Şimdi Ara

73bin kmdeki yokohama geolander lastik. 93.500oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yokohama geolander serisi, 2015 üretim lastik. Aldığım aracın üzerinde gelen orijinal lastikler. Yokohama markası hakkında hiç tecrübem yoktu, bu lastiklerle benim güvenimi kazandı.

Resim ön lastikten. Ön lastikteki yıpranma arkaya göre daha fazla. Lastikler hala yumuşak yapıda. Yol tutuş, frenlemede fena değil.

Değiştirmeden önce paylaşmak istedim. 73bin km için başarılı duruyor.

93.500km oldu. Artık değiştirme vakti geldi :)
    Önler

Arkalar nispeten daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 5 Şubat 2021; 12:45:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç Subaru mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Evet, xv.

• dedemin pajero'da 2006 üretimi geolander lastikler duruyor arka tekerlerde. değiştir diyoruz inat ediyor dişleri sağlam ama lastiğin miadı dolmuş artık. buna rağmen patlayıp yarılmadı henüz. sağlam bir lastik olduğunu böylelikle tecrübe etmiş olduk
  • Gayet iyi duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekstrem hareketlere girmiyorsanız bir 10 bin km daha götürür,çok rahat
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Ekstrem hareketlere girmek istiyorum ama çok kararsızım. Yaylaya gitmek istiyorum mesela. Kar lastiği alsam en az 2bin lira tutacak. 2-3 haftasonu gezisi için değmez diyorum. Yaz lastiği alsam bunun kadar performansı olmaz karda. Zor durumdayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Continental EcoContact 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Ekstrem hareketlere girmek istiyorum ama çok kararsızım. Yaylaya gitmek istiyorum mesela. Kar lastiği alsam en az 2bin lira tutacak. 2-3 haftasonu gezisi için değmez diyorum. Yaz lastiği alsam bunun kadar performansı olmaz karda. Zor durumdayım
    Uygun ebatlarda bfgoodric baktiniz mi hocam?
    All terrarian lastikler var onlarin fiyatını bilemem, her koşuldan az az sunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yokohama'nın alt seri WDrive kış lastiğini kullandım daha önce 2 sene.İnanılmaz memnun kalmıştım.

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Bfgoodrich tarzı lastik düşünmedim. Ben uzun yolda da çok kullanıyorum. Çoğunluk asfalt kullanım. Araziye o kadar çok çıkmıyorum. Dediğim gibi arada haftasonu gezmesi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Yokohama'nın alt seri WDrive kış lastiğini kullandım daha önce 2 sene.İnanılmaz memnun kalmıştım.

Alıntıları Göster
    3.5 senedir jettada kışlık w. Drive takılı. Yaz kış kullanılıyo. Yanlar yavaştan çatlamaya başlamış. Ama daha 1 sene götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 7 Ocak 2020; 9:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

3.5 senedir jettada kışlık w. Drive takılı. Yaz kış kullanılıyo. Yanlar yavaştan çatlamaya başlamış. Ama daha 1 sene götürür.

Alıntıları Göster
    Yazın da kullanmak ne bileyim.

Ekim ayında 2.el bir araç aldım.Üstünde 4 mevsim lastik var Good Year'ın.Yaz gelince yazlık set alayım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Yazın da kullanmak ne bileyim.

Ekim ayında 2.el bir araç aldım.Üstünde 4 mevsim lastik var Good Year'ın.Yaz gelince yazlık set alayım diyorum.

Alıntıları Göster
    Kendi aracımdada yazlık lastikler takılı yaz kış kullanıyorum bu işte bi terslik var

• lastik genellikle hangi zeminde kullanıldı?
  • Alfalt dışına çıkmamıştır. İstanbul trafiği genelde.

• İyi bir ürün tercih etmişsiniz.
    Yokohama markası, Türkiye'de çok tanınmıyor ne yazık ki. Oysa muazzam dayanıklılıkta ve kalitede ürünleri vardır.
    Birçok yenilikçi teknoloji geliştiren Japon & Amerikan çalışması ürünleri ile, sürücülerin en çok beğendiği ürünler arasında yerlerini almaktadırlar.
  • Lastikcim kullanıcısına yanıt
    Ben tercih etmedim, subaru markası tercih etmiş :) ikinci el aldığım aracın üzerinde gelen lastikler.

Yokohama yı tuttum gerçekten ama piyasada pek kalmamış.

• Lastikcim kullanıcısına yanıt
    Bu aracın lastiklerini yenilemeyi düşünüyorum. 225/55r17. Var mı bir öneriniz? Kleber markası hoşuma gitti. Dynaxer hp4 ve quadraxer 2 serileri f/p olarak iyi duruyor, yurtdışı yorumları da çok iyi. Var mı bilginiz?

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Kleber 114 yılı aşkın tarihiyle muazzam bir Fransız lastik markasıdır. Michelin bünyesinde dağıtımı yapılıyor. Özellikle yazlık olarak HP4 'den, 4 mevsim beklentileriniz için de Quadraxer 2'den kesinlikle memnun olacağınızı söyleyebiliriz. İkisi de en çok tercih edilen ve hiç şikayet almayan ürünlerimiz arasında yer alıyor. Dört mevsim mi yaz mı konusunda ise tamamen beklentileriniz ve yaşadığınız yer önemli. Sitemizden şu ana kadar sattığımız kimse şikayetçi olmadı bu iki üründen de. Fiyat avantajı ve Michelin bünyesinde olması nedeniyle çok ciddi bir talep görüyor Kleber markası.

Yokohama konusunda da distribütörü değiştiği için geçen sene pek ürün gelmedi.
    Yeni distribütörü de aynı zamanda Kleber'in de distribütörü olan firma. Yakında Yokohama ürünlerini piyasada daha sık görebilirsiniz.
    Yine de Kleber markası Michelin'den dolayı biraz daha ön plana çıkabilir (ürün devamlılığı konusunda)

• commandx C kullanıcısına yanıt
    21. hafta 2006 üretimi geolander'lar hala kullanılıyor..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.