Şimdi Ara

7567 Kendiliğinden Çat Diye Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım 7567 laptopum freedos geldi ve windows 10 yükleyip tamamen güncelleştirdim fakat bazen 5 bazen 10 bazen 15 dk da çat diye kendiliğinden kapanıyor. İşlemci aşırı ısınıyorda önlem alıyor diye kapanıyor dicem fakat cihazda ısınma yok, daha önce karşılaşan oldu mu bu problem ile ? Ne yapabilirim ?

Edit: daha demin farkettim ki prize takılı kullandığımda hiçbir sorun yok fakar prizden çıkarıp pilde kullandığımda kapanıyor.

Bios sürümünü 1.1.0 a düşürdüm ( tekrardan yükledim 1.1.0 ı bana mısın demedi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitemm_96 -- 18 Aralık 2017; 11:11:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Islemci isinmasi anakarta yansimaz veya pcye dokunmayla anlasilmayabilir.kendi basima gelen olayi ozet geciyim. Termal macun surdum islemciye eski pcydi pc aciliyo sorunsuz islemci biraz zorlaninca kapaniyodu. Sonra macunu temizledim eski haline dondurmustum sorun cozulmustu.yeni pcde bu olmaz diye tahmin ediyorum servise goturun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Islemci isinmasi anakarta yansimaz veya pcye dokunmayla anlasilmayabilir.kendi basima gelen olayi ozet geciyim. Termal macun surdum islemciye eski pcydi pc aciliyo sorunsuz islemci biraz zorlaninca kapaniyodu. Sonra macunu temizledim eski haline dondurmustum sorun cozulmustu.yeni pcde bu olmaz diye tahmin ediyorum servise goturun.

Termal bant olma ihtimali de var.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Zaten benim bahsettigimde terminal bantti gri renkte biseydi aldim zerre isimede yaramadi.

• Son bios sürümünde bir sorun var, muhtemelen sizinki de ondan kaynaklanıyor, bir önceki sürümü yüklerseniz sorununuz çözülür
  • Benim laptop da prize takılırken şöyle köşesinden falan kaldırıyodum pili algılamıyodu. Bir kontrol et istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.