Şimdi Ara

72 kran ÖTEN televizyon almazmısınız...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu meşajı vestel'lin web sitesinde bulunan müşteri temsilcilerine e-mail attım yaklaşık bir ay oldu ne arayan var ne soran var. HATTA MESAJA OTOMATİK CEVAP VEREN MAKİNADAN BİLE CEVAP YOK (öyle bir makina varsa)
    İŞTE MESAJIM...
    /********************************************************/
    Sayın Yetkili ,
    VESTEL marka 72" TV almış BULUNDUK . (Şansız tüketiciyiz.)
    Bu e-potayı size bugünlerde TV'de izlediğim reklamınız üzerine yollamaya karar verdim. Şimdi size TV nizdeki sorundan bahsedeyim.
    Vestel TV'yi kumandadan kapattıktan sonra yani "standby" modunda iken 5-10 dakika sonra TV ötmeye başlıyor. TIR TIR PIR PIR periyodik olarak devam eden bir SES var. Satın aldığımız bayiye danıştık. Oradada hiç kullanılmamış bir VESTEL'de de aynı sorun vardı, haliyle değiştirmedik VESTEL TV'yi.
    Ama bir düşünün yatağınızda yatıyorunuz ve uykunuz gelmiş kumandadan TV'yi kapatıyorsunuz. 5 dakika sonra TV'nin alarmı çalıyor..! TIR TIR TIR PIR PIR
    Sayın VESTEL üreticileri, TV'lerde reklam yapmak kolaydır ama bence önemli olan müşteri memnuniyetidir.
    iyi çalışmalar.

xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx
    xxxxxxxxxxxxxxxxxx

• Dostum Vestel Müşteri Hizmetlerini ara, e-mail.e pek tenezzül etmiyorlar. Sorunu çözmeleri için istekte bulun eğer sorunun çözümü için birşelyer yapmazlarsawww.sikayetvar.com adresine şikayetini yaz. O siteye yazılmış Vestel için 53 sorunun 53.üde çözüme ulaştırılmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.