Şimdi Ara

7200 rpm ile 10000 rpm arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir abicik sordu tam net cevap veremedim şimdi 7200 bi hdd 160 gb 80 ytl civarı 150 gb 10000 rpm 300 civarı fark 2800 rpm fiyat uçuk :D
    şimdi herkes yazarda teknik bilgisi ileri düzey arkadaşların yorumlarını bekliyoruz

• Hocam tarihe baktimda guldurdunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10000rpm piyasada fazla bulunmazdı, pahalıydı. 7200rpm hdd lere göre daha hızlıydı.
    şimdi ssd ler çıkınca 10000rpm hdd lerin bi esprisi kalmadı. ssd ler onlardan da çok daha hızlı.
  • Dogru alindiniz eklemeyi unutmusum alla allah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstüne 6 sene geçmiş ne hortlatmışınız beya :D
  • tarihler hortlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGGGER -- 18 Mart 2014; 6:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izengel

10000rpm piyasada fazla bulunmazdı, pahalıydı. 7200rpm hdd lere göre daha hızlıydı.
    şimdi ssd ler çıkınca 10000rpm hdd lerin bi esprisi kalmadı. ssd ler onlardan da çok daha hızlı.

hocam o zaman ssd yoktu teknoloji çok değişiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    udma 5 ile udma 6 arasındaki fark
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

quote:

Orijinalden alıntı: izengel

10000rpm piyasada fazla bulunmazdı, pahalıydı. 7200rpm hdd lere göre daha hızlıydı.

hocam o zaman ssd yoktu teknoloji çok değişiyo

ben de şimdi çıkınca dedim zaten
  • nostalji olur ne güzel eski konulara bakmak
  • neyse 6 yıl sonra tekrar uplar biri
  • YTL yazmışım ya ozaman yeni geçmişiz demekki iaşlsdas
  • 6 yıl sonra dönüp baktığında senin yorumun nedir kendi soruna hocam
  • hacı ozaman yeni üyeydim :D pc den anlamazdım bu dh ile tanıştığım evrede 2. elde denemediğim işlemci ekran kartı kalmadı :D pc nin nasıl çalıştığından güncel olan herşey dahil öğrendim :D konuyu açtığımı bile hatırlamamakla beraber :D cahilliğimi garipsedim .. 10000 devir le 7200 devir arasında dağlar kadar fark var :D acaip farkediyor bu kesin :D onuda test etme fırsatım oldu :D ssd ciyiz tüm pclerimde ssd var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.