Bildirim
75 TL GAMİNG Kulaklık Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cevap veren arkadaş yok mu? -
Headsetlerin mikrofonlari iyi değildir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SKYPE,TS için lazım arkadaşlara iyi ses gitmesi lazım cızırtı, boğuk bir ses gitmemesi lazım onun için bir kulaklık arıyorum iş görsün bozulmasın yeter. Çok büyük bir kalite beklemiyorum zaten ama arkadaşlara olabildiğince iyi ses gitmesini isterim. Snopy SN R-5 nasıldır sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgehanD -- 22 Ekim 2015; 22:27:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yava10
Arkadaşlar bana sağlam mikrofonu ve ses olarak iyi cızırtı sorunu olmayan bir kulaklık önerin bütçem 75 TL . Sağlam olsun biraz ama çok bir şey beklemiyorum bu fiyata ama sağlam olsun en 1-1.5 sene götürsün.
Dostum selam elımde, PLANTRONICS GAMECOM 388 kulaklık var 2 aylık garantılı faturalı evde 1-2 kere kullandıgım, dusunursen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X