Şimdi Ara

75000 TL Corolla mı Insignia mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AYVEYEC

quote:

Orijinalden alıntı: rumix

180 hp manuel insignia kullanıcısı olarak adanada şehiriçi 8,5 lt ortalama tüketim değerlerim var uzun yol 1000 km 6.5 tüketim oldu 4 kişi 120km/s hızla. ancak söyle bir durum var arabaya gaz verdikçe veresiniz geliyor hızlanması hiç bitmiyor araç hiç boğulmuyor belli hızdan sonra tepkisiz kalmıyor. çekiş kontrolün gerçekte ne işe yaradığını ben bu araba öğrendim. böyle bir motor olup 10 lt yakıt tüketimi olan örneği varmı. ben aracımdan memnum değilim şasesi çok yüksek iç hacmi dar ancak direksiyona geçtiğimde kullanım kolaylığı en iyi araba bence herşey elinizin altında yani kolunuzu bir yere uzatmaya gerek kalmıyor bu dediğimi kullananlar anlar vites değiştirmek için torpidoya kadar elinizi uzatmıyorsunuz özellikleri olarak saymakla bitmez d sınıf araçla c sınıfı kıyaslamak yanlış olmuş.

konuyla alakalı değil kusura bakmayın bu arkadaşa borcum var. geçen para attı hesabım. çek sattık fakat çekide almadı kendisine mesaj atıyorum dönüş yapmıyor. para iadesi için belki alıntıda görür.

forumda sizin gibi arkadaşların varlığı beni mutlu ediyor. ilginiz için teşekkur ederim hocam.

• hocam abimde de jetta 1.2 tsi var 6.5 litrenin altına hiç düşüremedim şehir içi tsi çok beğendiğim bir durumuna göre performanslı motor ancak araca 4 kişi binip klimayı açınca çekişi düşüyor. otomatik vites her zaman için biraz daha yakacaktır. opelde 1.6 cdti otomatik genel ortalaması 5.9 altına düşmedi ancak otomatik alıp o motorda yavaş gitmek biraz zor iş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bu ikisi arasından insignia seçilir ama tüketim fazla olacaktır lpg şart.

Corolla hem D sınıfı hem Alman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 2.0 cdti oto insignia var 2.el aldım henüz lastikleri değiştirmedim ama degistiricem çünkü kötü durumda o yüzden çok yüksek hızlara çıkmadım max yaptığım 185 yokuş aşağı korkmadim ama tirstim fakat bunu lastiklere veriyorum çünkü lastikler beton gibi.

Trim sesi müzik yüksek ses açıkken sağ kapıdan birde orta kol dayama vites bölümü itip kakinca gıcır gıcır ses yapıyo sinir bozucu değil ama

Dizel ama motor sesi almıyor fakat yol sesi var.

Önde biri oturup biraz rahat oturiyim derse arkası daralıyor ama benim arka taraf iyi çok geri çekmiyorum koltuğu boy 1.80

Arabam 2009 model 136bin de

Vites geçişleri bi DSG ayarinda deGil ama çok hissettirmiyor

Benim ki 130hp olan model hızlanması çok seri değil ama hizlaninca torkun etkisiyle iyi çekiyor sanırım chip yapıcam çünkü 160hp lik versiyonla motor aynıymis yazılım farkı varmış sebebi de o yıl ki emisyon muhabbeti

Araba sert gerçekten bozuk yolda yorabiliyor ama uzunda iyi

Makyajlı kasa 19 yıldız jantli modeli almak sonraki hedefim beğeniyorum arabayi. Tamam Passat daha iyi bir araç ama bana çok sıradan geliyor tasarımı bi göreceli tabi

• insignia dışında bişey düşünmek kabul edilemez

Aslında Ford gerçekten de özellikle kullanmayan - alışmayanlar için biraz soğuk bulunan bir markadır ama sahip olup alışınca sürücüyle arasına mesafe koymayan net sürüşü ve limitleri ile sonradan sevilen bir markadır da, belki bir şans verilebilir :)

Orijinalden alıntı: cadillaccts

bu insignia ya çok yakıyor diyip kalas gibi diyen arkadaşlara sesleniyorum oturma organlarını daha arabanın koltuğuna koymamışlar burada kalkıp boşa sallamasınlar.
    konu sahibi arkadaş:
    ocak ayında 170 hp lik otomatiği sıfır aldım.araba 2bin km de.2 bin km ortalaması 10.2 litre.araba çok yakmıyor hakettiğini yakıyor.1.5 tondan fazla 170 hp lik arabadan istanbul şehir içinde 6 lt yakmasını bekleyen,başka marka şu araç 7 lt yakıyor diyen yalancının daniskasıdır.1.6 dizel otomatikler bile 7 lt mazot yakarken istanbulda 170 hp lik ünitenin 10 lt benzin yakması gayet normal.temiz az km li bir insignia sana uzun yıllar üzmeden zevkle hizmet eder.

Hocam bu insanlar az yaksın, yola otursun, yüksek hızda rayda gider gibi gitsin istiyorlar.

Hem 1.0 motor gibi yakacak, hem 900 kilo araç gibi hafif olacak hem de tren gibi olacak... Geçsinler onu.

Benim aracım ruhsatta 1700 kilo. Evet dur kalkta biraz yakıyor ama uzun yola çıktığımda da yağ gibi kayıyor.

1.6 TDI'nın 5.5 yaktığı yerde benim arabam 5.7 yakıyor. Hadi 6 olsun. Ben kesilmeden hızlanıyorum, o 1.6 TDI'lar plaka okuyor.

Opel'in en büyük hatası 180lik üniteye otomatik getirmemek oldu. Yoksa tek seçeneğim 180lik ünite olacaktı...
    4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ----&gt;; Satıldı
    5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah 98000km----&gt; Satıldı
    6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    abi dur kalkta her araba yakıyor.kimse yoğurdum ekşi demez.bizim milletin sorunu bu herkesin elindeki en güzeli en iyisi başkasının elindeki çok yakar gitmez kötüdür.onun için tartışmaya girmemek lazım milletle.kim ne istiyorsa yaksın isterse benzin döküp arabasını yaksın

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.