Şimdi Ara

720p/1080i HD uydu yayınları için Full HD mi? HD-Ready mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün D-Smart'ın, "HD ile değiştirme" kampanyasına katıldım. Şu an 10'a yakın HD kanalı var ve SANIRIM bu HD kanallar 1080i yayın yapıyor.
    SD uydu yayınları ve SD DVD gösteriminde HD-Ready ve Plazmaların görüntü kalitesinin Full HD Plazma ve LCD'lere göre daha iyi olduğunu okuyoruz.
    PEKİİİ, HD (1080i) uydu yayınlarında, 1366x768 HD-Ready mi YOKSA Full HD Plazma TV'lerin görüntü kalitesi daha fazla olur ACABA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 25 Mayıs 2010; 18:24:49 >

• Bir bilen yok mu?
    ASLINDA günümüzde gerek D-Smart gerekse Dijitürk'ün HD yayınları 720p SANIRIM.
    "Almışken ileriye dönük olsun, en az 4-5 yıl idare etsin" yaklaşımı LCD/Plazma TV'ler için geçerli DEĞİL ne yazık ki!
    Bu nedenle; izlenecek kaynaklarının kalitesine göre ve alınacağı günün ihityaçlarına yeterli gelen bir TV alınmalı.
    Bu durumda, 720p HD uydu yayınları için de (en azından tüm kanallar HD olmadığından ve birlikte SD uydu yayınları da izleneceğinden)
    YİNE görüntü kalitesi/fiyat yönünden 1366x768 HD Ready Plazma TV'ler olur gibime geliyor gibi oluyorum GALİBA
  • ben de öyle düşünüyorum ama plazmalar çok elektrik tüketiyormuş. neredeyse lcd nin 2-3 katı
  • yayınları şu an için hali hazırda hd olarak almıyorsak full hd bir cihaz almak banada mantıklı gelmiyor sd yayınlarda iyi performansı olan bir plazma olur gibime geliyor hem fiyat olar cazip hemde en az 1-2 sene idare eder..

ama hangi 50" plazmayı alıcam işte sorun burda forumda genel bi düzen olsa lcd plazma v.s gibi model model ayrılsa nerede ne arayacağımızı bilsek daha derli toplu olsa su forum daha iyi olacak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 25 Mayıs 2010; 23:14:10 >
  • Bakınız, HD yayınlar ve paneller üzerine detaylı bir rehber hazırlayan, forum yöneticilerinden Sayın Signore ne yazmış:
    quote:

Orijinalden alıntı: signore
    Bence TV - Projeksiyon alırken gelecek yatırım yapılmamalı.....
    Ben 46" HDTV 1080p LCD Tv kullanıyorum AMA eğer oyun konsolu bağlaMAyacak olsaydım, kesinlikle HD READY Plazma TV alırdım.
    Çünkü kaynaklarımın çoğu 720p
    ve
    izleme mesafem 2,5-3 metre olsa da, 1080p görüntünün biraz detay farkını göreceğim diye
    1080p harici her kaynaktaki bozulmaya katlanamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full HD ile HD Ready farkı nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.