Şimdi Ara

75bin bütçe tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ailem jip istiyor , aklımda Kia Sportage ve Qashqai var. Şehir içinde kullanılacak siz hangisini tavsiye edersiniz? Aradığımız özellikler konforlu olmalı , iç tasarım önemli , vites otomatik olursa daha iyi olur. Teşekkürler.

• Sportage öneririm :) QQdan daha kaliteli. Konforu iyidir arkalar bağımsız süspansiyondur. İç tasarım bildiğimiz uzak doğu araç sadeliği. 67-70 arasına 2014 Concept Plus AT alınır;sizin yerinize araba park eder :)

http://www.kiaclubtr.com/threads/1-y%C4%B1ll%C4%B1k-2013-kia-sportage-1-6-gdi-manuel-deneyimi.10800/ Buda benim Sportage ile deneyimim
  • Qq bende düşünmüştüm özellikle otomatik olanını, son zamanlarda şanzıman arızları ile ilgili çok şikayet duymaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam Qhasqai öneririm çünkü 1.6 dCi motor kendini ispatlamış hem performanslı hem ekonomik bir motor.

Ayrıca Türkiye'de piyasası çok geniş olan bir araç gerek 2.el satış gerek yedek parça vb. bir sıkıntı yaşamazsınız konforu da iyi kalitesi de öyle
  • Qashqainin kalite olarak yeni kasasında sıkıntıları var uzun süreli sürmüştüm qashqaiyi kugadan sonra alıcaktım fakat kalite haricinde sürüş olarakta hiç beğenmemiştim dizel+oto seçeneği var ekonomik tabi en önemli avatajıda o.
    Ama sportage sahibi olarak sportage yakıt haricinde çok daha iyidir o da benzinli dizel farkı tabi.Sadece sportage ile değil tiguan,3008,kugadan da yol tutuş veya konfor olarak çok zayıf bir araç qashqai ben tavsiye etmem ikisi arasında kaldıysanız sportage alın geçin.
  • Arkadaslar yorumlar için cok tesekkurler,performans olarak hızlı olmalı ve yokuslarda iyi çıksın yeter bazı araçlar bayılıyor hemen.

• coopp C kullanıcısına yanıt
    Bence kadraj da bakın ocon donanim dizel otomatik için 89000 TL diyordu reklamlarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.