Şimdi Ara

70 Kalkanı Upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar +3 görev kalkanı +4 +5e kadar trina ile %100 geçermi?Önden 3 parça birşey yakmak suretiyle.

Çok değerli olduğu için trina kullanmak zorundayım.

• Allah bilir.
  • +3 olan bir itemin +4 olması hiç bir zaman %100 deqildir.önden 3 4 item basıp trina ile basarsan şansının artacaqından eminim.
  • +3ten +4e 3tane item yakıp trinayla bassak ÇOK BÜYÜK bir ihtimal geçer diye düşünüyorum..

peki +4ten +5 trina ile nasıl olur.Neler söyleyebilirsiniz?
  • Yandıgında çok üzüleceksen hiç deneme..!

yanarsa yansın oyun bu sonuçta anvil de şans işi zaten canımız sagolsun diyceksen +4 e git
  • yanarsa biterim ben.Başka kalkan alacak param yok.O yüzden önemli+4 kolayda +5te napılacak hiç bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaş ben +4 e cevap yazarken sen +5 basmayı sormuşsun !! senin içine anvil şeytanı girmiş sana kutsal vermek lazım (kutsal damacana yı seyretiysen ne demek istedigimi anlamışsındır
  • ya olay şu +4e basarken fazla korkmam ama +5 için bilmiyom ya
  • +5 den korkma +4 den kork +4 yapabildigim cogu uniq item +7 olmustur
  • bence +3 kalsın madem başka alacak durumun yok
  • Bak kardeş bu işler tamamen şans işi.Ben 72 priest satın aldım akarada +3 görev kalkanı vardı.Gaza gelip basayım dedim.akaranın ilk +7 görev kalkanını yapan adamım.Charın id'sinide söliyim Priest ArchAnqeL..Nasıl yaptığımı da anlatayım.Önden bişy yak diolar ya bnce onlar hikaye.önce +3 kadar busla bas.+2ye bile busla bas.Ben +4e direk bastım fakat trinayla bastım geçti.Aradan 10dakka geçti +5e denedim onuda trinayla denedim o da geçti.Aradan 5 dakka geçtikten sonra 6ya bastım onuda trinayla bastım o da geçti.Ondan sonra daha cesaret edemediğim için vazgeçtim.Aradan 2 saat geçti gaza geldim moradondan bi trina daha aldım direk hiçbişey yakmadan +7e bastım ve geçti.Chara çıplak tam 550ml çektiler.Ama bazı nedenlerden dolayı charı kaybettim.Çünkü charı satın aldığım adam adilik yaptı Ama bunun hesabını verecek.Nyse bu konulara burda girmek istemiyorum.Neticede olan benim 300milyona ve +7 kalkana oldu.Resmi var deminden bu yana arıyorum ama bulamadım bulursam eklicem buraya..Yani demek istediğim bu işler tamamen şans işi.Trina upgrade şansını %30 artırır.%100 diye bişy söz konusu değil.Şansına güveniyosan bas derim ama unutma o item yanarsa bidaha bulamazsın :)

• +4 e basmak +5ve +6 ya basmaktan daha zordur bunu unutma +5 ve +6 ya daha kolay geçer +4 den
  • +3 ile +5 arasında aşırı fark yok bırak +3 de kalsın..
  • geçer ben olsam item yakmadan direk basarım :) hiç kafana takma direk bas...+6 bile olur 3 trina al sen...
  • İnŞallah Amacına Ulaşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 13 Nisan 2008; 5:25:47 >
  • Basma üzüleceksen başka kalkanın yoksa +3 kalsın. Çok şey değişmeyecek nasıl olsa +5 de olsa...
  • geçer sorunun olmasın ben bu ay 7 deniycem kalkanı
    yanarsa 1 questim daha var +7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAUFCANPOLAT -- 13 Nisan 2008; 7:24:49 >
  • tamam ozaman.Kalkan alacak para bulana kadar +3 takılayım
  • Ben diezde 76 a kadar kullandım ve baya idare etti taki anvil cin i içime girene kadar trina ile +4 olmadı :S sana bu kadar diorum ve YTl ile CS almıstık sahsen cok zoruma gitti(Ama cs yede verdigim para deger) baska charlada yanarsa yansın dedim kafam bozuktu +4 sonra +5 yaptım xD ama sans işi diorum. +6 ya bus parası bulamadım :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.