Şimdi Ara

70 LT LİK DEPONUN 75 LİTRE MAZOT ALMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2007 A6 ARACIMA BOŞ OLAN DEPOMUN FULLEMESİNİ İSTEDİM 61 LT DE YAKIT TABQNCASI ATTI UZUN YOLA ÇIKACAĞIMDAN YOLDA BAŞKA YAKIT ALMAK İSTEMEDİĞİMDEN GÖREVLİYE DEPONUN TAM DOLMASINI İSTEDİM. 75 LT ALDI DAHADA ALACAKTI ARACIN ÖZELLİKLERİNDE 70 LT DEPO NEDEN 75 Lt VE ÜSTÜ ALDI ANLAMADIM 2-3 LT DE DEPODA VAR OLDUĞUNU SAYDIĞIMDA 80 LT YE YAKIN ANLAMADIM BEN BU İŞİ YEDEK DEPO MU? VAR YOKSA BENİN DEPO DAHA MI? BÜYÜK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de fazla alıyor. 50 lt depo ama 55 falan doluyor.
    Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine bizim araçta 50 litre depo var naparsam yapayım menzil 10-15e düşsün 44 litreden fazla almıyor.

• hava olayı falan mı yoksa güvenlik için 2 gram eksik mi alıyor depo
  • bende 45lik depo var, 41lt üstünü aldığını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

hava olayı falan mı yoksa güvenlik için 2 gram eksik mi alıyor depo

Anlamadım hocam 80 LT.ue yakın alması tuhaf

• hocam aracın yedek deposu olabilir mi , eski aracım boraydı 55 litresi normal deposuydu 7 litrede yedek depo alıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim polom da böyleydi. ama sonradan öğrenmiştim yedek depo varmış
  • Sağolsun pompacılar fulle deyince taşana kadar doldurur. Bu yanlış birşey pompa attıktan sonra doldurmaya devam etmek sıkıntı çıkarabilir. Fazla almasının sebebi genleşme tankının da doldurulması. Millet bilmeden buna yedek depo diyor basıyor yakıtı ama yanlış. Sizin araçta zaten depo büyük o genleşme tankı da büyük o yüzden o kadar çok almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam aracın yedek deposu olabilir mi , eski aracım boraydı 55 litresi normal deposuydu 7 litrede yedek depo alıyordu.

Yedek depo olduğunu nasıl öğreniriz hocam

• Asıl amacı Genleşme tankı olan yedek depo var takribi 9-10 lt civarında alıyor

• wildboyankara W kullanıcısına yanıt
    hocam o araç hakkında fikrim yok fakat kullanan ya da bilen arkadaşlar yedek depo ile fikir verebilirler.
  • quote:

hocam o araç hakkında fikrim yok fakat kullanan ya da bilen arkadaşlar yedek depo ile fikir verebilirler.

Pompacı bizi yememiştir dimi hocam 75 Lt yerine 65 lt. Vermemiştir

• logan mcv 50 lt ama 70 lt alıyor

• wildboyankara W kullanıcısına yanıt
    hocam zaten fişinizde ya da pompada 70 litre yazdığını görmüşsünüzdür ayrıca ulusal bi markanın bayiliğini yapıyorsa çokta rahat hile yapacaklarını sanmıyorum yaptıkları zaman ve yakalandıkları zaman kendilerine sonuçları daha ağır olur, hem genel merkezleri hemde devlet bu suistimalı affetmez.
  • quote:

hocam zaten fişinizde ya da pompada 70 litre yazdığını görmüşsünüzdür ayrıca ulusal bi markanın bayiliğini yapıyorsa çokta rahat hile yapacaklarını sanmıyorum yaptıkları zaman ve yakalandıkları zaman kendilerine sonuçları daha ağır olur, hem genel merkezleri hemde devlet bu suistimalı affetmez.

Sağolun hocam bilindik markadan alıyorum

• 301 50lt diyebiliyorum. 61 koydurduğumu bilirim
  • hava basmışlar arkadaşım kamera kayıtları ve fiş ile dava açın (!)
  • Kataloğa genleşme ihtimalinden dolayı güvenlik amacıyla birkaç litre eksik yazmislardir.birde araç dizelse bir kaza anında depo sıkışarak alev almasın falan diye de olabilir ya da ben çok destekli salladım.

• Yedek depo diye birşey yok ekstra olarak yakıt yakıt aktarım hattına doluyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.