Şimdi Ara

7950 Bf4 te kaç fps veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google'da aradım taradım bulamadım bir şey. Kullanan varsa merak ediyorum yazabilir mi?

• Şöyle diyeyim, full hd ultra, msaa kapalı olarak 60fps oynayabilirsiniz, v-sync açarak.
  • Ya A10 7850K lı bir sistem toplayacağım 1.700 civarı paraya. Yada klasik bir sistem toplayacağım 7950 li. Hesap yapıyorum. Sağ olun
  • youtubeda oyun içi videoları mevcut, bench testlerinden öte videolara bakıp karar verebilirsiniz hem fps dalgalanmaları hakkındada fikriniz olur
  • 50-60 fps arası ortalama ile oynuyorum fullhd ultrada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_sefa

50-60 fps arası ortalama ile oynuyorum fullhd ultrada

• 7950 50 fps zor verir BF4 Ultrada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Aksam eve gecince resim koyarim gorursun senin icin degil ama konuyu acan arkadas icin koyucagim.sen bloklandın ugrasicak baskasini bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Aksam eve gecince resim koyarim gorursun senin icin degil ama konuyu acan arkadas icin koyucagim.sen bloklandın ugrasicak baskasini bul

resimle ortalama fps koymaya calisan son kisi kör oldu seninki dogustan galiba?

http://forum.donanimhaber.com/m_84012156/tm.htm

• Durum böyleyse ben Apu 7850K yı bekleyeyim 30-40 fps verdiği söyleniyor. Mantle gelince daha da yüksek fps verecekmiş. Yanına ucuz bir ekran kartıyla 7950 nin verdiği fps değerine yaklaşır sanırım
  • Ben 7950 ile Ultra 4xaa 50-60 fps arası oynuyorum bu bench testlerinde 29-30 yazıyor anlamıyorum nasıl yapıyorlar bu testi. 40 altına hiç bir haritada düşmedim.

Ekleme yapayim 1080p görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Lifetime -- 18 Kasım 2013; 13:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Ben 7950 ile Ultra 4xaa 50-60 fps arası oynuyorum bu bench testlerinde 29-30 yazıyor anlamıyorum nasıl yapıyorlar bu testi. 40 altına hiç bir haritada düşmedim.

Ekleme yapayim 1080p görüntü

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.