Şimdi Ara

720p AVI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B4A5CE48 -- 23 Ekim 2011; 20:40:00 >

• Açmaz. 576p ile sınırlı oluyor normal dvd-playerların açabileceği çözünürlük...
  • Kahretsin gitti o kadar film..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknozby

Film Arşivimi 720p AVI olarak yeniliyiorum, MKV istemiyorum çünkü malum playerlar henüz Türkiye'de yok.Bu filmleri DVD'ye çekip DVD Player'da izlemeyi düşünüyorum..DVD Player 1280x720'yi açarmı acaba?

Merhaba,
    Türkiye'de olmayan malum playerlar yazmakla neyi kastettiğinizi anlayamadım.Türkiye'de çok çeşitli özellik ve markalarda yüksek çözünürlüklü datayı işleyebilen bir çok player var.Popcorn, WD HD TV, Dark Media ve daha bir çokları.Sizin beklentiniz ne özellikte bir cihaz?
  • quote:

Kahretsin gitti o kadar film..

Yaw dostum herkesin yaptığı gibi yapsana. Al bir tane nmt denen cihazlardan bir tane de hdd. İndir indir seyret... Hem oynatmadığı bir şey olmaz. Hem dvd masrafından kurtulursun. Hem arşivin hepsi bir hdd'de bulunur. Bir sürü kolaylığı var.

Arada bir dvd film alırsan veya eski arşivinden dvd seyretmek istersen yine kullanırsın dvd-playerını. Yoksa filmin avi formatlısını bulmak. Bulamazsan mkv'yi aviye çevirmek. dvd'ye veya cd'ye yazdırmak, bunlar uğraşılır şeyler değil.

• Sen gönder biz değerlendiririz

WD HD player kullanıyorum, tavsiye ederim. Eğer bitmediyse vatanda kampanya vardı, 140 TL'ye geliyor.

quote:

• WD HD player'ı LCD olmayan tüplü tv'ye taksak 1080p - 720p - 480p kalitelerini ne ölçüde alırız.

Mesela 720p taktım player'a. Tv tüplü oldugunda ne olur ?

Ayrıca Dvd'ye çekerken 480p oluyor. 480e düşürmemek için ne yapmalıyım.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Yaw dostum herkesin yaptığı gibi yapsana. Al bir tane nmt denen cihazlardan bir tane de hdd. İndir indir seyret... Hem oynatmadığı bir şey olmaz. Hem dvd masrafından kurtulursun. Hem arşivin hepsi bir hdd'de bulunur. Bir sürü kolaylığı var.

Arada bir dvd film alırsan veya eski arşivinden dvd seyretmek istersen yine kullanırsın dvd-playerını. Yoksa filmin avi formatlısını bulmak. Bulamazsan mkv'yi aviye çevirmek. dvd'ye veya cd'ye yazdırmak, bunlar uğraşılır şeyler değil.

Zaten 1 TB Harici HDD Var bende - En iyisi HD Player

• quote:

Orijinalden alıntı: o.Ka

WD HD player'ı LCD olmayan tüplü tv'ye taksak 1080p - 720p - 480p kalitelerini ne ölçüde alırız.

Mesela 720p taktım player'a. Tv tüplü oldugunda ne olur ?

Ayrıca Dvd'ye çekerken 480p oluyor. 480e düşürmemek için ne yapmalıyım.

Teşekkürler.

DVD çekerken derken DVD Film Formatına dönüştürüp çekmekten söz ediyorsan o konuda yapabileceğin bir şey yok. DVD formatı en fazla 720x512 kadar çözünürlüye destek verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.