Şimdi Ara

750 lira param var telefon onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elimdeki telefon cok eskidigi icin yei bi telefon almak istiyorum ama hem hos duran hemde kafam esince guzel guzel oyun oyniyabilecegim bi telefon ariyorum.Gmd yi biliyorum ama adindan dolayi vazgectim. lise malum herkez hava atma derdinde.Onerebileceginiz telefonlari yazarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rıdceza

Arkadaslar elimdeki telefon cok eskidigi icin yei bi telefon almak istiyorum ama hem hos duran hemde kafam esince guzel guzel oyun oyniyabilecegim bi telefon ariyorum.Gmd yi biliyorum ama adindan dolayi vazgectim. lise malum herkez hava atma derdinde.Onerebileceginiz telefonlari yazarsaniz sevinirim.

Lise malum herkes hava atma derdinde?

Lumia 620 o zaman havan olur wp 8 olduğu için

• rıdceza R kullanıcısına yanıt
    Bence sırf hava atmak için GMD yi al. Cahil adam arkasında ki markaya bakar.

• Arkasına silikon kılıf tak htc de millete onu bile bilmezler Arkadaş benim discovery i eline aldıgında inceledi biraz ne bunun markası htc mi dedi,kaç paradır diye sordugumda 1500 tl vardır dedi.O fiyatlarda alacagın başka telefonların ekranı da iyi olmaz hava atacaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Bence sırf hava atmak için GMD yi al. Cahil adam arkasında ki markaya bakar.

hava atma derken adama ozelliklerini anlatiyosun onlar neki diyo.General mobile i belki hic duymamistir bile cin mali tarzi sacma laflar donmemesi icin gmd yi pas gectim diyebilirim

Bütün markalar Çin de üretilir Apple de Çin de üretiliyor. Eger senin telefonunu kucumseyen olursa onun telefonuyla karşılaştır. Ben telefonu aldım bütün arkadaşlarım samsung s3 mini aldığına pişman oldu :)

• quote:

Bütün markalar Çin de üretilir Apple de Çin de üretiliyor. Eger senin telefonunu kucumseyen olursa onun telefonuyla karşılaştır. Ben telefonu aldım bütün arkadaşlarım samsung s3 mini aldığına pişman oldu :)

ben bu telefonu banko 2 yil kullanicam . elimdeki t20 yi 3 yildir kullaniyorum yeni cikan kucuk oyunlari oynaya biliyorum.iki yil is gorur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Iki yıl içinde ne gibi oyunlar çıkacak bilinmez kimse de bilemez bakarsın o oyunları şu an en iyi telefonlar bile acamaz net birsey diyemeyiz fakat oyun motoru aynı olursa grafiksel güç bakımından 2 sene sonra da bu telefon gider ama dedigim gibi ne olur bilinmez ha oyun sorun değilse senin için pekte diğer herşey de seni götürür.

• quote:

Iki yıl içinde ne gibi oyunlar çıkacak bilinmez kimse de bilemez bakarsın o oyunları şu an en iyi telefonlar bile acamaz net birsey diyemeyiz fakat oyun motoru aynı olursa grafiksel güç bakımından 2 sene sonra da bu telefon gider ama dedigim gibi ne olur bilinmez ha oyun sorun değilse senin için pekte diğer herşey de seni götürür.

tavsıyen için teşekkurler
  • gmd

• Lumia 625 al

• quote:

Orijinalden alıntı: rıdceza

Arkadaslar elimdeki telefon cok eskidigi icin yei bi telefon almak istiyorum ama hem hos duran hemde kafam esince guzel guzel oyun oyniyabilecegim bi telefon ariyorum.Gmd yi biliyorum ama adindan dolayi vazgectim. lise malum herkez hava atma derdinde.Onerebileceginiz telefonlari yazarsaniz sevinirim.

xperia L istanbul bilişimden al (distribütörlümü her ne haltsa ondan olan 820 istanbul bilişimin kendi garantisi 780 Tl)
    @emre_fan_club yanlış bilgilendirme yapma .sakın lumia alayım deme lumia alırsan 3 aya kalmadan garantiye gönderirsin heves felan kalmaz arkadaşda var çok pişman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 13 Ekim 2013; 12:38:46 >
  • Xperıa L yada M ısını rahat gorur,gm dıscovery bulasılmaz bence.dandık marka

• tav2612 kullanıcısına yanıt
    General Mobile kullandın mı konuşuyorsun dandik marka falan? Bu senin gibiler zamanında COMODO içinde dandik dediler hiç birşey yapamaz dediler.
    Adamlar şimdi dünyanın en iyi Firewall şirketi ;)

Telefon hakkında sunacağın kötü birşey mi var? Varsa gel böyle böyle de öyle konuş. Daha telefonu eline almamissin dandik marka diyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırewall baska telefon baska,telı ınceledım merak etme sen memnunsun dıye dandık marka olması degısmez.servıste ıkı,arkadas aldı bırı on gundur servıste dıgerıde satmaya calısuo emın ol hergun elımde ıncelemıstım telefonu,lada ıle mercedes kıyaslaması gıbı,madem alakasız ornekler verilecek.

• Kötüleyen herkesin bi tanıgında da discovery var ve satmak için ugraşıyor ne kadar ilginç degilmi.Xperia M de L de benim gözümde dandik telefon ne yapacaz şimdi.
  • tav2612 kullanıcısına yanıt
    Discovery nin 1.partileri sorunlu. 3 tane tanıdığım aldı ve onlarında arkadaşları aldı temizinden bir 15 kişi aldı hiç birinde tek bir sorun bile yok.

Eline alıp incelemişmiş. Senin o arkadaşların sırf daha az para vermek için internetten siparis ediyor kargoya o telefonları firlatiyorlar adam gibi koymuyorlar sağlam olsa bile yolda çürüyor. Adam gibi yerden alsalar sorun çıkmaz. Anca ezbere konuşun hergün inceledim diyorsun eee bir sorun buldun mu? 650 liraya degmiyor mu telefon? 650lik telefonlar daha mı iyi :))

Bende memnunum benim sayemde alan herkeste memnun. Eger sorun olsaydı şu an gelip bana soverlerdi.Ne hikmetse kimse sovmuyor ve iyi ki diğer anlamayanlarin sözünü dinlememisim diyor :)

• Kahınlıgını medyumlugunu bılemıyorum ama ıkısıde magazadan hemde magazadan aldılar,sen onerırsın ben onermem herkes farklı,ama marka dandık ıkı kete ıkı dort sonucta.

• UçanPanda kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşına hatalısı denk gelmiş o yüzden kötü diyorsun lumianın her modeline sahip arkadaşlarım var Allaha şükür sorunsuz kullanıyoruz iphoneda da sorun yaşayanlar var o ne olacak

• discovery
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.