Şimdi Ara

7000 lirayı nasıl değerlendirebilirim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
6
Favori
7.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle öyle. Sadece BTC BTU ayrışması olursa biraz dengelerin değişecektir ancak buna rağmen bile toparlanacağını düşünüyorum. Ha bir değer düşüşü olursa da kısa vadede bu değerlere gelirmi bilinmez. Segwit için uygulanma olasılığı düşük deniyordu sanırım ama iyi takip etmedim son günlerde. Risk güzel şey aslında ama kaybetmek kötü oluyor. :)
  • Uzun vadeli yatırımlara odaklanma TL ile işlem yapacağım için değer kaybı çok olur. Kısa vadeli, efektif yatırımları kovalamaya bak hocam. Biraz parayı büyüttüğünde güzel enstrümanlarla yarımını çeşitlendirip daha fazla ve daha değer kayıp riski az kazanç sağlarsın.
    Doğru fikri, tüyoyu bulman çok önemli yoksa o 7000 TL kolayca uçabilir.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyche of Batman -- 15 Mayıs 2017; 12:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bitcoine falan bulaşmayın bece. eğer 3.7 den dolar alırsanız ve 3.9 dan satarsanız 374 lira kar edersiniz. dolardan ahım şahım bi para kazanamazsınız. bide beklemeniz gerekiyor. eğerki birim olsun diyorsanız parayı dolara çevirip bankada tutmak mantıklı. para değer kaybetmemiş aksine değer kazanmış olur. eğer uzun vadede kazanmak istiyorsanız borsaya girebilirsiniz. riski az olan hisse alın. ama uzun vadede karlı olur.

şunu söylemek istiyorum malesef 7 bin tl küçük bir para. bir memurun 2 aylık maaşı. çok kar edemezsiniz

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

Anladım teşekkür ederim . Bu para şuan bir tane banka kartımda . Bunun mobil uygulaması var bi kurcalıyım oradan yapabilirsem . Dolara yatırıyım . 2 hafta dursun seçimden sonra artışa geçecek diyolar tekrar .

Doöar forumlarını takip ederim hocam. Bir tek çok profesyoneller kazanabiliyor. Onlar da çok büyük meblağlar ile yapıyor bu işi. O yüzden uzak durmakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağolun . Şoyle bi arastiriyorum . Çok riskli seyler yapmam muhtemelen . En olmadı bankada faize koyarim artik . Dediginiz gibi cok bir miktar degil . Yatırim alanlarinda en az 500bin ile girenler var . Ev olayini da yukarda bi mesajimda cok kisaca anlattim . uzun bir hikaye aslinda bi ara konusunu acabilirim.

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Koy faize

Haram

Orijinalden alıntı: abuzet

geçmiş olsun. özel değilse tam olarak nasıl oldu ev işi anlamadım ben. avukatın evle ne alakası var.
    hocam bitcoine falan bulaşmayın bece. eğer 3.7 den dolar alırsanız ve 3.9 dan satarsanız 374 lira kar edersiniz. dolardan ahım şahım bi para kazanamazsınız. bide beklemeniz gerekiyor. eğerki birim olsun diyorsanız parayı dolara çevirip bankada tutmak mantıklı. para değer kaybetmemiş aksine değer kazanmış olur. eğer uzun vadede kazanmak istiyorsanız borsaya girebilirsiniz. riski az olan hisse alın. ama uzun vadede karlı olur.

şunu söylemek istiyorum malesef 7 bin tl küçük bir para. bir memurun 2 aylık maaşı. çok kar edemezsiniz

7 bin lira nasıl bir küçük para. 7 bin lira asgari maaşlı yani %50 ülkenin çalışanların 5 aylık maaşı. 5 ay boyunca 8 saat çalışan insanların ekmek parası. Hee söylede var. Doktorunda mühendisinde tek aylık maaşı o göz ile bakacaksan.

• yatırım için küçük bir para. iş kuramazsın. emlak inşaat yatırımı yapamazsın. ondan bahsediyorum

yanılmıyorsam 3 ay önce falandır btc dalgalı ve çok ciddi değer kaybedip yükselebiliyor 1000 1200 dolar bandına çıktığınıda gördüm 600-800 arasına indiğinide helal kazanç olsa btc ye girerdim çoktan

Sağolun bilgi için, hisse senedi olayı da kafama yattı ama nasıl? Nerden alıcam nasıl alıcam aldıktan sonra belgem falan olacak mı ? Hiç bir şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim . Sağolun şimdiden .

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

yanılmıyorsam 3 ay önce falandır btc dalgalı ve çok ciddi değer kaybedip yükselebiliyor 1000 1200 dolar bandına çıktığınıda gördüm 600-800 arasına indiğinide helal kazanç olsa btc ye girerdim çoktan

Borsa %100 helal kardeşim, rahat ol.
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • o para tl olarak durmasin eger hicbir sey bulamazsan doviz olarak dursun hersey dahada pahalanacak uretim yok reform gelse bile ulkeye 15seneye anca toparlar alim gucu reformda gelmez zaten

Orijinalden alıntı: the fall of max payne

Ah keşke o para bende olsaydı hazır nakit olarak. Güzel bir bilgisayar toplardım. 7 yıldır 64 mb'lık ekran kartı olan laptopla idare ediyorum.

Hayat pc degil dostum babam derdi oyun zamani ise girdigin zaman derdi onceden param yoktu hala daha 10senelik ati ekran kartli pc var icimde ne ukte kaldi oynayamamak o pc ile seneler bosa gecti simdi benimde birkac binliram var saglam pc toplarim ama bu seferde o zaman ki istek yok yanisi hersey zamaninda guzel sonradan yapinca ayni tadi vermeyebilir

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Orijinalden alıntı: the fall of max payne

Ah keşke o para bende olsaydı hazır nakit olarak. Güzel bir bilgisayar toplardım. 7 yıldır 64 mb'lık ekran kartı olan laptopla idare ediyorum.

Hayat pc degil dostum babam derdi oyun zamani ise girdigin zaman derdi onceden param yoktu hala daha 10senelik ati ekran kartli pc var icimde ne ukte kaldi oynayamamak o pc ile seneler bosa gecti simdi benimde birkac binliram var saglam pc toplarim ama bu seferde o zaman ki istek yok yanisi hersey zamaninda guzel sonradan yapinca ayni tadi vermeyebilir

Tercih meselesi

• Hesabınız olan bir bankaya giderek Yatirim Hesabı açtirin. Bazı bankalar mobil bankacılık üzerinden de açabiliyor. 24 veya 48 saat içinde hesabınız aktif oluyor. Daha sonra internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden yatırım işlemleri menüsüne girerek hisse senedi bölümünü seçiyorsunuz. Bistte işlem gören hisse senetleri listeleniyor veya arama bölümüne hisse senedi adını yazmanız isteniyor. ASELSAN hissesini seçip almak istediğiniz hisse senedi adedi ile birim fiyatı yapıyorsunuz. Piyasada o esnada hangi fiyattan işlem görüyorsa zaten sayfaya çıkacaktır. Unutmadan işlem tutarı üzerinden banka binde 2 komisyon alır. Bunu hesap ederek hisse adedini yazin. Emir tipi olarak Günlük seçili olacak. İşlem gerçekleştiğinde hesabınız da para yerine artık hisse senedi adı ve adedi yazacak. Bu yazıyı görmeniz 2 iş günü alır. Ama önemli olan verilen alış emrinin gerçekleşmesidir.

• Boşver al bi eski araba 1000 tl de gaz parası koy ayir kenara diyar diyar gez

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.