Bildirim
7870'den gtx 970'e yukseltme mantikli mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İşlemci darboğaz yapar hocam malesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom Assassin
peki :(
Icime pek sinmesede ucuz yoldan fx 83x0 mi alsam(onunda yeterli gelecegini sanmiyorum yakin zamanda cikacak oyunlara. testlerde 6300 ile arasinda cok buyuk farklar yok gordugum kadariyla) yoksa yeni anakart ve islemci mi alsam? gtx 970 darbogaz yapmayacak f/p islemcisi ve ona uygun anakart nedir? -
8350nin darboğaz yapacağını sanmıyorum hocam. En azından ufak bi oc ile yeterince işinizi görür. Anakart değiştirmeden bu işi çözebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fx6300, 970'i muhakkak kisitlayacaktir. fx83xx serisine gecmen darbogazi yok etmeye yetmez ama o.c ederek 970 + fx83xx isini gorebilir. yok ben tam perf. istiyorum diyorsan z87 + i7 47xx oneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: blackwar19
quote:
peki :(
Icime pek sinmesede ucuz yoldan fx 83x0 mi alsam(onunda yeterli gelecegini sanmiyorum yakin zamanda cikacak oyunlara. testlerde 6300 ile arasinda cok buyuk farklar yok gordugum kadariyla) yoksa yeni anakart ve islemci mi alsam? gtx 970 darbogaz yapmayacak f/p islemcisi ve ona uygun anakart nedir?
Hocam; FX-6300 darboğaz yapar, FX-8350 biraz daha mantıklı. Ancak bütçen yetmiyorsa önceliği ekran kartına ver. FX-6300 + GTX 970 ikilisi ile 30 frame'in altına inmezsin. Elin rahatladığı zaman da işlemciye yüklenirsin. Ekran kartı olarak MSI Gaming serisini tavsiye ederim. Şu konuya bir göz gezdirmen fayda var:
http://forum.donanimhaber.com/m_97685924/tm.htm
-
Gigabyte sahibi olarak rahatlikla söyleyebilirim ki yasadigim bazi sorunlar haric GTX 970 serisi icinde hacimli olarak satilanlarin icinde en iyisi Gigabyte G1 GTX 970 Hem overclock acisindan, hem de sogutma acisindan
-
quote:
8350nin darboğaz yapacağını sanmıyorum hocam. En azından ufak bi oc ile yeterince işinizi görür. Anakart değiştirmeden bu işi çözebilirsiniz.
4.4 ile kullanmama rağmen maalesef o da yapıyor. -
Ucuz yoldan çözmek isterseniz fx8350 ve o.c biraz rahatlatacaktır.Ama tam performans istiyorsanız vede bütçeniz varsa z87 g45+4670k öneririm en azından.
1080p oyun oynamak için bir kaç istisna oyun dışında 7870 den 970 e geçmek bence değmez. 970 lerin olayı reklamı 4k oyunculuk üzerineydi en azından ben öyle anlamıştım ama Assasin
Creed:untiy ile patladı o olay. Bence şu an tam idare etmelik sistemin var.Pc de işlemci tarafında ("oyunlar"için yazıyorum tabii) fark intelde 6 çekirdekten sonra dişe
dokunur hale geliyor.
Ekran kartında ise hedef artık 4k ama 970 ve benzeri performansta kartlar AC:unity ve benzer kapasitede oyunlarda 4k da yetersiz olacaklarını gösterdiler.7870 7950 660ti gibi kartları olanların
bence 1080p de idare edip Assasin Creed : unity i 4k da 30+ fps üzeri çalıştıracak kartları beklemeri daha güzel olur gibi.
Şahsen ben öyle yapacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemesis-cpa -- 23 Kasım 2014; 11:41:44 > -
Sana soyle.darbogaz yapmayacak guzel ikili.olarak.Gigabyte.H81M-Sp2V ve İ5 4460 ikilisini onerebilriim.
Toplam 600 TL.yapiyor ama deger.
İ5 2500k kullanıyorum, gtx 970'e darboğaz yapar mı arkadaslar ? -
FX8350 4.6 Ghz Altı GTX 970'e Darboğaz Kesin Yapar. -
quote:
Orijinalden alıntı: semih_avcı
İ5 2500k kullanıyorum, gtx 970'e darboğaz yapar mı arkadaslar ?
Yapmaz 2500k tas gibi islemcidir oc ile daha uzun sure sizi goturur
Icime sinmedi amd islemci ile devam etmek 1 yil sonra o da yetmemezlik yapmasin. Ve intele gecmek de pahali geliyor suan :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: blackwar19
fx 6300 4ghz
8 gb ddr 3 1866mhz ram
full hd monitor
ssd var
hd 7870
Yeni cikan oyunlar kasiyor hic aa acmamama ragmen.Tabi optimazyon ozurlu olmalari da bir etken. gtx 970 ile yeni oyunlari 1080pde ultra+aa acik 60 fpsde oynayabilir miyim?
http://www.youtube.com/results?q=fx+8350+ms%C4%B1+gtx+970
http://www.youtube.com/results?search_query=fx8350+gtx970
veya şunu yaz çıkıyor
youtube
fx8350 gtx970
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X