Şimdi Ara

760 dcII core clock 1162.7 mhz gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun forumdan bi abimizden basliktaki kartı ikinci elden aldım.
    ASUS GTX760DCII OC
    Kart sitesinde 1072 mhz core 1502 mhz memory saat hızı olarak belirtilmis.

Benim kart 1162 mhz core 1502 mhz memory calisiyor yukte

Biraz arastirdim asus karta 2 bios yayinlamis techpowerda gozukuyor benim kart subat 2014 faturalı biosun 1 cisi haziran 2013 ikinci eylul 2013 benim kartta 2 . bios yuklu gozukuyor

90 mhz hizli calismasi normalmi yoksa biosmu yazilmis karta konuya hakim abiler yardimci olursa

BOOST lu ilk kartim konuya ingilizim boostun önu acikmi gpu sansina gore gidiyomu yukarlara yoksa anormallik varmi

Birde format atmadan eski surucuyu kaldirip driver sweperle temizleyip kurulum yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 21 Nisan 2014; 0:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır normal bir durum, bir sıkıntı yok.
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Boost hızı o. Gerçek boost hızı.. Gpu'ya göre az daha yüksek veya düşük olabiliyor. OC ile daha da yükseltilebiliyor.
  • hocam ne güzel işte oc ile uğraşmanıza gerek kalmadan direk oc li oalrak kartınızı kullanabiliyorsunuz
  • Resmi sitenin verdigi 1072 mhz saat hizi minimumumu temsil ediyo

islemci sansina iyi oc oluyo gibi gpu da druma gore iyi boost olabiliyomu sansa bunu merak ediyorum hic bi ayar yapmadan 1072 mhz uzeri normal diyosun yani

• Core voltage 0.850-1.187v olarak calısiyor kart max 70 dereceyi goriyor yukte

• Arkadaslar 1072 minimum boostmu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar oc yok bisey yok durum normalmi 1163 mhz boostluyo sıcaklık 70 derece max

• Normal sorun yok.
  • Teşekkurler

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    o kartın kendi boost hızı bendede suan msi gtx660ti power edition var normalde firma verilerinde 1097 mhz boost var ama gerçekte 1241 mhz oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.