Şimdi Ara

720p 10dk'lık video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Youtube'a oyun içi gameplay videoları yüklemeyi düşünüyorum. Fakat youtube'a video yüklemenin uzun olduğunu söylüyorlar. Ben şimdi 720p 10dk lık bir video boyutu bandicam veya frapstan kaç mb olur? Bilen varsa bir yardım etsin

• kimse bilmiyormu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmeren123

Arkadaşlar Youtube'a oyun içi gameplay videoları yüklemeyi düşünüyorum. Fakat youtube'a video yüklemenin uzun olduğunu söylüyorlar. Ben şimdi 720p 10dk lık bir video boyutu bandicam veya frapstan kaç mb olur? Bilen varsa bir yardım etsin

ben 1080P de video yükledim MP4 boyutu 15 MB felandı 3 dakkaya felan yükledi.seninkide fazla sürmez herhalde en fazla 15 dakka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmeren123

Arkadaşlar Youtube'a oyun içi gameplay videoları yüklemeyi düşünüyorum. Fakat youtube'a video yüklemenin uzun olduğunu söylüyorlar. Ben şimdi 720p 10dk lık bir video boyutu bandicam veya frapstan kaç mb olur? Bilen varsa bir yardım etsin

bendede aynen 10 dakikalık videolar 10-15 mb falan Total Video Converter programı ile dönüştürmen lazım eğer programı biliyorsan şunları yap

programı aç , dönüştüreceğin dosyayı seç , video filesten mp4 ü seç , ok de , video ekrana gelince sağ alt köşesinde bi anahtar ve tornavida çapraz olarak duruyor ona tıkla , sekmelerden video resizeye gel

custom size de 2 boşluk var

1080 p için : 1920 x 1080
    720p için : 1280 x 720

çözünürlüğünü yaz tamam de dönüştür.

bu arada frapsta ne kadar büyük oldugu önemli değil 1 gn lik video dediğim yöntemle 20-30 mb oluyor enfazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postal Dude -- 14 Eylül 2013; 20:37:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.