Şimdi Ara

760 in amddeki dengi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 270x.7950 r9 280 le aynı gpu ve az o.c la 280x e eşit oluyor.Yani r9 280 i az o.c ile gtx770 e eşitleyebilirsin.

760 bana kalırsa r9 280 bu fiyata varken alınmaz.

• 270x ile 280 arasındadır. 270x e geçildiği de olur 280 i geçtiği de. Hazır 530 lira iken r9 280 alınır
  • Vram konusuna takılcak bir oyn çıkmadığı surece gtx 760 270x-280x arasında kalır. Eğer nvidia destekli oyun ise 280x performansı değilse 270x gibidir. Siz sadece belli başlı oyunları oynayıp arasıra yeni çıkanlara bakarım derseniz r9 280/gtx 760 ikilisinin youtubedan oynanış videolarına bakın. Kendim için WoW nvidia ile daha stabil değerler alıyor bu nedenle gtx 760 ama ESO amd ile wow kadar uzak değil ve r9 280 gayet güzel fiyatıda ucuz. Buna ek olarak nvidia shadowplay amd mantle gibi işlerde var. R9 285 fiyatı gtx 760 lara inerse bence onuda düşünmeniz gerekir. Biraz karışık oldu ama şair burda ne oynuyorsanız ona göre alın demeye çalıştı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

270x.7950 r9 280 le aynı gpu ve az o.c la 280x e eşit oluyor.Yani r9 280 i az o.c ile gtx770 e eşitleyebilirsin.

760 bana kalırsa r9 280 bu fiyata varken alınmaz.

Yani r9 280 i az o.c ile gtx770 e eşitleyebilirsin aynen çok doğru...

iki ay öncesine kadar msı 280x kullandım süperdi kasma donma olmadı hiç .. yağ gibi akıyordu
    280 serisi güzel..
  • R9 270x yada r9 280

• Kafanda var ise şu anda hiç bulaşma R9 280 550 tl gibi rakamlarda iken direkt al.Soruna gelirsek 270x-280x arasında bir çizgide duruyor.Açıkçası nvidianın bu serideki bana göre en facia kartı fiyatlandırma politikası açısından.R9 280 bu para iken 760 alan adam fanboydur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzun süre ekran kartımı desteklesin diyorsan kesinlikle nvidia ve yeni gelen tüm oyunları nvidia alıyor ve kendi teknolojisini kullanıyor ve görüntü kalitesi süper oluyor pc de oyun oynamak istiyorsan nvidia diyorum
  • O kart'un şuan güncel olarak amd'deki dengi R9 280'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

uzun süre ekran kartımı desteklesin diyorsan kesinlikle nvidia ve yeni gelen tüm oyunları nvidia alıyor ve kendi teknolojisini kullanıyor ve görüntü kalitesi süper oluyor pc de oyun oynamak istiyorsan nvidia diyorum

Mantle seni lanetlesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantle dediğin özellik sadece bf 4 de desteklendi ilerde hangi oyun destek verir bilemem ama nvidia pc çıkan tüm oyunları destekliyor şuana kadar yeni çıkan tüm oyunlarda nvidia geçmekte amd artık pcye çok önem vereceğini sanmıyorum artık konsollara destek veriyor konsollara verdiği önemi pcye vermiyor bende amd kınıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Mantle dediğin özellik sadece bf 4 de desteklendi ilerde hangi oyun destek verir bilemem ama nvidia pc çıkan tüm oyunları destekliyor şuana kadar yeni çıkan tüm oyunlarda nvidia geçmekte amd artık pcye çok önem vereceğini sanmıyorum artık konsollara destek veriyor konsollara verdiği önemi pcye vermiyor bende amd kınıyorum

• 7870xt'ye denk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

7870xt'ye denk :)

7950 ye denk mi gecebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

7870xt'ye denk :)

7950 ye denk mi gecebilir mi

7870'in,AMD'deki yeni karşığı 270x'tir.
    GTX 760 da 270x ile 7950 arası bir performans veriyor.
    7870xt de 270x'ten daha hızlı olup; 7950'den az miktar daha yavaştır. Yukarıdaki denkleme uygun bir kart yani.
    7950'ye denk değildir. 7950 daha hızlı bir kart sanırım. Lakin bu hızlı olma durumu öyle çok büyük bir fark ile olmuyor. 3-5 fps oynar.

Örnek vermek gerekirse 1080p,Ultra ayarlarda bir oyun oynatalım:
    -270x-----> 43 FPS alsın
    -7870xt----> 48 FPS alır.
    -GTX 760----> 50 Fps alır.
    -7950------> 53 FPS alır.
    -7950 boost----> 58 FPS alır
    -R9 280------>59 FPS alır.

Gibi...

• Kısacası r9 280 ile denk kartlardır oyundan oyuna değişir hangisi içine siniyorsa onu al kullan ben gtx 760 aldım memnunum r9 280 alanlar da halinden memnun nvidia nın yazılım desteği iyi tercih senin

• Dostum şöyle söyleyeyim sana mesela bir oyun çıktı oyunda bir detay var bariz belli oluyor ama bunu amd kartı ile alamadığını fark ettin ve bu ayar nvidia özel olduğunu gördün şimdi diyelim ki farcry 4 nvidia için harika efektler eklendi fps bakıyorsun örnek veriyorum r9 280 50fps ama sonra nvidia gtx 760 bakıyorsun o ayarlarda açık 46 fps alıyor şimdi bu efektler açık bir şekilde 46 fps mi daha iyi yoksa bu detay kapalı 50 fps almak mı bu şekilde yaklaş aralarında öyle fark olmayacaktır evet fps düşebilir bu gayet normal ama o kadar detay amd kartlarda açılamıyor malesef çünkü farcry 4 de bazı detay ayarları isteğe bağlı açılmıyor otomatik karta göre aktif oluyor onun için gtx 760 fps değeri düşüyor bu şekilde düşün bir yandan driver desteği uzun süre veren nvidia diğer yerde driver sallamasyon veren amd ama yanlış anlamayın amd kötü değil ama aralarındaki farklar bu seçim sana ait

• quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

7870 mi 7950 olabilir mi

Cevap: 760 in amddeki dengi ?

r9 280 yada hd 7950
    nvdia olarak ise gtx 660 ti
  • r9 280
  • Beyler 3 gb gtx 760 (2 gb ayrilmis beellik 256 bit) ne demek yani bunun vrami 2 mi 3 mu olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.