Şimdi Ara

7D / 60D / d300s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 7-8 aylık kullanımdan sonra nikon d3100'ümü sattım. 1 ay içinde elimde yaklasık 2000 lira civarı bi para birikmiş olur. Belki biraz fazla.
    Asıl soru yeni makinam hangisi olsun ? Aslında 60D digerleriyle yarışamaz ama döner lcd ekran ve fiyat avantajı var. Ve bu bütceyle en çok 60D almaya yakınım.
    Karar aşamasında sizlerden de yorum almak istiyorum. Tabiki son karar veren ben olucam ama söylicek sözü yapıcak yorumu olan tecrübeli arkadaşlar sözlerini sakınmazlarsa memnun olurum. Özellikle bu makinalardan bir kaçını kullanmıs olanlar gözlemlerini aktarıp kıyaslama yaparlarsa büyük sevaba girerler :)

Bu arada bütçemden de anlasılacagı üzere 2. el düşünüyorum. Sahibinden.com dan baktım pazarlıklarla vs bu bodylerden birini yanına da orta seviyeli bi lens ile alabilirim. Buradaki yorumlara baglı olarak biraz daha para da biriktirebilirim tabi. ( 60D dısındakiler fazlaca övülürse daha fazla paraya ihtiyacım olucagı kesin :)

NOT : 60D ve 7D arasındaki farklardan az cok haberim var yani kara cahil değilim :) internet üzerinden ve bizzat gidip deneme şeklinde üzerime düşen araştırmaları yaptım. ama nikon d300s hakkında pek bilgim yok çünkü listeme yeni girdi :) Siz değerli arkadaşlardan edindiğiniz kişisel tecrübeler noktasında yorumlar istiyorum.

Zaman ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtakeİt -- 27 Mayıs 2013; 18:11:48 >

• _____________________________

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon EOS 300D-350D-400D
    4 yıl önce açıldı
    nikon s9100
    14 yıl önce açıldı
    CANON EOS 350D
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.