Şimdi Ara

700-800 TL Monitör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta sorduğum gibi 1920x1080, (mümkünse) 75hz, 1ms bir monitör önerir misiniz?

Ben birkaç tane buldum ama emin olamadım o yüzden sormak istedim.

850TL civarı bütçeyi zorlayabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam bende bakıyorum Samsung 23,5" LC24F396FHMXUF 4ms Analog+ HDMI FreeSync Full HD VA Curved Gaming Monitör var 803 ₺ yukko da 12 ay k.k taksit var birde yine aynı sitede Philips 23.6'' 248E9QHSB/00 4ms 75Hz Analog+ HDMI VA Amd FreeSync Full HD Curved Gaming Monitör 864 ₺ bu monitör de 75hz arada 60 lira fark var arasında kaldım samsung hakkında yorumlar var iyi kötü ama philips hakkında yorum inceleme bulamadım bugün ikisinden birini alıcam ama hangisi bilemiyorum kararsız kaldım

edit: 1 ms olarak da f/p açısından yine - LG 21.5'' 22MK400H 1ms Analog+ HDMI Amd FreeSync Full HD Gaming Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 13 Haziran 2019; 9:52:12 >
  • createman kullanıcısına yanıt
    Hocam f/p açısından Samsung 24" LS24D332HSX/UF 1ms 75Hz VGA HDMI FHD Gaming Monitör bu monitörü buldum sizce iyi midir? 850TL civarında boyut olarak da büyük.

• BlackDed kullanıcısına yanıt
    hocam bende çok fazla anlamıyorum ama özellikleri iyi fiyat açısından da pek fark yok freesync çok etkiliyor mu bilmiyorum bende değerlendirebilirim bunu bi karşılaştırma yapalım benim birde film izleme durumu oluyor o yüzden curved daha cazip gelmişti bakalım bi karşılaştırmaya editlerim tekrar
  • hocam karşılaştırma yaptım puan olarak philips daha iyi gibi 1 ms ile 4 ms arasında çok fark varmı bilemiyorum boyut olarakta 0.5" bi fark var linki aşağıda bak istersen yada bulduğun monitörleri burda incele philips bana daha cazip geliyor ama site de 4 ms karşılaştırmada 5 ms yazıyor.

karşılaştırma buraya tıkla hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 13 Haziran 2019; 11:14:17 >
    Merhabalar hocam o önerdiğiniz Samsung monitörü dün sipariş ettim bugün kargoya verilir yarın da elimde olur muhtemelen. Kendimce araştırdım ve gayet hoş gözüktü gözüme hem de ucuzdu ben de aldım. İsterseniz elime ulaştığında fotoğraflarını atabilirim.

• hocam bende aldım cuma günü elime ulaştı samsung gayet hoş gözüküyor 72hz için ayar yapman gerekiyor amd ekran kartın varsa zaten otomatik algılıyor freesync açınca oto 72hz oluyor hayırlı olsun şimdiden ayrıca evimde tv+ var taktım denedim çalışıyor tv olarak da kullanılabilir uydu alıcısı olmadığı için onu deniyemedim güle güle kullanın şimdiden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    10.000 tl monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    size de hayırlı olsun umarım bir sıkıntı olmadan elime ulaşır monitör hepsiburada'dan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackDed

size de hayırlı olsun umarım bir sıkıntı olmadan elime ulaşır monitör hepsiburada'dan aldım
    bende aynı yerden aldım hocam 760₺ idi yanlış hatırlamıyorsam 9 ay 0 vade farkı vardı yk da iyi denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 17 Haziran 2019; 16:26:12 >
  • 700-800 TL Monitör Önerisi700-800 TL Monitör Önerisi

resmini çektim bende karanlık oda camdan ışık vurduğu için sağ üst parlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 17 Haziran 2019; 20:44:31 >

• Şu linkteki Samsung LC24F390FHMXUF modelini mi aldınız?
    www.hepsiburada.com
    Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 60-72Hz (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-lc24f390fhmxuf-23-5-60-72hz-analog-hdmi-full-hd-freesync-curved-va-monitor-pm-bd805154
  • hocam Samsung LC24F396FHMXUF Teknoloji
    Hocam ben IPS panel olan modelinden aldım 396 yerine 390 yani. Elime ulaştı dün. Meğerse kargo 2 gün sürüyormuş ben onu görmemiştim gelmeyince fark ettim. Monitör gayet güzel ve şık çok hoşuma gitti

• quote:

Hocam ben IPS panel olan modelinden aldım 396 yerine 390 yani. Elime ulaştı dün. Meğerse kargo 2 gün sürüyormuş ben onu görmemiştim gelmeyince fark ettim. Monitör gayet güzel ve şık çok hoşuma gitti
    hayırlısı olsun hocam güle güle kullanın ben ıps mi va panelmi olduğuna dikkat etmemiştim arada ne gibi farklar var acaba
  • quote:

IPS modeli yok hocam,siteye yanlış yazmışlar. Her ikisi de VA panel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.