Bildirim
7200 rpm ile 10000 rpm arasındaki fark
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam tarihe baktimda guldurdunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10000rpm piyasada fazla bulunmazdı, pahalıydı. 7200rpm hdd lere göre daha hızlıydı.
şimdi ssd ler çıkınca 10000rpm hdd lerin bi esprisi kalmadı. ssd ler onlardan da çok daha hızlı. -
Dogru alindiniz eklemeyi unutmusum alla allah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üstüne 6 sene geçmiş ne hortlatmışınız beya :D -
tarihler hortlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGGGER -- 18 Mart 2014; 6:58:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: izengel
10000rpm piyasada fazla bulunmazdı, pahalıydı. 7200rpm hdd lere göre daha hızlıydı.
şimdi ssd ler çıkınca 10000rpm hdd lerin bi esprisi kalmadı. ssd ler onlardan da çok daha hızlı.
hocam o zaman ssd yoktu teknoloji çok değişiyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: PCMORS
quote:
Orijinalden alıntı: izengel
şimdi ssd ler çıkınca 10000rpm hdd lerin bi esprisi kalmadı. ssd ler onlardan da çok daha hızlı.
hocam o zaman ssd yoktu teknoloji çok değişiyo
ben de şimdi çıkınca dedim zaten -
nostalji olur ne güzel eski konulara bakmak -
neyse 6 yıl sonra tekrar uplar biri -
YTL yazmışım ya ozaman yeni geçmişiz demekki iaşlsdas -
6 yıl sonra dönüp baktığında senin yorumun nedir kendi soruna hocam -
hacı ozaman yeni üyeydim :D pc den anlamazdım bu dh ile tanıştığım evrede 2. elde denemediğim işlemci ekran kartı kalmadı :D pc nin nasıl çalıştığından güncel olan herşey dahil öğrendim :D konuyu açtığımı bile hatırlamamakla beraber :D cahilliğimi garipsedim .. 10000 devir le 7200 devir arasında dağlar kadar fark var :D acaip farkediyor bu kesin :D onuda test etme fırsatım oldu :D ssd ciyiz tüm pclerimde ssd var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X