Şimdi Ara

7000 btu klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7000 btuluk bir klima ne kadarlık bir alanı soğutabilir? Odam yaklaşık 15m2 ve çok fazla güneş almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakondapower -- 12 Mart 2010; 23:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anakondapower

7000 btuluk bir klima ne kadarlık bir alanı soğutabilir? Odam yaklaşık 15m2 ve çok fazla güneş almıyor.

hangi kalitede bulunduğunuza bağlı ve şehir koşulları odanızı ne olarak kullanıcaksınız gibi sorularıda cevaplarsanız ona göre yardımcı olabilelim.
  • Arçeliğin 7000btu standard serisini almayı düşünüyorum ev zaten kaloriferli soğutma amaçlı kullanacağım yazın buralar 35 dereceyi buluyor ama takacağım oda çok fazla güneş almıyor.
  • 7000 btu ile odanız tam sınırda kalıyor 9000 lik olanı ile arasında 50-100 tl fark vardır sizin yerinizde olsam 9000 lik alırdım daha performanslı ve etkili olur
  • araba camlarina cekilen aynali filmlerden tum camlari cekerseniz ve de odada cok fazla elektrikli alet yoksa (masaustu bilgisayar vs) 7000 btu yeter artar bile.

arceligin 7000 btu sunu 300 liraya almistim 2 sene once. ayni ebatta odada kullaniyorum. yaza girerken film cekiyorum. kişa girerken soküyorum.

Not: aynali cam filmleri 10 tl civarinda.
  • Bende beko 7000 btu klima var. Evin yalıtımı iyi. Birgün orta ayarda açık açık unutup evden gitmiştim, kapı pencere kapalıyken. 3 saat sonra geldiğimde tüm ev buz gibi olmuştu.
  • Bende Mitsubishi Heavy Industries, Hyper Inverter, 7000BTU ( SRK20ZGX-S ) kullanıyorum.

Sınırlarını biraz zorlayan bir şekilde kullansamda üründen çok memnunum...

Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12000 btu klima tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    ARÇELİK 12000 BTU 12010 KLİMA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 7000 btu'luk lg-beko klima taktırdım yatakodama, 15m2 duvarlar izolasyonlu ve 2nci kat ağaçların arasında bir oda bu, arkadaş klimayı bir açtım 10 dak. sonra oda buz kesti çok etkiliymiş hemde 600w güç tüketimi A sınıfı, eğer benim oda gibi şartlara sahipseniz hiç çekinmeden satın alın
  • arkadaşım senin odana hemen hemen yetiyor ama her zaman bir üst kapasite tavsiye edilir sen yinede sana en yakın arçelik servisine başvur gelip keşif yapsınlar herhangi bir ücret talep etmiyorlar yada çağrı merkezini ara 444 0 888
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral024

arkadaşım senin odana hemen hemen yetiyor ama her zaman bir üst kapasite tavsiye edilir sen yinede sana en yakın arçelik servisine başvur gelip keşif yapsınlar herhangi bir ücret talep etmiyorlar yada çağrı merkezini ara 444 0 888

kesif yapanlar sikayet gelmesin diye herzaman gereginden buyuk cihazlar takiyorlar. tuketici bunu yuksek faturayla oduyor. sikayet edince de bu cihazlar bu kadar yakar bi ariza yok deyip olayi kapatiyorlar. tuketici faturalarla basbasa kaliyor

NOT: odaniza en acigindan (light black) cam filmi cekmeyi ihmal etmeyin. odaniz cok gunes aliyorsa (guney cepheyse) aynali film cekin. 4 aylik sezonda parasini kat kat amorti ediyor. 2 kisiyle bi odanin camini cekmek yarim saat. malum sitede 6mX0.5m cam filmi kargo dahil 7 lira

• evet mehmet bey'in de dediği gibi. yapılan resmi hesaplamada eğer 7700 veya 7500 gibi bir rakam çıkar ise, 9000 btu tavsiyedir.

yazılıyor... ve fazladan enerji tüketiliyor. BU ZATEN BİR ÇOK FORUM PAYLAŞIM SİTESİNDE DİLE GETİRİLİYOR. FORUM SİTELERİ BUNLARA BAYA BİR FAYDALI OLUYOR. AMA YİNE DE OKUMAYAN TOPLUM YANILIYOR

oysaki yalıtımı iyi ortalama 16 m2 ye kadar bence 7000 btu mantıklı motoru neki ne yaksın :-)

BU İKİ FİRMADAN BAKABİLİRSİNİZ. SYG.

http://www.biralisveris.com/LG-BEKO-LG-BEKO-Beko-LG-BKE-5465-D-7-000-BTU-BEKO-A-Enerji-Klima_33631.html#0

www.bekoyetkilisatici.com
    Beko|Beko Beyazeşya|Beko Led tv|Beko Klima|Beko Ankastre
    http://www.bekoyetkilisatici.com/LG-BEKO-Beko-LG-BKE-5465-D-7-000-BTU-A-Enerji-Beko-Klima-7000-Btu-klima_2170.html#0

http://www.samsungklimafiyatlari.com/

7000 btu klima

• ben onu bunu bilmem bu nasıl nick kardeşim
  • Sendomi kardeş;vatadaş Satıcı!!Üye profilide gizli ne hikmetse

Bende illet olurum bu "gizli" profil işlerine,açın kardeşim neyi gizliyorsunuz yaw

Satıcıysanız,Servisseniz her ne ise iseniz aleni yazın bunları!
    hem daha çok güven hemde daha fazla itibar kazanırsınız!

Böyle yemleme-gazlama işlerinede uyuz oluyorum

++
    Ayrıca 16m2 yer ve 7binlik cihaz için bahsedilen yer neresidir???
    İstanbul olmaz,İzmir bile olmaz,Antalya bile şüpheli
    Ayrıca hangi 7binlik bunu yapacak! dandik bir 9luk hatta orta yollu bir 9binlik bile
    16m2 İzmirde bile çuvallıyor ama adam gibi bir Marka ile 7binlik eyvallah 16m2
    mekan için ama yinede şehir veya her neresi ise buranın neresi olduğuda önemlidir!

Bu vatandaşın elinde sanırım 7lik cihaz var satmak için yemliyor

• koçtaştan 399 TL 'ye (world ile 10 taksit ) aldığım 7000lik klima 1 ay içerisinde 15 gün boyunca gece 11 sabah 9'a kadar çalıştı, ve her ay 45 TL gelen faturam 60 tl geldi, demek 1 ay boyunca her gece sabaha kadar çalıştırsam extra 30 TL maliyeti var, ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

koçtaştan 399 TL 'ye (world ile 10 taksit ) aldığım 7000lik klima 1 ay içerisinde 15 gün boyunca gece 11 sabah 9'a kadar çalıştı, ve her ay 45 TL gelen faturam 60 tl geldi, demek 1 ay boyunca her gece sabaha kadar çalıştırsam extra 30 TL maliyeti var, ilgilenenlere duyurulur.

Bende bir tanesi sizinkinden olmak uzere iki tane 7000'lik klima ile ve bir tanesi 27 m2'lik bir salonda olmak uzere, sogutmada yillarca cok iyi sonuc aldim. Bunuda buraya yillardir yaziyorum ama insanlar samimi olduguma inanmiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.