Benim bildiğim 512 mb den sonrası makinayı yawaslatıyo. Bende 256 kullanıyorum.
Bendede 1.5,2 aydır ekran koruyucda mesaj bildirimi simgesi çıkmıyor. Neden olduğunu bende bilmiyorum.
Bende Telefona N Gage oyunu olarak Moto gp yi yükledim ve çok güzel bir oyun bence yüklemenizi tavsiye ederim. Bi ara da Süpersonic yüklemiştim ama görüntü bozukdu.
bende 512 mb rsmmc kullanıyorum aşırı bi yavaşlama söz konusu değil bir yavaşlama elbette var ama o kadar fazla değil 512 mb ın neredeyse %90 ını kullanıyorum
n-gage olarak..moto gp bende de vardı ama sildim.sonicte ise # tuşuna basınca görüntü düzeliyor.keşke silmeseydin sonic de son bölüme geldim.ama o son yaratığı bi türlü öldüremedim
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi9
KanYe_wEsT 256 yı tavsiye edermisin birde hangi marka kaça aldın
almışken 512 al derim
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
bu fs caller ı yüklemiştim ama çalışmıyor. Nasıl bir ayar çekmek gerek. Arayan kişi gölge olarak gözüküyor sadece.
fscalere gir.rehberden istediğin kişiye open de select picture de ve hafızadan resimi seç fscaller activate(on) konumunda olsun
quote:
Orjinalden alıntı: tosunpasa
arkadaslar bende 2-3 aydir 6670 kullaniyorum. 7610 tip olarak iyi ama tuş takımı bir süre sonra oynamaya başlıyor ve cok kullanışsız.
Telefonumda bahsettiginiz sorunlardan hicbirini yasamadım. Ekran koruyucu program yüklediyseniz mesaj bildirimini o engelliyor olabilir.
dosya yöneticisi olarak fileman'i tavsiye ederim. digerlerine göre cok hizli stabil, fexplorer gibi kurulumda dosyayı movelamaya çalışmıyor. kısa yol tuşlarıda süper.
resim gösterici olarak rescoviewer cok manyak bir program koca koca resimleri anında acabiliyor. bir sürü ayarı var. tavsiye ederim.
Fscaller programını bende yükledim biri arayınca üstten resim gelmesi çok şık olmuş ama gösterdiği resim cok kalitesiz oluyor ona bir çözüm bulmak lazım.
şimdilik bu kadar s60 olarak bu 3üncü telefonum, her türlü sorunuzu sorabilirsiniz...
bende 7610 var tam 8 aydır kullanıyorum ve tuş takımında hiç bir oynama söz konusu değil
dosya yönetici olarak fexplorer ve seleq kullanırım
fs caller ı tekrar deneyeceğim. Bi arkadaş resimlerin bozuk olduğunu söylüyor. Böyle bişi mümkün olabilirmi. En düşüğü bile 640*480 çözünürlükte fotoların.
Alttaki 6630 topiciğnden arakladım .Uygun program arayanlara. Gerçi ben cd almıştım ama cd si olamyanlar için tavsiye.
ben 256 yada 512 alcam zaten ama çok yavaşlama yoksa 512 almamın yararı var
hııııııııııııııı anladım
quote:
Orjinalden alıntı: zibidi_gonzales
quote:
abi seninki niye tr menü değil tel ne
7610 ama yurtdışından aldıum
siteler için sağol esik1
flood yapma gargi tek mesajı editleyebilirsin
bundan sonra öyle yaparım PHI314
nerde bu topic yaw ooooo
beyler nerde bu topic yaw nerdesiniz beyler oooooooo
arkadaşlar bu vergi olayı sıfır telefonlardada oluyomu Şimdi vergimi vercez tel alırken ne oluyo bi yardım edin yaw
quote:
bundan sonra öyle yaparım PHI314
ama hala böyle yapıyorsun topiği canlı tutmak istersen attığın mesajı sil tekrar editlewyerek yaz
abi sen şu soruya cevap wersene bi
quote:
arkadaşlar bu vergi olayı sıfır telefonlardada oluyomu Şimdi vergimi vercez tel alırken ne oluyo bi yardım edin yaw
quote:
abi sen şu soruya cevap wersene bi
quote:
hangi vergi ne vergisi???
yasa falan kabul edildi diyolarya o sıfır tellerdede varmı
Kardeşim faturalı aldığın ürünün zaten vergisini vermiş oluyorsun .Extra bir fiyatı yok bunun. Kaçak telefonun varsa büyük bir ihtimal içinde ( sistem 45 gün sonra çalışmaya başlayacakmış ) sana mesaj gelecek. Sende telefonunu 5 ytl ödeyerek (vergi dairesi ) kayıt altına alacaksın.Tabii 5 ay sonra sistem tamamen sona ermiş olacak ( 5 YTL olayı ) bundan sonra kaçak telefon tarihe karışacak. Aldığın telefonun vergisi satan kişi tarafından takır takır ödenecek.Dolayısıyla kaçak alayım ucuza alyım 5 YTL vergi ödeyip hesabı ucuzxa kapatayım olayı olmayacak. yani devlet bu tür telefon sahiplerine 5 ay müddet tanıyacak. Kayıt altına almadınmı gel kardeşim öde bakim şu cezayı (telefon fiyatının bilmem kaç katı ) diyecek. Eğer o telefona servis alıyorsan , gel bakalım servis sağlayıcı sen bu telefona nasıl servis sağlarsın öde bakim şu cezayı diycek.
sağol esik1 anladım tamam
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
Kardeşim faturalı aldığın ürünün zaten vergisini vermiş oluyorsun .Extra bir fiyatı yok bunun. Kaçak telefonun varsa büyük bir ihtimal içinde ( sistem 45 gün sonra çalışmaya başlayacakmış ) sana mesaj gelecek. Sende telefonunu 5 ytl ödeyerek (vergi dairesi ) kayıt altına alacaksın.Tabii 5 ay sonra sistem tamamen sona ermiş olacak ( 5 YTL olayı ) bundan sonra kaçak telefon tarihe karışacak. Aldığın telefonun vergisi satan kişi tarafından takır takır ödenecek.Dolayısıyla kaçak alayım ucuza alyım 5 YTL vergi ödeyip hesabı ucuzxa kapatayım olayı olmayacak. yani devlet bu tür telefon sahiplerine 5 ay müddet tanıyacak. Kayıt altına almadınmı gel kardeşim öde bakim şu cezayı (telefon fiyatının bilmem kaç katı ) diyecek. Eğer o telefona servis alıyorsan , gel bakalım servis sağlayıcı sen bu telefona nasıl servis sağlarsın öde bakim şu cezayı diycek.
ya beyler bişi sorcam bu 7610 a radyo yokmu yaw gprs üzerinden omayan