Şimdi Ara

## 70 TL NE ALINIR ? [YARARLI KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar saçma sapan yorum yapmadan parası olanlar için,yararlı bir konu olur inş.70 tl ile ne alınır sizce ?

Bir anakart, 478 pinli işlemci almayı düşünüyorum.2 inci bilgisayarımı kurmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 15 Şubat 2011; 22:19:26 >

• SHERIDAN'S adlı likör'ü alırdım ben olsam.Tadını çok merak ediyorum.
     ## 70 TL NE ALINIR ?  [YARARLI KONU]
  • İçki + sigara tüketmiyorum tşkler..
  •  ## 70 TL NE ALINIR ?  [YARARLI KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

+1. Kitaba verilen paraya acımayacaksın.

• 70 TL elde var. Herhangi bir hosting firmasından bir adet vps sunucu alıyoruz. Bu sunucu tabiki en az 1gb ramli olması gerekiyor. Sunucumuzu aldıktan sonra Metin2 adındaki oyunu sunucumuza kuruyoruz. P2p, worldport gibi açıklarını kapatıyoruz. Npclerimizi ayarlıyoruz. Droplarımızı hallediyoruz. Bir kaç ekstra şey daha kuruyoruz oyunumuzu güzelleştirmek için. Ve bir iki foruma reklam veriyoruz... Ve oyunumuzu açtıktan 10 gün sonra item satmaya başlıyoruz. Pat paramız ikiye, üçe hatta dört e katlanmış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Binboa]

SHERIDAN'S adlı likör'ü alırdım ben olsam.Tadını çok merak ediyorum.

tavsiye etmem, hayal ettiğin gibi bir tadı yok. O paraya 35lik chivas al, yanına da çikolata falan, ye gitsin. Alkol konusunda yapabileceğin en iyisi bu olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30 tl daha biriktir microsoft sidewinder x4 keyboard al
  • Senn. CX 200 II
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.e.a.S

70 TL elde var. Herhangi bir hosting firmasından bir adet vps sunucu alıyoruz. Bu sunucu tabiki en az 1gb ramli olması gerekiyor. Sunucumuzu aldıktan sonra Metin2 adındaki oyunu sunucumuza kuruyoruz. P2p, worldport gibi açıklarını kapatıyoruz. Npclerimizi ayarlıyoruz. Droplarımızı hallediyoruz. Bir kaç ekstra şey daha kuruyoruz oyunumuzu güzelleştirmek için. Ve bir iki foruma reklam veriyoruz... Ve oyunumuzu açtıktan 10 gün sonra item satmaya başlıyoruz. Pat paramız ikiye, üçe hatta dört e katlanmış oluyor.

bu kafayla 2-3 yıla kalmaz zengin olursun sen
  • Bilgisayar oyunlarında shader çıkmış.512 ekran kartı var shader 2.0 olduğundan oyunları açmıyor.

Az para biriktirem SAPPHIRE Ultimate HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E 111 tl değermi ?
  • 70 tl var arkadaşım elinde şu an her hafta 5 tl lik kuponlar oyna. bunlar toplam 14 kupon eder. hepsinin ortalama olarak 10x oran verdiğini düşün ve en azından 3'ünün tuttugunu düşünürsek 150 tl eder. gördüğün gibi 80 tl kar oldu. bunu sonraki haftalarda da uyguluycaksın. 10 kere tekrarlarsan bu sana +800 tl kar ettirir. 70 tl zaten vardı. ne etti sana? 870 tl. bu sefer milli piyangoya katılcan hem de bütün parayı yatırcan. o kadar para yatırıyosun büyük ihtimal sana çıkar zaten ve 2 sene sonra trilyoner olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bilgisayar oyunlarında shader çıkmış.512 ekran kartı var shader 2.0 olduğundan oyunları açmıyor.

Az para biriktirem SAPPHIRE Ultimate HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E 111 tl değermi ?

Hiç durma, farkı hisset tavsiyem 2. el forumundan 90-120 tl ye vs çok daha güzel kartlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: Y.e.a.S

70 TL elde var. Herhangi bir hosting firmasından bir adet vps sunucu alıyoruz. Bu sunucu tabiki en az 1gb ramli olması gerekiyor. Sunucumuzu aldıktan sonra Metin2 adındaki oyunu sunucumuza kuruyoruz. P2p, worldport gibi açıklarını kapatıyoruz. Npclerimizi ayarlıyoruz. Droplarımızı hallediyoruz. Bir kaç ekstra şey daha kuruyoruz oyunumuzu güzelleştirmek için. Ve bir iki foruma reklam veriyoruz... Ve oyunumuzu açtıktan 10 gün sonra item satmaya başlıyoruz. Pat paramız ikiye, üçe hatta dört e katlanmış oluyor.

bu kafayla 2-3 yıla kalmaz zengin olursun sen

Merak etme dostum çoktan zengin oldum zaten.. Ha birde söylemeden geçmiyim bari bu işe girdiğim toplamda 2 sene oluyor ve ilk başladığım zaman 1 ay içerisinde 2.5 milyar para kazandım ve bunu sadece 90 lira ile yaptım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.