Şimdi Ara

700 TL YE KADAR TABLET ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bi tablet önerir misiniz? 700 liram var.Oyun ve internet için kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 23 Şubat 2012; 20:24:27 >

• Amazon Kindle Fire'a bir bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Amazon Kindle Fire'a bir bakın...

Başka öneriniz var mı?
  • novo nun ürünleri ki. fire daha iyi bence.
    Novo advanced 2, novo elf ddr3 sahip(novo8 diye bir cihazı daha var herhalde ama galiba o ddr2, işlemcisi daha iyi ve tasarrufluymuş o ayrı...), novo auroru ise 1gb ddr3 sahip, ekranıda ipad teknolojisine sahip.
    Bu üçününde ekran kartları aynı ve iyi,gta3 oynayan var youtubeda
    300 küsüre bunlardan birini al diğer paran cebinde kalsın.
    Tabi ben daha alamadım fazla yorum yapmayım ama bin küsürlü tabletler alamıyorsam 300küsür verir o 700lıraya alacaklarından katkat verimlisi almış olurum.
    Kullanıcı yorumları var burada bir araştır;)
    fazla büyük istemiyorum diyorsan(ki oyunlarıda oynar internetede girersin) samsung galaxy s wifi 5inç var buradaki önerilere küçük ekran ama galaxy tab 8.9 özelliklerini barındırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 23 Şubat 2012; 22:06:20 >
  • gps olan tablet varmi peki 600 liraya
  • 800 küsüre asus transformer tf101 var
  • Vodafone Smart Tab 10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBurak.

novo nun ürünleri ki. fire daha iyi bence.
    Novo advanced 2, novo elf ddr3 sahip(novo8 diye bir cihazı daha var herhalde ama galiba o ddr2, işlemcisi daha iyi ve tasarrufluymuş o ayrı...), novo auroru ise 1gb ddr3 sahip, ekranıda ipad teknolojisine sahip.
    Bu üçününde ekran kartları aynı ve iyi,gta3 oynayan var youtubeda
    300 küsüre bunlardan birini al diğer paran cebinde kalsın.
    Tabi ben daha alamadım fazla yorum yapmayım ama bin küsürlü tabletler alamıyorsam 300küsür verir o 700lıraya alacaklarından katkat verimlisi almış olurum.
    Kullanıcı yorumları var burada bir araştır;)
    fazla büyük istemiyorum diyorsan(ki oyunlarıda oynar internetede girersin) samsung galaxy s wifi 5inç var buradaki önerilere küçük ekran ama galaxy tab 8.9 özelliklerini barındırıyor.

Merhaba 350 liraya Samsung Galaxy wi fi 5.0 alacaktım ama Novo elf'i gördüm sayende cihaz gayet güzel ve ucuz fakat şu çin tabletleri gibi dokunmatik sorunu varmıdır ? Birde bu ürüne garanti veriyorlarmı satıcı firmalar ? servisi iyimidir ?

• Vodafone Smart Tab 10 kesinlikle öneririm.

2. el olur derseniz samsung galaxy tab p1000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.