Şimdi Ara

755 TL Emporio Armani Ar2448 Erkek Kol Saati (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: slmebk

Aynı yorumu üsküdardaki yılların saatçiside yaptı bu zaten pahalı birşey değil bunun replikası olmaz rolex gibi ulaşılması zor saatlerin replikası olur dedi

Bu durumda insan düşünmüyor değil dostum ,bu saat yapma işini refahı ve parası değerli İsviçre değil de çin liler yapaydı ne olurdu ..yağ heuer bir çin markası olsaydı mesela 🤓..adamlarda işçilik standartlar pahalı ama bu işi dünyada en iyi yapıyorlar ve ne Çinli ne japon kimseye kaptırmıyorlar ..bir milli mesele gözüyle bakılıyor ..Çinli akıllı saatler ile rakip oluyor çağ geliştikçe işte ..ama asla o makinaların yerini alamayacak ..neyse sonuç olarak şahsi fikrim Armani alacağınıza akıllı saat alın nasılsa ikisi de çin ikiside kısa ömürlü..en azından akıllı 🤓👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumları tarihe göre dizerseniz ama bunun bir büyük modelinde sürekli su kaçtı camı buğulandı artık en son biri demiş kolumdaki terden buğu kapıyor içine.bilindik saatçiler 5400 gibi fiyatlara satıyor o büyük olanı o da 6 bin küsürden inmiş yani 6 bin liralık saatin bu kadar kolay su kaçırması saçma ama o saatçilerden o parayı verip alıp yorum yapanlara bakmak lazım fason saat olduğu için başka bir üreticiye yaptırılmış yani kesin konuşamıyorum hani seiko'nun 6 bin liralık saati olsa hatta 3 bin liralık saati bile olsa mimkin değil böyle kolay su kaçırması.sanırım farklı modelmiş ama aynı marka

https://www.hepsiburada.com/emporio-armani-ar1451-erkek-kol-saati-p-SAKSVAR1451

yorumları tarihe göre dizip ilk sayfadan aldığım yorumlar.

755 TL Emporio Armani Ar2448 Erkek Kol Saati

başka bir sayfaya geçmedim yorumsuz düşük puanları da göstermedim kendiniz de bakabilirsiniz linkten.taklit değilse bile çok kalitesiz bir fason üretim olabilir ben şu bu diye iddia etmiyorum olanı gösteriyorum.

https://ibb.co/JFcsQyQL

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Tasiş nedir ?

Alıntıları Göster

Tasfiye işleri genel müdürlüğü, gümrüklerde yakalanan, bulunan, unutulan, bırakılan ve belli süre içerisinde geri alınmayan malların satıldığı perakende satış mağazaları da var belli illerde.

Ekleme: Bir zamanlar parfum alirken yorumlara bakiyorum, %99 orijinal oldugunu yazmis millet. Alayim dedim, kesinlikle imitasyon. O yuzden orijinal oldugunu dusunen cok insan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanus -- 18 Eylül 2021; 11:6:17 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatler dolar 4 TL iken 500 TL ye satılıyordu. Ve alanıda pek yoktu. Kurun artışı dolayısıyla yapılan zam bunlar zamanında 300-400 TL ye aldıkları saati 2000 TL ortalama fiyata satıyorlar. Hepsi üçkağıtçı hatta bana kalırsa dolandırıcılar.

Saatlerin orijinalliği konusunda ayrı bir soru işareti…

• Orjinalliği konusunda şüphe yok ama fason üretim saat kaliteli değil aynı defacotonun kasanın yanında parfüm saat satması gibi birşey armanide marka üzeridnen para kazanayım demiş 10-20 euroya çinde yaptırmış orjinal distribütör olan saat ve saate bile 1500 tlye armani saatler var bunun kdvsini karını düşünce 100 euro kalmıyor ederi bu rakamlar zaten zara bir dünya markası bir tane bile üretim mağzası yok fason üretim yaptırıyor merkezi İtalya ufak bir merkezden dünya kadar para kırıyorlar hayat böyle kazanmayı bilene tekstilci tanıdğım olduğu için biliyorum 14 liraya bluz atölyeden çıkıyor daha bugün istiklal caddesinde mağzada bluz 499 yazıyordu zarada hay dedim ufak bir sövdüm geçtim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Doğrusunuz hocam 700 tlye çektiler şimdi 1200 den aşağı indirmiyorlar ben 700 tl için 2 ay takipte kaldım denk geldi aldım demekki kurtarıyor 700 de caisonun bir modelinde haziranda araştırdım sepet indirimi ile 661 tlydi almadım saat 1830 liradan aşağı düşmüyor temmuzdan beri 661 liraya satanda aynı satıcıydı 1830 liraya satanda bu nasıl bir kazıktır….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Quartz saate 4000 lira veren var mı gerçekten?

• Arkadaşlar saat net replika. Saatçiler bu markaların replikası olma rolex'in falan olur diyor ya onlarında var bunlarında. Bir vietnam sitesi vardı yupoo mu ne. Hepsinin replikası var. Bu saatte replika arkadaşlar. Çoğu saatçi orjinali ile yan yana koymadan anlamaz. Ben yurt dışından çok aldım. Bir saatçi orjinal diye aldığımdan daha çok fiyat vermişti hatta zamanında, 30 yıllık saatçi :) Ama alınır mı alınır gözü kapalı alınır hatta. Gidip moda saatin 4000 3000 liralar verilmemeli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 20 Eylül 2021; 9:17:50 >
    Intel 13900K || Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore || MSI RTX 4090 SUPRIM X || G.Skill Trident Z5 2x16GB DDR5 8000Mhz CL36 || Asus ROG Ryujin III 360 EVA-02 Edition Liquid Cooler || Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör || Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD || Kingston FURY Renegade 1TB || Toshiba MG08ACA16TE 16TB HDD || Asus ROG Hyperion EVA-02 Edition Case || Steelseries Apex Pro Gaming Keyboard || Razer Deathadder V3 PRO White Wireless Gaming Mouse || SteelSeries Qck Prism XL Destiny 2 Edition Mouse Pad || Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card || Edifier S350DB Speaker || SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Headset || TP-Link Archer AX90 Router || Asus ROG THOR 1200W Platinum II PSU || Schneider APC BX1400U-GR 1400VA UPS
  • Ureticisi belli olmayan, bozulsa muhatap bulamayacaginiz saatlere bu kadar para verilmez. 50-100 olsa neyse, alti ustu quartz mekanizmali uzerine iki kartal sembolu koyulmus metal parcasi benim gozumde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.