Şimdi Ara

799 Tl ye Victor U2 önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 800Tl ye kadar bir telefon almayı dusunuyordum ve Victor U2 de karar kildim.Beyaz rengini ve tasarimini oldukca begendim ekranin 720p olmasi mali450 zorlamiyacagi icin oyunlarda yuksek performans vericegini dusunuyorum lakin kafama takilan pil performansi.Cihazda 3100Mah pil var.Mali400 gibi Mali450 ninde pil performanları pek ic acici degil ve forumda sarj performansinin iyi olmadigini duydum. Cogunlukla mobil veri surekli acik,whatsapp,twitter,facbook takilirim birazda oyun oynarim.Sizce 1 gunu cikarirmi ? Bu fiyatta onerebileceginiz baska telefonlar varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erra13 -- 8 Aralık 2014; 20:05:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben uzun süre kendi konusunu takip ettim kullanan arkadaşların yorumları pilin gerçek 3100 mA olmadığı yönündeydi. Şarj konusunda çok sıkıntı yaşadı kullanıcılar ve nerdeyse tamamına yakını da satti telefonlarını bi kaç kişi dışında. 800 liraya zenfone 6ya da bakabilirsiniz 5.5'' telefon almayi düşündüğüne göre 6'' de Size çok büyük gelmez heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Hocam ben uzun süre kendi konusunu takip ettim kullanan arkadaşların yorumları pilin gerçek 3100 mA olmadığı yönündeydi. Şarj konusunda çok sıkıntı yaşadı kullanıcılar ve nerdeyse tamamına yakını da satti telefonlarını bi kaç kişi dışında. 800 liraya zenfone 6ya da bakabilirsiniz 5.5'' telefon almayi düşündüğüne göre 6'' de Size çok büyük gelmez heralde

Zenfone 6 yi da dusundum ama 6 inc gercekten cok buyuk ve cerceveleride biraz daha kalin acaba baska oneriniz varmi ?

• Erra13 kullanıcısına yanıt
    Biraz daha paranı biriktir Huawei Ascend G7 ya da LG G2 32 GB falan almaya çalış. O fiyat aralığında hiçbir android telefonu tavsiye etmiyorum, hepsi oyuncak telefon kalitesinde. İlla alacağım diyorsan da Motorola Moto G'ye bak, ekran küçük, donanım biraz düşük, tasarım geride kalmış, ancak fiyatındaki en kaliteli telefon odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 8 Aralık 2014; 20:52:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erra13

quote:

Hocam ben uzun süre kendi konusunu takip ettim kullanan arkadaşların yorumları pilin gerçek 3100 mA olmadığı yönündeydi. Şarj konusunda çok sıkıntı yaşadı kullanıcılar ve nerdeyse tamamına yakını da satti telefonlarını bi kaç kişi dışında. 800 liraya zenfone 6ya da bakabilirsiniz 5.5'' telefon almayi düşündüğüne göre 6'' de Size çok büyük gelmez heralde

Zenfone 6 yi da dusundum ama 6 inc gercekten cok buyuk ve cerceveleride biraz daha kalin acaba baska oneriniz varmi ?

Hocam üstüne para ekleme ihtimaliniz varsa g2 önerebilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erra13

quote:

Hocam üstüne para ekleme ihtimaliniz varsa g2 önerebilirim

Lg g2 1299 tl hocam o kadar fiyat ekleyince diyorumki biraz daha ekleyip z1 alıyim o kadar ekleyince de gozum 5s lere kayiyor zaten en fazla 1.5 sene kullanirim 800 tl den fazla vermeyi dusunmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Biraz daha paranı biriktir Huawei Ascend G7 ya da LG G2 32 GB falan almaya çalış. O fiyat aralığında hiçbir android telefonu tavsiye etmiyorum, hepsi oyuncak telefon kalitesinde. İlla alacağım diyorsan da Motorola Moto G'ye bak, ekran küçük, donanım biraz düşük, tasarım geride kalmış, ancak fiyatındaki en kaliteli telefon odur.

Ascend G7 icin takipteyim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzak durun gıdıp adam akıllı bır cıhaz alın boyle fason cın cıhazlarına para kaptırmayın derım bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.