Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok abi öyle bir durum olursa ondan sordumda birazda merakımdan
  • Benim bildiğim 512 mb den sonrası makinayı yawaslatıyo. Bende 256 kullanıyorum.

Bendede 1.5,2 aydır ekran koruyucda mesaj bildirimi simgesi çıkmıyor. Neden olduğunu bende bilmiyorum.

Bende Telefona N Gage oyunu olarak Moto gp yi yükledim ve çok güzel bir oyun bence yüklemenizi tavsiye ederim. Bi ara da Süpersonic yüklemiştim ama görüntü bozukdu.
  • KanYe_wEsT
    256 yı tavsiye edermisin
    birde hangi marka kaça aldın
  • 6670 de bir numaraya resim ekleniyo mu ben yapamadımda bi yardım edermisiniz
  • AMMA GEYİK YAPIYORUZ!

BU TELEFONLAR AYLARDIR PİYASADA, KİM NE OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞTİR SANIRIM.

ARTIK İŞ YAPALIM. TOPLAYABİLDİĞİMİZ, KULLANABİLDİĞİMİZ UYUMLU PROG. OYUN. TEMA. HEPSİNİN YERLERİNİ BELİRTELİM YADA BURAYA EKLİYELİM.

MİLLET BAŞLIK GÖRSÜN... :)
  • tamam abi de merak ettim sordum cevap verseydin bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi9

KanYe_wEsT
    256 yı tavsiye edermisin
    birde hangi marka kaça aldın

ya öyle markası felan yok. Bir tane toptancıdan aldım ve tavsiye ederim hiç bir sorun çıkarmadı şu anda kadar ve yawaslıkta yok.Ama Adam çin malları ii deil dedi ve üzerinde bandrol vardı 46 milyona aldım3-4 ay önce
  • sağol teşkkürler ozaman bende alıyım 256
  • quote:

6670 de bir numaraya resim ekleniyo mu ben yapamadımda bi yardım edermisiniz

Ekleniyor.

Full screen caller programını yüklemelisin
  • kendi programı yokmu 6600 daki gibi tel.rehberinden ekliyosun hani 6600 da
  • ama onda küçücük gözüküyo büyük ekran göstermiyo bu program tam boyut gösteriyor
  • olsun abi kendini varsa problem yok
  • bu fs caller ı yüklemiştim ama çalışmıyor. Nasıl bir ayar çekmek gerek. Arayan kişi gölge olarak gözüküyor sadece.
  • onu ben bilmiyorum valla da telefonunukini kullansana
  • telefonunkini kullanmak için ismin üzerine gelip edit de. soora tekrar options a gelip ilk selkmeye gireceksin (add thumbnail) soora resmin bulunduğu yeri tarif edeceksin. benim türkçe menüm olmadığı için kusura bakma.
  • abi seninki niye tr menü değil tel ne
  • Telefonun üzerindekini kullanıyorum fakat esas amacım fs caller kullanmak.
    quote:

onu ben bilmiyorum valla da telefonunukini kullansana
  • ben telefonunkini kulanıyom sen niye fs caller kulanmaya çalışıyonki

quote:

Orjinalden alıntı: esik1

Telefonun üzerindekini kullanıyorum fakat esas amacım fs caller kullanmak.
    quote:

onu ben bilmiyorum valla da telefonunukini kullansana

• quote:

abi seninki niye tr menü değil tel ne

7610 ama yurtdışından aldıum
  • arkadaslar bende 2-3 aydir 6670 kullaniyorum.
    7610 tip olarak iyi ama tuş takımı bir süre sonra oynamaya başlıyor ve cok kullanışsız.

Telefonumda bahsettiginiz sorunlardan hicbirini yasamadım. Ekran koruyucu program yüklediyseniz mesaj bildirimini o engelliyor olabilir.

dosya yöneticisi olarak fileman'i tavsiye ederim. digerlerine göre cok hizli stabil, fexplorer gibi kurulumda dosyayı movelamaya çalışmıyor. kısa yol tuşlarıda süper.

resim gösterici olarak rescoviewer cok manyak bir program koca koca resimleri anında acabiliyor. bir sürü ayarı var. tavsiye ederim.

Fscaller programını bende yükledim biri arayınca üstten resim gelmesi çok şık olmuş ama gösterdiği resim cok kalitesiz oluyor ona bir çözüm bulmak lazım.

şimdilik bu kadar s60 olarak bu 3üncü telefonum, her türlü sorunuzu sorabilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.