Şimdi Ara

75 hz monitör aldım 60 hz çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer SA240YAbi 23.8" 75Hz 4ms monitör aldım, ayarlarından bakınca 60 hz çalıştığını gördüm. bunu nasıl düzeltiriz ? bilgisayara hdmi kablo ile bağlı. ekran kartı geforce 9500 gt

• windows 10 a göre söylüyorum

masaüstünde sağ tık görüntü ayarları na bas.
    aşağı doğru gelişmiş görüntü ayarları var oraya tıkla gir
    Bende ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri yazıyor oraya gir
    gelen pencerede yukardaki sekmede monitör yazar orada hz değerini görebiliyorsan değiştir.

Bu çözüm olmazsa eğer başka bir yol var mı bilemiyorum genelde ekran kartına göre otomatik olması lazım. Yada nvidia panelden de yapabilmen lazım sanırım. biraz karıştırmak gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

windows 10 a göre söylüyorum

masaüstünde sağ tık görüntü ayarları na bas.
    aşağı doğru gelişmiş görüntü ayarları var oraya tıkla gir
    Bende ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri yazıyor oraya gir
    gelen pencerede yukardaki sekmede monitör yazar orada hz değerini görebiliyorsan değiştir.

Bu çözüm olmazsa eğer başka bir yol var mı bilemiyorum genelde ekran kartına göre otomatik olması lazım. Yada nvidia panelden de yapabilmen lazım sanırım. biraz karıştırmak gerekli.
    nvidia sürücüsünün içinden yeni profil oluşturup 75hz e ayarladım,o şekilde oldu . gözle görülen bir değişim de olmadı herhalde,ben anlamadım yani.
  • özel mesaja cevap veremiyorum . monitör henüz yeni. geforce 9500gt nvidia ekran kartı ve windows 10 ile 60 hz de çalıştı. nvidia sürücü ayarlarından yeni profil oluşturdum, oradan 75 hz seçtim. o şekilde yaptım. ekran güzel, ince .hoparlörü yok . bo boyutta alınacak en uygun fiyatlı ürün. ben hepsiburada dan aldımisatıcı da h.b di . ölü piksel testini sen söyleyince yaptım valla :) sorun yok. temiz . adını hatırlamadığım başka bir satıcı dah ucuza satıyor ama nette kötü yorumlar var . iade konusunda sıkıntılı bir satıcı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trak76 -- 7 Mayıs 2020; 19:9:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör 60 hz kaldı)(yardım)
    19 yıl önce açıldı
    60 hz monitör ile 100 fps almak?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.