Şimdi Ara

7850 ve asasin 3 oyunu çıldıracam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar para verdik aldık karti asasin 3 de şehire girince başliyor kasmaya ayarları lowa çeksem bile şaka gibi .7 yillik konsolun oynattiği oyunu oynuyamıyoruz ya bu ekran kartından mı yoksa oyundan mı kaynakli bilen varmı ?

• Sorun oyundan kaynaklı. Aslında bir sürücü güncellemesi gelse daha iyi olabilir. Bu arada 12.11 Beta 11 sürücüsünü kullanmıyorsanız bir de onu deneyin. Daha iyi sonuç alabilirsiniz.
  • valla o oyun bendede kasıyodu.şehirde.
    oyunda sıkıntıvar hralde.
  • Oyunla alakalı, hala driver falan da gelmedi. AMD deli eder insanı.
  • Ayni kartla full hd ultra.oynadm cok rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuush00

Ayni kartla full hd ultra.oynadm cok rahat

trololololol
  • Boston şehrinde kasıyorsa oyundan kaynaklanan bir problem var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyundan kaynaklanuyor bosuna endise etmeyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi aynı oyundan mı bahsediyoruz?

AC 3 ü full ayarlarda çok akıcı oynuyorum bazen ani fps düşmeleri yaşamıyorum değil 60 dan 40 a iniyor ama hemen düzeliyor, yine de dikkat çekiyor yaptığında. Onun dışında GTX 470 gibi bir kartla full oynuyorum, ayarlar sonda. Bence oyunda pek problem yok.
  • sıstemde ekran kartı guncellemesı yapıldı ıse psu yetmıyor olabılır ıslemcınız darbogaz yapıyor olabılır bunları kontrol edın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Abi aynı oyundan mı bahsediyoruz?

AC 3 ü full ayarlarda çok akıcı oynuyorum bazen ani fps düşmeleri yaşamıyorum değil 60 dan 40 a iniyor ama hemen düzeliyor, yine de dikkat çekiyor yaptığında. Onun dışında GTX 470 gibi bir kartla full oynuyorum, ayarlar sonda. Bence oyunda pek problem yok.

AMD kartlar için problem var.

AMD'nin AC3'e performans sürücüsü çıkarması gerekiyor.

Ayrıca, oyunun, akıcılık için çok iyi bir CPU da istediğini belirtmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Ocak 2013; 21:30:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Abi aynı oyundan mı bahsediyoruz?

AMD kartlar için problem var.

AMD'nin AC3'e performans sürücüsü çıkarması gerekiyor.

Ayrıca, oyunun, akıcılık için çok iyi bir CPU da istediğini belirtmem lazım.

Eski nesil i5 iş görüyor, i3 oclu halde iş görebilir zannımca.

Evet amd bir sürücüyle işi halletmesi gerekecektir bu durumda.

• imzadaki dandik kartla çok rahat yaklaşık max seçeneklerde kasmasız devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pantorion

imzadaki dandik kartla çok rahat yaklaşık max seçeneklerde kasmasız devam ediyorum

iyiymiş hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Orijinalden alıntı: batuush00

Ayni kartla full hd ultra.oynadm cok rahat

trololololol

Derken ?

• Ben oyunu denemedim henüz; ama AMD'nin 12.11 sürücüsünü kullan. Ayrıca CCC'deki grafik ayarlarıyla da oynama. Onları default hale getir. Yoksa bildiğin yolda bırakabilir seni o ayarlar.
  • O kadar ekran kartına para veriyoruz haklısın da oyunlara para veriyormuyuz ? Cracki veya optimizasyonu bozuk bir oyundur.Bende oynayamadım sildim gitti.
  • Ekran kartıyla pek alakalı değil çünkü grafik ayarlarını değiştirince pek bir performans farkı olmuyor.

60 FPS istiyorsanız işlemciyi güçlendirmeniz gerek, 2500k'ya OC yapmam gerekti o kadarını söyleyim...
  • amdnin eski driverlerine bak gtx550 ile full ayarda 35-45 fps

• Bence oyun veya driverdan kaynaklı bir sorun.7850 yi bırak 6850 hatta onu da bırak 6790 bile 45 fps civarları veriyor Low ayarda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.