Şimdi Ara

7554444 Konbara puan kazandınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
99.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gecen anneme de gelmiş bu mesaj anında sildim bedava diye birsey yok artık
  • Arkadaşlar 05327554444 numarasından turkcell adı altında konbara puanımın 100e ulastığını ve bu numarayı ücretsiz arayarak aktifleştirebileceğimi söylediler.
    Aradım doğum tarihimi, bulunduğum ili ve ilçeyi sorduktan sonra konbara puanlarımın aktif hale geldiğini söyledi. Ancak sonrasında buna dair bir mesaj gelmedi. Ayrıca bana kredi kartım olup olmadığını da sordu ve olomadığını söyledim. Kapattıkltan sonra şüpheye düştüm. İnternette yazılanlara baktım dolandırıcılık yapıldığını yazanlar var. Kredi kartından para çekiyorlarmış. Ancak ben kredikartı bilgisi vermedim. Benim için herhangi bir zararı olur mu? Aynı numarayı tekrar arayarak iptal etmek istediğimi söyledim karşımdaki kişi uzun süre sessiz kaldı tekrar tekrar söyledim ve bana zaten iptal edilmiş dediler sesinde bir kuşku hissetim nolur bilmiyorum. Bilginiz varsa öğrenmek isterim yoksa şikayet için turkcell e başvurucam.
  • evet Turkcell WINN yazıyor. meil attım düzelttiler teşekkür ettiler. :) Sorun yok ben halen yüklüyorum anındada geliyor kontör.
  • Nasıl bir şeyse faturalılara da gönderiyorlar. Ben faturalıyım ama bana da mesaj geldi. Faturalı da Konbara puan falan yok diye biliyorum. Ama tabiki aramadım.
  • Aynı mesaj bana da geldi, bugün aradım hatta kredi kartımı verdim diğer bilgileri de isteyince dank etti bu kadar bilgiyi veremem dedim yuh ya. Allahtan limit yok. Turkcell e mail atcam şimdi. Bu bilgilerle ordan burdan alışveriş yapar, sonra uraş ki ben almadım bunları.
  • Arkadaşlar sakın Bu speak Tl para tuzağına aldanmayın Turkcell artık bu çakallıklar'da uzman olmuş bir firma Daha önceleride gasteden oyun üyeliği adı altında kontor sömürüyorlardı ve telefonlar kendiliğinden kontor atıyordu.. Turkcellden 800.000 kişi boşa çıkmamış arkadaşlar bu çakallıklarını sürdürdüğü sürecede Vatandaş hattını değiştirerek tepkisini kpyacaktır..

    Spek tlye üye oldum Halbuki salak kafam bunlar millete bedava bişey verirmi hiç..Keriz gibi kart numaramı verdim extre geldiğinde bir adet 46 tl 1 adet 24 tl ve bir adet 89 tllik tutarın kartımdan speak tl adı altında çekildiğini gördüm e küplere bindin...Hattımı kapattım ve Annelerine güzel cezvedici mesajlar gönderdim...Allah belanı versin Turkcell



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkurt677 -- 11 Şubat 2012; 14:17:30 >
  • bu gelen mesajlar baydı beni iyice..
    kontor istesem alır yüklerim.
    bedava işi yok zaten. kredi kartı ile para kazanma işindelermiş. biraz araştırmak lazım.
  • taki ediliyor
  • Standart Tarifeli olan Turkcell kullanıcılarına geliyor o mesajlar, ben genç tarifeliyim şu ana kadar hiç bir numaradan konbaradan para kazandınız mesajı almadım bir ara iki üç kere o verdiğiniz numaradan aradılar ondada telefonum kapalı olduğu için açmamıştım tesadüfen.neyse sizden bunu öğrendiğim iyi oldu en azından dolandırılmaktan kurtuldum sağolun verdiğiniz bilgi için..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 12 Şubat 2012; 14:21:20 >
  • kredi kartımla yüklüyorum hem bonus kazanıyorum hem bedava konuşma gerisi hava civa
    Bir ara aramışlardı telefonu yüzlerine kapattım bir daha aramadılar.
  • valla bu dh yi seviyorum ne ararsan var :) banada dun geldi bu mesajdan bi araştirayim dedim direk burasi cikti :)
  • beyler bu 7554444 tam bir dolandırıcı dikkatli olun bu aralar herkese konbaranız var die mesaj gönderiolarlar kesinlikle inanmayın
  • Faturalıya geçtim kurtuldum bu kontör dolandırıcılığından. Umarım faturalıda bu ve buna benzer oyunlar yapmaz turkcell.
  • banada mesaj geldi ve aradım bu noyu kredi kartı nosu isteyince yanımda değil kart diyip kapattım
  • slm arkadaşlar 755 44 44 servısınde çalıştım ve bu işin icerığını bılen bırıyım belkı hepınız tepkı gosterıceksınız haklı olarak ama ınanınkı vıcdanım hep ağır bastırıyo unutmıcam bı donemdı çok ınsanın ahını bedduasını aldık ve daha fazla dayanamayıp çıktım eğer arayark işlem yaptığım bı arkadasım kardesım varsa aff buyura ozur dılerım herkezden
  • faturalı hattlar işlem yaptırabılıyo sadece konbara puanlarını faturanıza yansımadan kulanabılıyosun ve o konbara puanların brıkmesı içinde knturlu bı hatta kntur yukledıkce bırıkıyo yanı çok işinıze yaramıyo boşuna para vermış oluyosunuz
  • Beyler 89 lira girdi bana. Polise gitsemmi diye düşünüyorum adamları aradım sonuçta onay verdiniz diyor ben ona onay vermedim k.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SoruSorcam

    Beyler 89 lira girdi bana. Polise gitsemmi diye düşünüyorum adamları aradım sonuçta onay verdiniz diyor ben ona onay vermedim k.

    89 liralık kontör yüklenmişolmalı.
    burada kasıt dolanırıcılık değil aldatma özkonusu yani otomatik olarak sana haftalık yükleme yaparlar .
    yani sana o ücret karşılığı yüklenmiş olması lazım.
    incelenmesi için tüketici hakem heyetine başvurabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SoruSorcam

    Beyler 89 lira girdi bana. Polise gitsemmi diye düşünüyorum adamları aradım sonuçta onay verdiniz diyor ben ona onay vermedim k.

    hocam aynı durum benim de başıma geldi.. baktım tatlı tatlı konuşarak olmuyo babamın çok iyi avukat tanıdıkları var mahkemeye vericem sizi dedim ok geri yatırıyoruz paranı dediler.. özet olarak tehdit et paranı geri al:)
  • .nanmayın beyler su katılmamış dolandırıcı bunlar bende bi 30 tl kaptırdım geri aldım aman dikkat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.