Şimdi Ara

7790 görüntü sürücüsü yanıt vermeyı kesti!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baslıkta belirttigim gibi bu hatayı verıyo verdıkten sonra oyuna gırınce kasma baslıyo anlamadım neden oluyo ancak bu hatayı oyundayken vermıyo masaüstünde dolasırken oyun yuklerken veya internette gezinirken anlık bı donma sonra kurtuldu sonra oyuna gir kasıyo res atınca sorun cozuluyor ancak yarım saat 15 dkka veya 1 saat sonra yıne bu hatayı verıyo ve yıne oyunda donma baslıyo sızce kartmı arızalı yoksa driverlamı alakalı{12.10 dan kendı driverina kdr denedim :D}

ısı derecesı normal crysis 3 yuksek normal yuk altında 74 dereceye kadar cıkıyo bf3 65 derece goruyo ultrada. Crysis 2 mp mode da 2 saate yakın acık kalıyo ultra ayarda ondada 72 goruyo boşteyken 35 derece daha dogrusu oyunlarda en fazla 74 dereceyı gordum ustune cıktıgına sahıt olmadım cogunlukla 65 74 arası oynuyo ısı degerlerı ... O/C SİZ KULLANIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1724950 -- 29 Ağustos 2013; 0:08:26 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende second life ta olmuştu, ekran kartını kaldırıp siteden indirdiğim son driver ile yeniden yükledim kalktı. Birde bundan önce bir ekran kartı kullanıp format atmadan taktıysanız da bu tarz bir hatayla karşılaşabilirsiniz
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen kartı almıstın benden once cok saglam bi kart filan demistin konunda sana uyarak aldım ama internette dolastıgıma göre o.c tarzı kartlarda bu sorun varmıs anlamadım gitti su an hala o sorunu yasıyomusun mesala alan wake oynuyorum ultrada o hatayı aldıktan oyun kasıyor ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1724950

Sen kartı almıstın benden once cok saglam bi kart filan demistin konunda sana uyarak aldım ama internette dolastıgıma göre o.c tarzı kartlarda bu sorun varmıs anlamadım gitti su an hala o sorunu yasıyomusun mesala alan wake oynuyorum ultrada o hatayı aldıktan oyun kasıyor ...

Dostum ben ilk aldığımda 7770i çıkartıp 7790 dual-xi taktım cd den driverlarını kurdum, ardından second life açtım sendekinin aynı muhabbetler oldu. Sonra güncel driverları internetten indirdim, bilgisayar format attım, indirdiğim driverları yükledim C++ yamalarının hepsini yükledim ve şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum. Ben C++ sorunu yaşamıştım, 2005-2008-2011 64bitlik sürümlerinin hepsini indirip kurunca hiçbir sorun kalmadı. oynadığım ürünlerin hepsini ultrada oynuyorum saatlerce, sorun olmuyor. Hatta benim kasa 400watt asus vento, işlemci ve ekran kartı tam yükteyken bile ısınma dahil hiçbir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spectecular -- 29 Ağustos 2013; 13:34:50 >

• quote:

Sonuc nooldu duzeldimi su an 2600xt kullanıyorum vatana verdim kartı sabah iade degisim yapıcaklar hafta sonu alıcam kartı...

İşte kartı alıp para iadesi yaptılar ben de yeni kart aldım. Sorun yok şu an. 2 yıllık karta bile iade kararı çıkarttıklarına göre tamir edemediler, yenisini de bulamadılar sanırım
  • Ya kart crysis 3 haric diger butun oyunları ultrada oynatıyo oyundan cıkmıyım rhat 4 saat sorunsuz ama masaüstüne gecince çat hatayı basıyo 5 dkka sonra arkadas ekran kartının ramlerinden veya chipsetinden kaynaklanir dedi ben karti sabah verdim iade degisim diye ancak onlar kontrol ettikten sonra hbr vercez dediler su an yetkili servis kontrolünde haftosunu alıcam dedigin gibi c++ kurucam hepsini driver filan ne varsa yufklicem yine kaynaklanirsa 650 ti pe alıcam degistirip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1724950 -- 29 Ağustos 2013; 14:33:49 >

Ya kart crysis 3 haric diger butun oyunları ultrada oynatıyo oyundan cıkmıyım rhat 4 saat sorunsuz ama masaüstüne gecince çat hatayı basıyo 5 dkka sonra arkadas ekran kartının ramlerinden veya chipsetinden kaynaklanir dedi ben karti sabah verdim iade degisim diye ancak onlar kontrol ettikten sonra hbr vercez dediler su an yetkili servis kontrolünde haftosunu alıcam dedigin gibi c++ kurucam hepsini driver filan ne varsa yufklicem yine kaynaklanirsa 650 ti pe alıcam degistirip.

Dostum format atıp kur ama

su an formatladım kartı teslım alcam yarın veya cumartesı win 7 güncellemelerı fılan yukluyorum su an hayırlısı ıste gelınce gorcez yıne dwm edıyosa parası alıp 650 ti pe alırım ondada yapıyosa yapcak bısı yok :D

su an formatladım kartı teslım alcam yarın veya cumartesı win 7 güncellemelerı fılan yukluyorum su an hayırlısı ıste gelınce gorcez yıne dwm edıyosa parası alıp 650 ti pe alırım ondada yapıyosa yapcak bısı yok :D

Her ne alırsan al dostum yeterki sorunsuz oyna oyunları. Yalnız yeni ekran kartını takıp driverlarını kurmadan c++ları yükleme. Almak istediğin ekran kartı da 7790 da süper kartlar. Zaten 7790i kullandin ve gördün, oyun performansı ultrada bile şahane

Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.