Şimdi Ara

70 Km Sınır ve EDS Var Ama Herkes Basıp Gidiyor - CEZALAR MÜTHİŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.350 tl ceza gelen komşunuzun aracını merak ettim
  • Tam olarak nerede oluyor bu sultangazi - mahmutbey yolu? Ben ilk defa duydumda
  • tam mescidi selamın arkalarında keskin keskin virajlar var 2 3 tane dikkat
    bu arada harbiden yol kaymak gibi basmamak için insan kendini zor tutuyor
  • sabah akşam aynı yolu bende kullanıyorum, mahmutbey yoluna geldiğinde yani sultançiftliği ayrımından önceki tabelada 5,6 tane sensör var sanırım kilit nokta orası bende diğer yolda 80,90 gidiyorum temkinli ama millet çatır çatır basıyo ulan dedim heralde buralarda yok bende arasıra basıyorum, bakalım artık, ama dediğim gibi önemli nokta tabela,

sana ceza gelirse haber ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 25 Ağustos 2011; 15:30:17 >
  • hadi bir kere iki kere geçersin ama 4350 lira ceza yiyecek kadar umursamaz olmanın açıklaması nedir yahu? bir kural varsa iyi veya kötü uyulur, beğenmediğin noktada gider şikayet eder değişmesi için uğraşırsın. 4350 lira tek kişiden, vay bee

ankara kuzey çevre yolunda 15-20 gün kadar önce 135 civarı bir hızla geçtim bende kameranın önünden ama bir şey çıkmadı şimdilik, çok övünüyordum bu kan emicilere para kaptırmıyorum diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 25 Ağustos 2011; 15:32:19 >
  • selimpaşa mahmutbey arasında da bu kameralardan gerekli. zaten yol iki şeritli solda 100-110 gitsen arkandan 150 ile gelen herif selektör yapıp duruyor. sağa geçsen kamyonlar 60-70 gidiyor. en dinir olduğum yollardan biri. ankarada bu hız kameralarından koydular 4 şeritli yolda millet 70 i geçmiyo. o 70 normalmi o da normal değil bari 80-90 yap.
  • bazı yerlere "DİKKAT RADAR VAR" diye tabela asmışlar, bazı yerlerdede hiç ses seda yok ama oradan geçince bi bakmışsınız ceza yemişsiniz. tuzakmı kuruyorlar yoksa tuzaktanmı kurtarıyorlar anlamadım. radarın olduğu yere azami hız 70,100,120 herneyse levhası koymamak saçmalık. radarın olduğu yere dikkat radar var yazmak daha da saçmalık.
  • istanbulda millet makas yaparak ilerler, 3 şeritli otoyolda yavaş giden araç sağ şerit boşken yolun ortasından gider, ankarada kavşaklarda herkes kırmızı ışıkta geçer, yurtdışında yaşayan türkler avrupada kurallara harfiyen uyarken türkiyeye gelince kendini kaybeder. yol yapım çalışmalarında uyarılar saçma sapan yapılıraka kazaya sebep verir. bir yere 70 km hız sınırı konur hız sınırlamasının nerde bittiği belli değldir. arabasında silah, bıçak, beyzbol sopası eksik olmayan herkesin haklı olduğu bir ülkeyiz. istediğin kadar ceza kes, kafa yapısı değişmedikten sonra birşeyin değişeceği yok.
  • valla bilemiyorum... 3 şeritli yolda bile radar var. Bu bana sadece ve sadece devletin şerefliliğini gösteriyor.... BİLMEM ANLATA BİLDİM Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "BMW" -- 25 Ağustos 2011; 16:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

hadi bir kere iki kere geçersin ama 4350 lira ceza yiyecek kadar umursamaz olmanın açıklaması nedir yahu? bir kural varsa iyi veya kötü uyulur, beğenmediğin noktada gider şikayet eder değişmesi için uğraşırsın. 4350 lira tek kişiden, vay bee

ankara kuzey çevre yolunda 15-20 gün kadar önce 135 civarı bir hızla geçtim bende kameranın önünden ama bir şey çıkmadı şimdilik, çok övünüyordum bu kan emicilere para kaptırmıyorum diye

çevre yolundakiler hız ölçmüyor, yola gireni çıkanı kontrol ediyor. Hız ölçmesi için 1 değil 2kamera benzeri şey olması gerek bir de ledlerle 70-120 gibi yazması gerekiyor. (Ankara için bu böyle) 45bin kmde çok şükür hiç ceza yemedim, 1 kere bile ehliyetimi soran da olmadı iyimi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei
    çevre yolundakiler hız ölçmüyor, yola gireni çıkanı kontrol ediyor. Hız ölçmesi için 1 değil 2kamera benzeri şey olması gerek bir de ledlerle 70-120 gibi yazması gerekiyor. (Ankara için bu böyle) 45bin kmde çok şükür hiç ceza yemedim, 1 kere bile ehliyetimi soran da olmadı iyimi :)
    bunu bilmiyordum, bugün tekrar geçeceğim bir kontrol edeyim

