Şimdi Ara

70 Gb'lik dosyalarıma erişemiyorum :( Usb sorunu [Lütfen yardım edin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese üzgün olarak selamlarımı iletiyorum :/
    Elimde laptop var ve yarın satacağım için D'de sakladığım tüm dosyalarımı 128 GB'lik USB'ye taşımaya karar verdim. Neyse gelişigüzel hepsini komple taşıdım. Taşıdığım dosya boyutu 67 gb falandı fakat USB'ye kopyaladıktan sonra USB'nin belleği 116 gb gözüküyor şuan. Çift tıklayıp açtığımda içindeki klasörlerim duruyor fakat klasörleri tıkladığımda içindeki hiç bir şey gözükmüyor :( Resimlerde gözüktüğü gibi :/
     70 Gb'lik dosyalarıma erişemiyorum :( Usb sorunu [Lütfen yardım edin] 70 Gb'lik dosyalarıma erişemiyorum :( Usb sorunu [Lütfen yardım edin] 70 Gb'lik dosyalarıma erişemiyorum :( Usb sorunu [Lütfen yardım edin]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnestezistAdayi -- 17 Aralık 2015; 22:40:42 >

• Bu bütün klasörlerde mi geçerli ? Pencerenin sağ üstündebi ayar var ordan gizli öğeleri göster deyin oluyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam herşeyi ama herşeyi yaptım CMD'den attrib kod olayıyla geri getirmeyi denedim o da olmadı, korunan dosyaları göster dedim olmadı, gizli öğeleri göster dedim olmadı. Çıldırıcam ya Yokmu bilgisi olan :(

• Bazı dosyaları tekrardan eski konumuna koyun , olacak mı ?

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir.

• Yani hocam c diskinde tatil diye bir dosya vardı ama siz onu harici diskinize aktardınız , tatil dosyası taşındı . Yani dosyaları geri yükleme yapın .

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.