Şimdi Ara

755 44 44 DOLANDIRICILIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 755 44 44 gelen hiç bi aramaya mesaja yanıt vermeyin!!!
    Dün eşimi aramışlar hiç bir ücreti yok 30kontorunuz var kobarada demişler sadece tc istemişler eşimde vermiş.
    Bugün bi baktım kredi kartımdan 89 tl çekilmiş Turkcell speak tl diye
    Bu düzenbazlara,dolandırıcılara kanmayın arkadaşlar haram zıkkım olsun allah tez zamanda çıkarsın geriye

• Eşimin benim kredi kartlarını iptal ettirdim şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 3 Nisan 2012; 15:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Eşimin benim kredi kartlarını iptal ettirdim şimdi...

hocam ödeme bilgim dışı oldu diye iptal edebiliyorsunuz. Babamın da başına boyle birşey geldi 1 ay olmuyor. aramışlar sağlık ürünleri tanıtıyorlar babamda hiç sevmez böyle seyleri yok kızım demiş sağol işim var demiş kapatmış. hiç bir bilgi vermemiş bu konularda bilgilidir. Hiç bir bilgi verilmemesine rağmen 200 lira çekmişler. Bankayı aradı bilgim dışı çekilmiştir diye parası geri yatırıldı hesabına aynı gün . Ve yeni kart gönderdiler. numaraları değişsin diye. Nasıl yapıyorlar bunu anlamıyorm.
  • genelde kredi kartlarında mail order açıktır ilgili bankayı arayıp mail orderi kapatın o zaman kimse kredi kartınızdan paranızı çekemez eğer internetten bir işiniz olduğu zaman ya sanal kartla işinizi görün yada bankayı arayıp işiniz olduğu sürece mail orderi aç kapa yapın
  • yapi kredide internet subesinden mail-order kapatilabiliyor.

is bankasi internet subesinde boyle bir opsiyon var mi ? yoksa 4440202 den mi kapatiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Eşimin benim kredi kartlarını iptal ettirdim şimdi...

hocam ödeme bilgim dışı oldu diye iptal edebiliyorsunuz. Babamın da başına boyle birşey geldi 1 ay olmuyor. aramışlar sağlık ürünleri tanıtıyorlar babamda hiç sevmez böyle seyleri yok kızım demiş sağol işim var demiş kapatmış. hiç bir bilgi vermemiş bu konularda bilgilidir. Hiç bir bilgi verilmemesine rağmen 200 lira çekmişler. Bankayı aradı bilgim dışı çekilmiştir diye parası geri yatırıldı hesabına aynı gün . Ve yeni kart gönderdiler. numaraları değişsin diye. Nasıl yapıyorlar bunu anlamıyorm.

Bankayla görüştüm ama iptal edemiyorlar parayı çeken firma ile görüşün diyorlar
    Kendi kartımıda eşimin ek kartıda kapattım bu dolandırıcıların yüzünden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 4 Nisan 2012; 13:03:29 >

• Tek mağdur bende değilim linke bi gözatın

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/10463
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.