Bildirim
750 TL ye kadar hangisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
T50 1 gb rami yüzünden alınmaz.Zenfone 5'i teknosada inceleme fırsatı buldum ekran bana çok soluk geldi ve bataryası içinde iyi şeyler duymadım ama sen detaylı bi araştır istersen.Windows tabanlı cep telefonlarını sevmiyorum.Tamamen kişisel bir şey.O yüzden yorum yapmıyorum.Senin yazdıgın modeller için görüşlerim böyle.Eğer bütçeyi 100-150 tl arası arttırabilirsen general mobile discovery 2 ye bakabilirsin.Yalnız dikkat et hafızası 16 gb ve arttırılamıyor.Olur da telefon kafana yatarsa yakın zamanda discovery 2'nin tek sim kartlı ve micro sd slotlu modeli piyasaya cıkacak.Haberin olsun.Son olarak da Casper via v8c ye bakablirsin. Via v8'in biraz kırpılmış hali.Şimdiden hayırlı olsun. _____________________________ -
moto g
_____________________________ geldi yine tipini -
zenfone 5
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ekonomist1453
Arkadaşlar 700 liralık bir bütçeyle rahat 3-4 sene götürebilecek bir telefon arıyorum lumia 820 yi mi zenfone 5 i mi turkcell T50 mi yoksa farklı bir markamı ?
Lumia düşünüyorsanız 820 yerine 925 i öneririm. Hepsiburada da 799 TL. T50 önermem, zenfone 5 de de pil problemi var. Bunlar yerine 710 TL civarlarında G2 Mini yi araştırabilirsiniz._____________________________ -
Yorumlar icin tesekkurler vestel venus 5x icin ne dusunuyorsunuz alinir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Yorumlar icin tesekkurler vestel venus 5x icin ne dusunuyorsunuz alinir mi?
zenfone 5 ve moto g_____________________________ -
T50 6 ay dayanmaz o kasa ile bence sen nokia 820 yönel _____________________________ -
quote:
Arkadaşlar 700 liralık bir bütçeyle rahat 3-4 sene götürebilecek bir telefon arıyorum lumia 820 yi mi zenfone 5 i mi turkcell T50 mi yoksa farklı bir markamı ?
3-4 sene rahat götürsün diyorsan cihazın ilerde kasmaması için 2 GB RAM'den aşağısına telefon bakma bence.
Windows cihaz kullanmadım yorum yapamam.
700 TL'lik bütçe ile 2 GB RAM'i olan pek seçenek yok, Zenfone 5 en ideal tercih olur. Benim elime kasası büyük geldi ondan almadım.
Yalnız almadan önce son durumlar nedir diye Forumda konusunu incele, Batarya sorunu son güncelleme ile çözüldü diye duydum ama Kasanın yamulması ile ilgili yazılar gördüm.
Ben 8 gün önce Casper Via V8c aldım tavsiye ederim, 860 TL civarına 8GB hafıza kartı hediyeli olarak satıldığı siteler var.
Bir de yine bazı kampanyalar ile 850 TL'ye alınabilir. (Access Kart-Teknosa, Hızlıal gibi)_____________________________
-
alperd 82 kardeş bence v8 c düşünüyorum fiyatından dolayı tlf - + yönleri nasıl acaba bir kullanıcı olarak tavsiye edermisin? _____________________________ -
-
guc ve saglamlık ve oyun ve batarya xperıa sp
2 gb ve kamera ve guncellık zenfone 5_____________________________ -
Hocam 3-4 Sene düşünüyorsan açık konuşayım android telefonun 2 sene ömrü vardır lümialara yönel 2000 tl bütçen olsaydı yine lumia derdim. 5s kullanıyorum ve cidden iOS 8'den sonra apple benim için bitmiştir. _____________________________ Anakart : Msi B150M Bazooka // İşlemci : İntel i5 6500 // Ram : Corsair 16 GB DDR4 2133 mhz // Ekran Kartı : Asus R9 380 4 GB // Depolama : Seagate 1TB 7200rpm // Kasa : Corsair Carbide Series (SPEC-03) // Monitör : Asus VS248 // Mause : Razer Deathadder 3.5G // Mausepad : Razer Goliathus XXL (Control) // Klavye : Logitech G103 // Kulaklık : Plantronics GameCom 780 // Telefon : Apple iPhone 5s 16 GB // Notebook : Apple Macbook Air 2015 13" 128gb ssdd // 2. Notebook Lenovo B560 (İ3 M380 - HD M380 - 3GB RAM) // Tablet : Samsung Galaxy Tab 4 7"
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

│