peki ama 25-30 km lik bölümde bile 3-4 tane kamera noktası var, üzerlerine radar koymak yerine kameralar önünden geçiş zamanına bakıp ortalama hıza göre ceza yazıyor olmasınlar?
  • sarıyer yolunda da var bu eds kameralarından,sarıyere inerken radar da var zaten.Sarıyere işim düşmesin istiyorum gıcık bir durum 70-50 yazıyor bütün yolu 50 ile gidiyorum ceza gelmesin diye
  • quote:

quote:

peki ama 25-30 km lik bölümde bile 3-4 tane kamera noktası var, üzerlerine radar koymak yerine kameralar önünden geçiş zamanına bakıp ortalama hıza göre ceza yazıyor olmasınlar?

he yok hocam :) o kameralara dikkat edin, kameradan biraz önce mutlaka çevre yoluna başka bi yoldan bağlantı olmuştur. diğer yoldan çevre yoluna girenleri görebilmek için yapıyorlar bunu. Hatta çevre yolundan herhangi bir yerden çıktıktan sonra da bu kameralardan görürsünüz. Yani girdiğiniz çıktığınız yerleri an ve an görebiliyorlar. Tahminimce bu kameralar plaka okuması da yapıyordur. Düşünsenize sizin plakanızı giriyor polis, sizin aracın çevre yolunun 25. ila 29. kmler arasında bir yerde olduğunu söylüyor ya da şu şu saat dakikada bağluma girmiş, mamaktan çıkmış vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

he yok hocam :) o kameralara dikkat edin, kameradan biraz önce mutlaka çevre yoluna başka bi yoldan bağlantı olmuştur. diğer yoldan çevre yoluna girenleri görebilmek için yapıyorlar bunu. Hatta çevre yolundan herhangi bir yerden çıktıktan sonra da bu kameralardan görürsünüz. Yani girdiğiniz çıktığınız yerleri an ve an görebiliyorlar. Tahminimce bu kameralar plaka okuması da yapıyordur. Düşünsenize sizin plakanızı giriyor polis, sizin aracın çevre yolunun 25. ila 29. kmler arasında bir yerde olduğunu söylüyor ya da şu şu saat dakikada bağluma girmiş, mamaktan çıkmış vs.

demin eve dönerken baktım kameraların yanında kare şeklinde başka bir zımbırtı vardı yalnız
    bakalım ceza gelip gelmemesine göre öğreneceğiz durumu artık

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Market sahibi bi abimiz iki gün önce sövüyordu, 78 km'ye ceza mı yazılı diye

Aslında o yolun hakkı 90 km olması lazım

90 olursa kime ceza yazacaklar.

Amaç trafiğin güvenliğini falan sağlamak değil, ceza yazmak.

Işıklarda da geçerli aynısı, eskiden 5-6 defa yeşil yanıp yanıp sönüyor , sarı yanıyor ve kırmızı yanıyorken, şimdi kamera olan yerlerde 2 defa yeşil yanıp sönüyor, sarı da 1 saniye bile durmuyor neredeyse direk kırmızıya geçiyor ışık.
  • bursaya hoşgeldiniz niyetine izmir bursa yoluna eds koydular . eds ye yaklaşınca çoğu araç 70 e sabitleyip sağa geçer kendini akıllı sanan yabancı plakalarda basıp geçer ve radara girer izlemek güzel oluyor.

yada eds ye yaklaşınca sol şeritte yavaşlayıp gidiyorum arkadan bir sinir selektör çekiyorlar hemen kendimi sağa atıyorum anında fotosu çekiliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

demin eve dönerken baktım kameraların yanında kare şeklinde başka bir zımbırtı vardı yalnız
    bakalım ceza gelip gelmemesine göre öğreneceğiz durumu artık

O dikdörtgen şeylerin içinde mor ötesi ledler var. Mor ötesi led projektör onlar, geceleri geçerken kırmızı kırmızı yüzlerce noktanın olduğunu farkedebilirsiniz dikkat ederseniz. Yani sadece kameranın çekebilmesi için aydınlatma amaçlı

• iki gün önce İstanbul E5 de 120yi falan geçtim zorunlu haller yüzünden eve gelince ilk işim ceza yedik mi oldu. Temiz çıktı ama güvenmemek lazım. 70e sabitleyip gitmek en iyisi..
  • Ankara kuzey çevre yolunu kullanan arkadaşlar ordaki kamerelarda yavaşlayıp kamerayı geçince basmayın eylül ayı itibariyle iki kamera arasından geçiş sütesini hesaplayıp aldınız mesafe bakarak hızınızı hesaplıyacaklar anlıyacağınız kaçış yok DİKKAT
  • Ben aylardır e5 de 80 civarı gitmeye çalışıyorum ve hep trafikteki en yavaş araç oluyorum. Bir karar verseler ceza kesip kesmeyeceklerine de biz de rahat etsek.

Herkes basıyor diye ben de basarım ceza gelir sonra hayıflan dur. En son 84 ile radar cezası yemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.