Şimdi Ara

7000 lirayı nasıl değerlendirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
6
Favori
6.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun bir hukuk mücadelesinden sonra ocak ayında banka avukatları güzel bir oyun yapıp evimizi sattırdılar . Neyse Ordan kalan 3-4 bin vardı bir kaç bir şey sattım telefonumu vs. şuan 7000 tl para var. Bunu nasıl yatırım olarak değerlendirebilirim. Dolar alsam kârlı olur mu? Teşekkürler şimdiden. (Bim'den su alıp satamam, usulsüz bir şey yapmak istemiyorum.)

• Usullü bir şey yap hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin olayını duydum ama nedir ne değildir nasıl olur hiç bilmiyorum. Bi araştırayım sağolun.
  • Geçmiş olsun, yatırım gibi konularda bilgiyi forumda aramak yerine bir forex şirketini arayıp profesyonel yatirim danışmanına sormak daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda ölücülüğe başla hocam

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Sağolun . Bilgili birine danışasım hiç yok aslında . Para tırtıklıyolar hep . Evi satarken de akraba bi avukat ve emlak önerdi . Sözde banka ile konuşmuşlar bize bi miktar söylediler . Sonradan öğrendik 12 bin lira fazla söylemişler, kendilerine almışlar yani . Yetmezmiş gibi 1500'er lirada para istediler onu verdik görünürde.

Birde 7000 lira ile yatırım olur mu acaba . Az kazandırsa bile olur 3-5 bişeyler.
  • Düşündüm ama ağzım iyi laf yapmıyor Sağolun yinede .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL yi nasıl katlarsınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koy faize

• Basit bir şekilde anlatayım 7.000 Tl lirasi ile 3.58'den dolar alirsan 1,955.3072625698 dolar eder 3.65 dolardan satarsan 7,136.8715083799 daha 4 gün önce 3.58 liraya inmişti şimdi işte 7 bin lirayi 3.58'den dolar yapsaydin 3.73'ten satsaydin 293 lira kar vs vs.

Sana dolara yatir demiyorum örnek verdim.

• Sennheiser HD 800S, şüphesiz. Ekipman yoksa pek bir anlam ifade etmeyebilir gerçi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bi tane gtx 1080 ti, youtuber ol
  • Bimden hisse al sat

• 1-altın almak

2-kar ortaklıgı

3-seyyar satıcılık

• quote:

7000 lira ile yatırım olur mu acaba . Az kazandırsa bile olur 3-5 bişeyler.

Tütün dolumu yapıp toptan satış yapabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/channel/UCRBP8neqSvClHAWIuFlASKA/videos
    Anladım teşekkür ederim . Bu para şuan bir tane banka kartımda . Bunun mobil uygulaması var bi kurcalıyım oradan yapabilirsem . Dolara yatırıyım . 2 hafta dursun seçimden sonra artışa geçecek diyolar tekrar .
  • Mesajimi yanliş anlama dolara yatir demedim örnek verdim.Kendi istediğini yap terste kalma sonra

• Teşekkürler tüm fikirler için. Şuan en zahmetsiz ve en yasal dolar gibi duruyor. Bitcoin'i çok detaylı araştırcam vizelerden sonra.

Ulan bakıyorum millet cs:go diye bi oyundan bıçak kazanıyo 2000-3000 dolara satıyo . Bende az da olsa sermaye de var değerlendirmem lazım boş boş duruyo bankada .
  • Zaten şimdi alma dolar felan makas yüksektir haftasonu yani alacaksanda pazartesi banka mesai saatleri içinde al!!!!

Yok hocam anladım sağolun . Yani bana da en mantıklı ve en zahmetsiz dolar geldi ondan bi bakıyım şöyle göz gezdiriyim . Direk yatırmam da . Duruma göre bakarım artık .
  • illa harcamak mı gerekiyor at bankaya dursun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.