Şimdi Ara

7970 Ekran kartı bozuk çıktı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Ay kadar önce Amerika seyahatim sırasında aldığım Sapphire 7970 ekran kartı Türkiye'ye dönüp kasaya taktığımda çalışmadı.Benden daha iyi anlayan kişilere gösterdiğimdede bozuk olduğunu söylediler.Sapphire ın Türkiye distribütör üne başvurduğumda ise biz getirmemişiz bunu ülkeye yardımcı olamayız dediler.Satan mağazayla konuştuğumda ise 1 ay içinde geri götürülmeyen ekran kartı için birşey yapamayacaklarını söylediler.Ne yapmamı önerirsiniz.Ekran kartına o kadar para verdim güme gitsin istemiyorum lütfen yardım edin.

• sendekıde cıdden bahtsız bedevı olayı olmus..neyse konuya gelırsek satıcı fırma resmen sallamıs..sonucta yurtdısından alsan bıle turkıyede almasan bıle garantısı mevcut..ıcınden cıkan garantı belgesındekı alıcı fırmayla ırtıbat kur derım..
  • Bozuk olduğuna eminsin değil mi hocam? Kartı anakartın diğer pci-e slotuna veya başka anakarta takma gibi şeyleri denemişsinizdir herhalde?
  • Amerikada elektronik eşyalar için garanti süresi istisnalar dışında 1 yıldır. Dolayısıyla, ürünü aldığınız yer ile değil de, marka ofisi ile irtibata geçin. Belki de Türkiye ofislerine talimat geçerler ve Türkiye'deki sapphire tamir eder veya değiştirir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uavin

1 Ay kadar önce Amerika seyahatim sırasında aldığım Sapphire 7970 ekran kartı Türkiye'ye dönüp kasaya taktığımda çalışmadı.Benden daha iyi anlayan kişilere gösterdiğimdede bozuk olduğunu söylediler.Sapphire ın Türkiye distribütör üne başvurduğumda ise biz getirmemişiz bunu ülkeye yardımcı olamayız dediler.Satan mağazayla konuştuğumda ise 1 ay içinde geri götürülmeyen ekran kartı için birşey yapamayacaklarını söylediler.Ne yapmamı önerirsiniz.Ekran kartına o kadar para verdim güme gitsin istemiyorum lütfen yardım edin.

Güç Kaynağın nedir ? Bozuk derken hiç mi Elektrik gelmiyor tam olarak nedir ?
  • Bozuk ta nesi bozuk nasıl bozuk ? Bu tip kartlarda bozuk çıkma ihtimali zayıftır. Kart bozuksa bile sapphire Tr ye önce mail atıp durumu anlatın, onlar yok biz ilgilenmiyoruz vs. derlerse direk sapphireye mesaj atın, yardımcı olurlar. Elinizde patlamaz yani o kart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sapphire disbüritörü ile işin yok sapphire turkiyeyi ara sorun çözülür...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.