Bildirim
720p 10dk'lık video
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kimse bilmiyormu beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: krmeren123
Arkadaşlar Youtube'a oyun içi gameplay videoları yüklemeyi düşünüyorum. Fakat youtube'a video yüklemenin uzun olduğunu söylüyorlar. Ben şimdi 720p 10dk lık bir video boyutu bandicam veya frapstan kaç mb olur? Bilen varsa bir yardım etsin
ben 1080P de video yükledim MP4 boyutu 15 MB felandı 3 dakkaya felan yükledi.seninkide fazla sürmez herhalde en fazla 15 dakka. -
quote:
Orijinalden alıntı: krmeren123
Arkadaşlar Youtube'a oyun içi gameplay videoları yüklemeyi düşünüyorum. Fakat youtube'a video yüklemenin uzun olduğunu söylüyorlar. Ben şimdi 720p 10dk lık bir video boyutu bandicam veya frapstan kaç mb olur? Bilen varsa bir yardım etsin
bendede aynen 10 dakikalık videolar 10-15 mb falan Total Video Converter programı ile dönüştürmen lazım eğer programı biliyorsan şunları yap
programı aç , dönüştüreceğin dosyayı seç , video filesten mp4 ü seç , ok de , video ekrana gelince sağ alt köşesinde bi anahtar ve tornavida çapraz olarak duruyor ona tıkla , sekmelerden video resizeye gel
custom size de 2 boşluk var
1080 p için : 1920 x 1080
720p için : 1280 x 720
çözünürlüğünü yaz tamam de dönüştür.
bu arada frapsta ne kadar büyük oldugu önemli değil 1 gn lik video dediğim yöntemle 20-30 mb oluyor enfazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postal Dude -- 14 Eylül 2013; 20:37:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X