Şimdi Ara

70 ytl lik gazla 441 km sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

acemiliğimi çıkartıyorum ve araç kullanmayı bununla öğrendim

yani dur-kalklar stop ettirmeler tutarsız vites geçişleri, gereksiz pedal basmalar (yani her aceminin ilk ayında yapacağı şeyler)

şehir içi kullanımda 70 liralık gazla 441 km yol yaptım

sizce nasıl yakıyor?

ve sizce lpg yi nereden alayım hangi firmayı daha performanslı buluyorsunuz? Ben opetten alıyordum

• şehir içi değeriyse iyi. opette euro aygaz satılıyor hatırladığım kadarıyla. bende euro aygaz ve shell den gaz almayı tercih ediyorum.
  • 85 ile 600 nasıl

ultimate 97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanazgul -- 11 Mayıs 2007; 15:54:05 >
  • İşin şakasına gelirsek ; inanın benzine verdiğimiz o kadar para ve o benzinle yaptığımız yolun haddi hesabı yokken LPG 'li araç sahibi arkadaşların "XX ytl ile YY km yol" soruları , benzinli araç kullananlara tabiri caizse Bedava olarak gelmiyor değildir herhalde.. Özellikle şu günlerde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: avanazgul

85 ile 600 nasıl

kıskandırıcı
  • acemiliğinin olduğunu söylüyosun ve eğer şehir içiyse gerçekten iyi bir rakam.
    saygılar...
  • lmnggen : teşekkürler yorumun için

aracın yaşına ve acemiliğime bakılınca sarfiyat ger.ekten az görünüyor

saygılar benden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 ytl gaz ile 360 km
  • 95 model 318i BMW aracımla 30 lt gaz ile uzun yolda 90 nı geçmeden 450 km yaptım. yaklaşık 100 km kent içi. (Ankara-Elmadağ'dan Bursa çıkışına kadar) yaklaşık 100 km 8 lt gaz yaktı. araçta 4 kişiydim. Ancak otobanda 120-160 arası gittim 100 km 10 litre ile 11 litre arası yaktı
  • gayet iyi bir rakam. Yazın bu daha da düşer. Hatta gaz ayarı yaptırırsan verimi arttırırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonfilika

95 model 318i BMW aracımla 30 lt gaz ile uzun yolda 90 nı geçmeden 450 km yaptım. yaklaşık 100 km kent içi. (Ankara-Elmadağ'dan Bursa çıkışına kadar) yaklaşık 100 km 8 lt gaz yaktı. araçta 4 kişiydim. Ancak otobanda 120-160 arası gittim 100 km 10 litre ile 11 litre arası yaktı

Bir yanlış olmalı dostum, km de 66 YKR ederki tamamını şehir dışında yapsan bile bu rakamlara düşmesinin mümkünü yok....
  • 54 ytl 497 km ( henüz gaz tamamen bitmemişti )
    fabia 1.4 101 hp tartarini sıralı sistem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: özgür deniz

aracım 93 mazda 323 sedan 1,6 lpgli...

acemiliğimi çıkartıyorum ve araç kullanmayı bununla öğrendim

yani dur-kalklar stop ettirmeler tutarsız vites geçişleri, gereksiz pedal basmalar (yani her aceminin ilk ayında yapacağı şeyler)

şehir içi kullanımda 70 liralık gazla 441 km yol yaptım

sizce nasıl yakıyor?

ve sizce lpg yi nereden alayım hangi firmayı daha performanslı buluyorsunuz? Ben opetten alıyordum

Acemiliği çıkarırken gereksiz gaza yüklenmeler ve genelde ileriyi görmeden gaza basmak aniden frene basmak yüksek viteste gaza sonuna kadar basıp hızlandırmaya çalışmak gayet normal şeyler dolayısıyla tüketimde bir miktar artıyor gayet normal bende 1.4 motor symbolle acemiliğimi çıkarırken 11 litre civarı yakıyodum sonra arabaya alışınca tüketimde düşüyor

• Bence o yaştaki bir araba için iyi bir rakam. Aracın bakımları iyi o zaman.

Bende 2004 elantra var 58-60 YTL ile şehiriçi 440-450 civarında yapıyorum.
    BRC sıralı sistem.
  • yorum yapan herkese teşekkürler

aracın bakımı pek iyi sayılmaz aslında daha önce kaza yapmış yana yatmış motor haricinde pek orjinalliği kalmamış bi araç

ama artısı oluyor bu durumun

mesela acemilikte çok acımıyorsunuz ve acemilik kısa sürüyor
    döşemeler ve boya tamamen yeni oluyor(haliyle)
    aldığım adamın babası kaportacıymış ve sanayide eş dost hesabı gayet güzel onarmışlar aracı
  • brc sıralı sistem marea 103 hp 49 ytl 437 km idare eder herhalde
  • bence heryerde boyle anlatmayın nazar deger

en son 40ytl benzin aldım yaklaşık 120km yaptım.
  • mukekmell yol gitmişsin sen dostum yane biz 70 ytl lik lpg ile 100 km gidiyosmu k-ii
  • Bnm normal kullanımımla ( biraz devirli bi kullanım ) 50 YTL = 280 KM
  • Benim araçda 42 ytl 220 km

fena değil işte

yaşasın lpg
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.