossun
  • Gusel , kactane war clan oldu kardes ? Alayini sokeriz zamani gelsin ...
  • oganim hosgelmissen seref vermissen oyuna gir de gorusek yaff olmuyir boyle ayri gayri kirmanim:D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    Dün lag çok az di hatta 9 dan sonra 0 di diyebilirim. Güzel bir akşamdı. Bol bol destroyer testi yaptım. Ben böyle damage veren char görmedim. Set BW heavy enchsiz ve Silah da great sword focus enchsiz ile lv55 de frenzy acarak catacomb witchde moblara 2 vuruyorum. 2 critical veya 5-6 normal vurusu yetiyor. ortalama vurusu sadece SE buffu ile 6k-7k civarında. 1:30dk lik frenzy süresi bitene kadar 2 adet oda temizlenebiliyor ve lv55 de yuzde 25 exp veriyor :D . Frenyzi daha hizli doldurmak icin biseyler bulmaliyim.

    Clanla ilgili haberlere gelince lv kasmaya devam. Durmak yok. Serverin en güçlü ally is ile anlaşma yapmak üzereyiz. Oren kalesi çok yakında TRaprok emrinde olacak.




    şöyle bi fikir veriyim dedim :)

    boss kesmeden önce frenzy i açıp dalabilrsin en azndan magelerin manası biraz daha geç bitmiş olr ;)




  • Evett çılgın bi hafta sonu oldu. Hemde nasıl cılgın. 40 a yakın RB kestik. 10 larca ayrı PVP. Gece 4 lere kadar dusman kovalayıp düşmandan kaçtık:D. Şaka bi tarafa 13 clanla WAR daiz. ii tarafında kötü tarafı da var. Her yer düşman canın sıkıldımmı git dogra. Ama yanlız ken her an biri tepene binebiliyor. RB dedim de RB ler de bu hafta sonu sevindirdi. HAsılat ise enchleri saymassak NM Helmet, Elemental Sword, A grade Low Fist, Tallum stocking, majestik earing ve phoenix ring. 6 da lv kişi başı :d. Yeni katılan arkadaşlarda cok fazla C grade li kalmadı. B ve A ya terfiler bitmek üzere. Son arkadaşları da giydirip donattıkmı artık non stop lv e hazır olacagız. 75 olan suba başlıyacak.

    Kukuri yi de kutluyoruz. Nobless oldu. Yeni adı GateKeeper oldu:d.

    Clan cezasının bitmesine 3 gün var. Online olmayan 6 arkadaş çıkartıldı. Hayatta başarılar diliyoruz. Çok yakında bu topicde TR Clanindan PVP videoları ve RB kesim videoları verecez. Bizi takip edin.




  • Clan uyelerine duyuru. 1-2 gün içinde serverin en güçlü ally sine katılıyoruz. MEvcut ally den clanların online sorunları yüzünden ve WAR lara karşı pasif davrandıklarından ayrlıyoruz. SF ally sinde 10+ daha clan WAR ve herr dakka PVP ye hazır olun. 25 Clanla savasta olacaz. Siegeler cok cetin geçecek.
  • Aynen Saat gece 1:30 gibi d0mi e sordum 10 clan var suan allyde ve o saatte 92 kişi online dedi. Bizim de bu güce katildiğimizda artik SF'nin rakibi kalmayacaktir. Noobcaks lerin bulunduğu clandaki playerlar gerçekten sağlam itemle donanmiş kişiler ve 5-6 tane herolari mevcut (Hem p.def hemde p.atack veren hero skili cok etkili). Bu noobcaks in bulunduğu ally rakip olabilirse olur dierleri böcek gibi ezilir.
  • Gelecegin tas destolari

     7x Abyss clan TRaProck özel topiği


    En sonunda sf ci olduk

     7x Abyss clan TRaProck özel topiği


     7x Abyss clan TRaProck özel topiği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 19 Aralık 2007; 23:57:28 >




  • Ally lideri bi kac kuraldan bahsetti bakalim ne kadar geçerli olacak bizim için XD.... allydeki en yuksek online şuanda...



    http://home.arcor.de/wargasml2/rules.html
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hybrit

    Ally lideri bi kac kuraldan bahsetti bakalim ne kadar geçerli olacak bizim için XD.... allydeki en yuksek online şuanda...



    http://home.arcor.de/wargasml2/rules.html



    Kuralları biz koyarız deseydin erocum




  • Ally sabah bu sabah saat 09:00 gibi baiumu kesti ve çokda uzun sürmedi^^ Bizden yanilmiyosam sadece buddylove katilabildi. Ben görevi henüz yapmadığım için katılamadım. Drop olarak ring ve tallum sword düşmüş.^^
  • hey hey hey beni unuttunuz amaaaaa ben hep okuyorum bunları gelicem bekleyin az kaldı bu gün 12 den sonra 195 az kaldı hehhehe tank: Kajmer, summoner: Aqu, spoiller: nurialço, PP: BanuAlkan, bunları unutmayın clanımın insanları belki clanda değilim şu an ama sizlerleyim artık şu server ın tekelini alın alınki türk başarısı görsün tüm düşmanlarımız...... Özledim hepiniziiiiiiii
  • Duyuru: Baium , Antahras , Valakas Görevlerini yapin. Yapamayan yardim isteyen banaulaşsin. bu cumartesi ve pazar siegemiz var. Tam katılım gerekli.
  • telekom katilmamizi engelliyo
  • Malesef haklısın. Türkiyedeki yavaş telekom ile işimiz zor. Bu gidişle l2 yi birakacaz :D
  • he yaw,bu telekom yuzunden 40 gorevi daha bi iskence oldu.
    sormayın gitsin...

    yoksa questler bana vızz gelir tırızz gider...

    Phanton Ranger ıma kavusmak uzereyim,dün monitör üm göçtü akşam üzeri.40 görevinin sonlarındaydım (sagittarus).
    Bu akşam emanet felan bi monitör bulup devam edicem

    beni gördüğünüz yerde bufflayın beyler


    çok kısa süre sonrada warsmith imle de sizlere destek vermeye devam edicem.
    Lvl kasmada maximum yardımlarınızı rica ederim..

    Bilgehatun turn back




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.