Bildirim
700 tl android tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
piranha iq -
asus zenfone 5 -
Discovery
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
L90
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zenfone 5 -
zenfone 6 veya biraz daha üstüne koy zenfone 2 al -
Bu fiuata kamera diyorsanız ve Uygulama çok önemli değil diyorsanız, windows lumia 925 öneririm.
Zenin kamera vasattır ama iyi ışık koşullarında güzel sonuç verir.
Zenfonun pil ömrüne pek iyi demiyolar.Sony xperia e4 nasıl sizce
Şuan wp kullandığım için androide geçmek istiyorum.Wpnin hız ve stabilliğindwn memnunum aslında ama uygulama sıkıntısı var.sony experia e4 e ne derseniz
Özellikleri kötü. L almayacaktır. Hafıza az, ram az, ekran çözünürlüğü berbat. Kesinlikle önermem.
Zenfone çok daha iyi olur. Bir de haftaya a101 s4 getiriyor, 900 liraya. Bütçenizi bitaz zorlayabilirseniz, s4ü kaçırmayın derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Celal Bahadır KAYA
zenfone 6 veya biraz daha üstüne koy zenfone 2 al
Zenfone 2 1000 liradan fazla bir fiyata gelecek bence TR ye.700 lira bütçe ayıran biri için biraz fazla kaçar Zenfone2 -
quote:
Orijinalden alıntı: American Hustle
quote:
Zenfone 2 1000 liradan fazla bir fiyata gelecek bence TR ye.700 lira bütçe ayıran biri için biraz fazla kaçar Zenfone2
Girişi yüksek olur ama geri düşer ilk başlarda alanlar zarar eder asus un amacı fiyatı düşük tutmak piyasaya girmek ona göre ayarlarlar diye düşünüyorum -
quote:
quote:
quote:
Zenfone 2 1000 liradan fazla bir fiyata gelecek bence TR ye.700 lira bütçe ayıran biri için biraz fazla kaçar Zenfone2
Girişi yüksek olur ama geri düşer ilk başlarda alanlar zarar eder asus un amacı fiyatı düşük tutmak piyasaya girmek ona göre ayarlarlar diye düşünüyorum
Bu dediginizin olmasi en az 1 yil. Cunku, mevcut zen 6 modelinin fiyati dusmedi agustostan bu yana. haziranda zen 2 gelecek, ki 2gb ramli modelinin gelecegini dusunuyorum, 4 gb bin lira ve uzeri olur, mevcut zenler ucuzlayarak piyasadan cekilecek, sonra zen2nin degisik versiyonlari gelecek, ondan sonra ancak zen2nin fiyati dusecek.
Yani arkadas 1 yil mi beklesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zenfone 6 veya piranha iq
quote:
Orijinalden alıntı: nightsoldier
quote:
quote:
quote:
Girişi yüksek olur ama geri düşer ilk başlarda alanlar zarar eder asus un amacı fiyatı düşük tutmak piyasaya girmek ona göre ayarlarlar diye düşünüyorum
Bu dediginizin olmasi en az 1 yil. Cunku, mevcut zen 6 modelinin fiyati dusmedi agustostan bu yana. haziranda zen 2 gelecek, ki 2gb ramli modelinin gelecegini dusunuyorum, 4 gb bin lira ve uzeri olur, mevcut zenler ucuzlayarak piyasadan cekilecek, sonra zen2nin degisik versiyonlari gelecek, ondan sonra ancak zen2nin fiyati dusecek.
Yani arkadas 1 yil mi beklesin
henüz hiçbir şey kesin değil daha erken gelebilir daha geç de gelebilir ucuz yada pahalı gelebilir ama acelesi yoksa beklesin en azından zenfone 2 alsın
-
zenfone 2 fazla kaçar -
quote:
Orijinalden alıntı: furkannozd
zenfone 2 fazla kaçar
ozaman zenfone 6 diyorum tekrar -
6 inç çok büyük deilmi?? en fazla 5 olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: furkannozd
6 inç çok büyük deilmi?? en fazla 5 olsun
Senin ilacın avea intouch 4 istediğin özelliklere yeter de artar bile incelemesi mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- infinix hot 50 pro plus yorumlar
- ekranda beyaz çizgi neden olur
- sim araç kiti nedir
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- xiaomi reklam kapatma
- asus rog phone 9 pro fiyat
- en iyi kameralı telefonlar 2025
- snapdragon 8 elite kullanan telefonlar
- oyun telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X