Şimdi Ara

799 TL SEG 9000 A ENERJİ KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
3
Favori
2.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu klima hep indirime giriyor aklımı çeliyor. seg markasından hiç bir beklentim yok ama on metrekare bir çalışma odam var, daha fazla para harcamak yerin acaba oraya alsam mı?
    elektrik sarfiyatını önemsemiyorum zira çok kullanmayacağım ama çok sesli mi? üç günde bozulur mu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boardmarker -- 27 Temmuz 2015; 3:15:53 >
  • boardmarker kullanıcısına yanıt
    Bu marka ile vestel aynı.Vestel kalitesi(?!)ni düşünerek alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MM de dikkatimi çekmişti ne zaman gitsem 799 du ama internette fiyatı artmış gözüküyor isteyen arasın forum ist de görüyordum hep tek bunu satıyorlarmış gibi girişte

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_SEG-20232785-9000-A-Enerji-S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-Duvar-Tipi-Klima,103452,465752,2112381.html?langId=-14
  • Ben Vestel, Seg, Regal vs. ürünlerine karşı değilim (meraklısı da değilim ama düşmanı da değişim). Hatta Seg'in bazen güzel fiyat/performans ürünleri olduğunu biliyorum.

Ancak bu konudaki klimanın pek iyi ve performanslı bir klima olmadığını biliyorum. Çalışır mı, çalışır... Odayı soğutur mu soğutur ama ağız sıcaklığı vs. yeteri kadar düşük olmayacaktır muhtemelen.

Eğer ekonomik klima arıyorsanız, Bimeks'e bakabilirsiniz. Bu arada BiPara kampanyası da var. Mesela aşağıdaki Airfel Turkuaz Gold 9000, bu konudaki Seg klimadan bariz daha iyi bir klimadır.

http://www.bimeks.com.tr/urun/133448/airfel-turkuaz-gold-9000-btu-klima.aspx#dealers

Gerçi yukarıdaki ürün Bİmeks'te 1-2 mağazada olabilir ve teşhir olabilir, bir sormak lazım. Teşhirse bile kullanılmamış oluyor. Sadece kumandasının bulunduğunu, fiziksel hasarı olmadığını kontrol etmek gerekiyor. Bazen mağaza ile konuşulduğunda sistemlerinde internetten daha düşük fiyat gözükebiliyor. Airfel'in Green serisi bir alt seridir ama Airfel alınacaksa bence en az Turkuaz Gold alınsın.

Ayrıca piyasadanda da Turkuaz Gold klima sorulabilir.

• Regal Rac 9 R410A A Enerji Sınıfı Silver Duvar Tipi Split Klima

Ben bu ürünü benzer tedirginlikler yaşayarak almıştım ama çok memnunum hem tasarımı çok şık hemde Soğutma olarak üst katta ki Samsung Klimamızdan hiç farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk.Armani -- 27 Temmuz 2015; 9:44:07 >
  • Montaj ücretlimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurulum ücreti satış yapana göre değişiyor. media markt dan ve carffour dan alırsan ücretsiz montaj. ama migros için ne bilmiyorum.

Ücretsiz kurulum ve bilgi için: 444 4 123

buradan bilgi alabilirsiniz.
  • 16 temmuzda aldım teknosa da SEG 9000 BTU 809,10 TL idi % 10 indirim vardı.birde forumda 50 tl kod paylaşıldı onunla beraber 759,10 TL ye aldım 24 temmuzda geldi horoz lojistik kapıya kadar teslim..

25 temmuz da servis 10 numara işçilikle kurulumunu yaptı..sadece soğutma için kullanılacak 9 m2 oda için çok fazla bile kızımın odasında 25 e ayarlıyorum mis gibi soğutuyor..

Dışarıdan bakılınca mlz kalitesi zayıf plastik ancak içi gayet iyi.servisten edindiğim bilgilere göre kullanıcı hatalarından kaynaklı şikayet alıyoruz diyor. filitre temizliği ve başka marka kıyaslaması gibi..ben memnunum fiyat performans ürünü olmayabilir belki ancak ödediğim fiyatın karşılığı gibi duruyor..

Montaj ücretli değil..

Adana da kullanıyorum bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbd -- 27 Temmuz 2015; 11:14:04 >
  • 1000 tl civarı altus 5092 var yeni taktırdım çok memnunum arçelik servis garantisi
  • iyi de konu seg 9000 btu..bende 999 Tl ye auer aldım 12000 btu daikin üretimi mediamarkt. sessizliği muhteşem soğutma sa çalışmıyor diyecem..
  • kışın full yalıtımlı 40 metrekare alanı ısıtırmı acaba bilgisi olan varmı
  • farkındayım da ucuz yollu işi bitirmek isteğiyle hareket ediyordum. tabii işin sonnda 800 tl zarara girmek de var:)
    en iyisi şu airfele bakayım, satış bayilerini biliyorum sanırım.
    teşekkürler.
  • En azından arcelik veya yan markası altus alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.