Şimdi Ara

=== 70 Level Priest Skill Secimi =====

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  === 70 Level Priest Skill Secimi =====

Not:
    SP = skill puan olarak kullandim
    -----------------------
    Levelim 70 olmak uzere ( skill point = 122 )

Su anda skillerim

Full heal + Masive (Torment + 30 stone)

Int priestim (judgement onemli degil)

----------------------------------

1-Level 70 de 2000 buf +Cure All party (70 SP) acsam yan skilin + 1920 Heal (45 SP) olmasi gerekicek
    malice (3 SP) gerisi bosta kalicak
    (master a 4 SP kaliyo) judgemnt
    ------

2- 1500buff / 300 ac(60 SP) + Full heal (60SP) + 2 kaliyor.(judgment obilir)
    -------

3- Su an oldugum gibi

Full Heal (60 SP) + Masive (60 SP) (30 stone,parazite, torument)
    2 master judgment

Kısacasi 2000 buf acsam sadece 1920 heal olucak

NP ve skill kasmak istiyorum.

4- master skilllerinde(10 skill puan) % 15 herseye defans veriyor. buna verirsem bir cok seyden vaz gecmem gerekir.

Bu konuda fikirlerinizi paylasirsaniz sevnirim.

------
    edit : yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 2 Aralık 2006; 15:19:13 >

• judgment önemli olmayabilir ama absolutness önemli o yüzden master a vermelisin bence
    hem buffer hem healer olmak insanı sıkabilir o yüzden senin alacağına 2k buff veren birini alır bide healer alır ben healımla da partye giricem diosan healer ol boşwer buff ı sağlam arkadaşlığın olduğu bi clanın yoksa debuff açmanada gerek yok
  • bp olma 75 e kadar çnkü hp anlamında sağlam olamıosun.Bp olma oldun dielim 2000 buff olcak üstün full str vs.(ap tahminim 2500 civarı olur ki iyi bi ap sayılır)Full str iken hp yi söylersem galiba inanmazsınız bana ama çok az +2000 buff dersek taş çatlasa 3500 anca olur ki bence cz de kötü bir rakam.ama 75 te bp olursan hem 10bin açarsın hemde 2 k buff o zmn işte hoş olur.+8 ii al bp olursan

Bir şey daha ekliycem.Full int vs +8 ler +9lar uniqe lerle hp 7200 dü.Roycolt un 75 skilli 600-700 vuruodu.Çok deli chardı ama satıldı

Edit:skill dizilimi unuttk
    İnt;
    1.)1920 2.)10binparty 3.)mana pot 4.)960 party 5.)hp pot 6.)1500 7.)ac 8.)town
    Bp sana bırakıorum

Full int dvm et ya sen.fp +8 set benim gibi inan kimse yıkamıo+9lar ve +7 dol.Elemental +1 vs...İntden ŞAŞMAyatma riskin yok zati priestler kolay party bulur.kolay lwl kasarsın günde %66 kasmıştım sabahladım.HADİNreloaded ile(mete ve fırat.hadin 80 oldu bu arada diyeyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 2 Aralık 2006; 5:41:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Kule_55

arızalımısın nesin sen yaaa ndn post kasıonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojka

judgment önemli olmayabilir ama absolutness önemli o yüzden master a vermelisin bence
    hem buffer hem healer olmak insanı sıkabilir o yüzden senin alacağına 2k buff veren birini alır bide healer alır ben healımla da partye giricem diosan healer ol boşwer buff ı sağlam arkadaşlığın olduğu bi clanın yoksa debuff açmanada gerek yok

Evet hem buf hem healer olunca insani sikar

10 master versem % 15 absolutness icin

60 heal olsa

52 kaliyor 30 tas acilmiyor

mastera 5 versem % 10 absolutness

acilir. 30 tasda aciliyor

gerci 30 tasta sikici bi getirisi yok boyna reze cagiriyolar.

en iyi 10 master %15 absolutness + Full heal galiba

----------------

2000 buf + 10 master %15 absolutness + heale 42 kaliyor 1920 acilmiyor
    mastera 5 versem % 10 absolutness 1920 healde acilir

-------

birde tabi masive + heal kalma durumu var
    ----

quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

bp olma 75 e kadar çnkü hp anlamında sağlam olamıosun.Bp olma oldun dielim 2000 buff olcak üstün full str vs.(ap tahminim 2500 civarı olur ki iyi bi ap sayılır)Full str iken hp yi söylersem galiba inanmazsınız bana ama çok az +2000 buff dersek taş çatlasa 3500 anca olur ki bence cz de kötü bir rakam.ama 75 te bp olursan hem 10bin açarsın hemde 2 k buff o zmn işte hoş olur.+8 ii al bp olursan

Bir şey daha ekliycem.Full int vs +8 ler +9lar uniqe lerle hp 7200 dü.Roycolt un 75 skilli 600-700 vuruodu.Çok deli chardı ama satıldı

Edit:skill dizilimi unuttk
    İnt;
    1.)1920 2.)10binparty 3.)mana pot 4.)960 party 5.)hp pot 6.)1500 7.)ac 8.)town
    Bp sana bırakıorum

Full int dvm et ya sen.fp +8 set benim gibi inan kimse yıkamıo+9lar ve +7 dol.Elemental +1 vs...İntden ŞAŞMAyatma riskin yok zati priestler kolay party bulur.kolay lwl kasarsın günde %66 kasmıştım sabahladım.HADİNreloaded ile(mete ve fırat.hadin 80 oldu bu arada diyeyim)

Ben su anda +7 shell giyiyorum. +8 fp dahami iyi sence ?
    188 int vermem gerekiyor

BP olmayi daha dusunmuyorum

Bir tane priest var diezde orc

ustunde shell var elinde yanan bir durandal lvl i kac diye merak ettim dogrusu.

• buffcı ol derim en iisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70 Level Pelerini
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.