Şimdi Ara

75 - 82 inç TV arayış sorunsalı. Katılır mısınız bana?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,


    50 inç, teknoloji geçiş donemini idare etmek üzere yıllar önce aldigim aldığım 50FA8200 Vestel TV mi degistirme kararı aldım. Acelem yok, uzun süre arastirabilir ve bekleyebilirim. Bu bağlamda birkaç gündür araştırmaya da başladım.


    Gördüğüm; ne teknoloji ne de markalar henüz oturmamış. Hangi teknolojiye, hangi markaya baksam problem problem problem... Her yerde şikayet var, bunlar bizim gorduklerimiz... Ve satıcılar da çözümden ziyade nasıl zorluk cikaririz peşinde. Yurtdışı böyle değil onu da not düşeyim bu bize özel biraz da.


    Bu ebatta, teknolojisi ürün ömrüne yakın bir süre bizi götürecek, gerek görüntü gerek yazılım anlamında tatminkar bir TV için ödeyeceğimiz para da bir servet doğrusu. Neredeyse 2 yıllık asgari ücret...


    Bu fiyatlarda, bu kadar kronik sorunlu ve bu hizmet seviyesinde yeni bir TV almanın doğru bir karar olmadığına karar verdim. O kadar parayı verip bir de satıcı/üretici peşinde koşmak dertsiz başa dert almak demek... Ta ki ya üreticiler sorunları cozene yada satıcılar tüketici tarafında olana kadar...


    Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?


    İyi pazarlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Katılıyorum. Yurt dışında da benzer sorunlar var AV forums sitesini incelerseniz benzer şikayetler dolu. Tabii bazı markaların üretim bantlarını Türkiye'ye kaydırarak iç pazara verilecek TV leri yerli birkaç fabrikada ürettirmeye başladığınan ve tüketici haklarının kanunlarla yeteri kadar korunmamasında dolayı ülkemiz tüketicisi ürünleri hem pahalı alıyor hem de yurt dışındaki ürün ve hizmet kalitesini elde edemiyor.


    65 inchten büyük TV alacaksanız özelliklerden ödün vermeye başlıyorsunuz. Aynı markanın 55-65 modelinde olan özellikler ekran büyüyünce maliyet te arttığından çıkartılarak fiyatın iyice yükselmesi önlenmeye çalışılıyor. Sonuç büyük ekran alırken aslında iyi bir model alamamış oluyorsunuz.


    Küçük ekranda da aynı problem var. Yatak odasına 32 inch bir TV alayım deseniz Ultra HD Smart bir TV alamazsınız. Hala HD ready televizyon yapıyorlar. En iyisi Full HD. Uydusu, Smartı olan bir Tv yok gibi.


    Endüstri emrediyor. 42-65 inch TV alacaksın. Bizi başka şeylerle uğraştırma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien2000a -- 6 Aralık 2020; 17:32:36 >




  • Evet, ben de 65 inç TV ye döndüm. Yine de özellikle oled için halen daha pahalı ülkem fiyatları...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.