Ufak sayılabilecek bir bütçeyle araca ses sistemi yapmak istiyorum,şuan için bu araçta ilerde söküp alacağım başka araçlardada kullanabilmeliyim. Uyum konusunda çok fazla bilgiye sahip değilim ama bu bütçeyle profesyonel olmadan ortalama bir takım düşündüm.
- Mevcut tespitim bu şekilde,seçimlerimi media marktta dinleyerek yapmaya çalıştım oyuzden önler için alpine diğer modellere göre o fiyatta en yüksek ve kaliteli sesi veren hoparlör oldu. - Arkalar için pionner ve sony ile kıyaslama yapmaya çalıştım ancak jbl'in gerek tiz bas uyumunda verdiği tok ses gerekte rms gücü olarak yine fiyat performans olarak en iyisi gibi geldi. - Subwoofer olarak da kabin istemiyorum bagaj hacmim çok düşük olduğundan mdf üzerine yapma taraftarıyım bu sebeple 25cm olması ve bu çapta en yüksek rms değeri jbl olarak görünüyor,alternatifi olan sony ile ilgili fikirlere açığım. - Teyp olarak çok fazla deneme şansım olmadı ancak usb olması gerekli onun dışında ses kalitesi açısından pionner tavsiye edildiği için bunda karar kıldım fiyatı açısından.
Sonuç itibariyle bu sisteme yorumunuzu,eksiklerimi ve anfi olarak ne alınabilceği hakkında fikrinizi rica ediyorum