Şimdi Ara

75.000-100.000TL arası araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

75.000-100.000 TL aralığında, vites ve yakıt farketmeyen bir araç bakıyorum,

aklımda olanlar;

Seat Lean 1.4 Tsi Fr
    Golf 1.4
    Mercedes A180(Kafamı kurcalıyor, 2013 model benzinli 70.000KM sıkıntı yaratır mı?)

Yaşımın genç olması sebebiyle biraz daha sportif bir araba bakıyorum. Yakıt tüketimi benim için önemli, agresif süren bi insan değilim. Yeni önerilere ve tavsiyelere açığım. Hasar kayıtsız ve Max 60.000 KM de bir araba bakıyorum.

• Sunrooflu çelik jantlı i20 öneririm sıfır alın sanırım 100e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    i20 performans olarak biraz beklentimin altinda kaliyor ve tasarim olarak bir turlu begenemedim arabayi

• Sıfır golf 1.0 midline plus manuel 99 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 10 Şubat 2019; 13:50:31 >
  • Golf
  • Üçü arasında golf daha mantıklı
    Benzinli mersonun motoru kendi motoru mu acaba. Yani reno falan değilse o da olabilir.

• Dolu paket golf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yksln kullanıcısına yanıt
    12-13 model aliniyo o paraya muhtemelende renonundur.. ambleme veriyoruz parayi bi yerde

• 120 liralara kadar çıkarttım bütçemi, 5binde 2017 vw golf 7.5 1.6cdti almayı düşünüyorum comfortline hala çok kararsızım ama comfortline biraz boş geldi gözüme 120. lira vermek mantıklı mıdır
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    Renault hocam ya, insan ısınamıyor. Tecrübeniz oldu mu GT Line paketiyle daha önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjeyxx

Renault hocam ya, insan ısınamıyor. Tecrübeniz oldu mu GT Line paketiyle daha önce?
    leondan falan kaliteli dostum renault iyi iş çıkardı bu kasayla
  • 70-80 bin kmde f30 bulunur ammmaaa bilemedim. F30 olmazsa Dolu bir F20 de alınır alternatif çok o skalada.

N13 Motor genel olarak 8 litre yakıyor şehir içinde. Sakinliğe göre 7,4 leri görüyor. Agresfliğe göre 13,5 lara çıkıyor.
    Kaliteli olsa ne olacak gt-line pakette kapı altına koyduğu krom çıtaları üste koyamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutsever

Kaliteli olsa ne olacak gt-line pakette kapı altına koyduğu krom çıtaları üste koyamamış.
    bu bi spor paket spor paket araçlarda krom detaylar olmaz bende olsa o krom detayı piano blacke çevirim zaten

edit : şu aracı al tsi katili ol

bende araç arıyorum şuanda elimdekini satıp ama yıllık 20k km üstü yapmasam bunu çekerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 16 Şubat 2019; 0:34:10 >

O halde bu 308'i alırsanız krom çerçeveleri çıkartacaksınız :))

Spor paket değil en dolu donanımında da yok o Megane'nın krom çıtalar bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutsever

O halde bu 308'i alırsanız krom çerçeveleri çıkartacaksınız :))

Spor paket değil en dolu donanımında da yok o Megane'nın krom çıtalar bu arada
    bu şekliyle binebilirim megane yakışmıyor o paketiyle bence yahu al sen ben hediye edeceğim sana krom çıtaları
    bu arada renault fanı falan değilim sadece fp bi araç bence
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    yapma hocam bmw kafamı çok kurcalıyor zaten birde bütçe 120 oldu kafam iyice karıştı
  • jeyjeyxx J kullanıcısına yanıt
    Performans olarak yuakrda konuşulan 308 deki motor BMW deki N13 motorun aynısı zaten. Araç tabiki daha hafif dahada performans alırsın gerçi şanzuman ZF kadar zevk verir mi bilmiyorum.

Bütçe 120 Bin olduysa ne bileyim BMW - AUDI - MERCEDES alınır bence. Hani o kadar para veriliyorsa ne biliyim bu markalara binilmeli diye düşünüyorum.

C180 W204 FL ve F30 hakkında sorun olursa yardımcı olurum etiketleyerek yazarsan. 2 aracıda kullandım C180 i 1 hafta kadar F30 u aktif olarak kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.