Şimdi Ara

70 Bin TL'ye Jip Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 65-70 bin bütçe var. Aracın kullanılacağı ilçede yollar biraz bozuk, ara sıra da mıcırlı köy yollarına gidilecek. Altı yüksek olmalı yani.
    Manuel olacak otomatik düşünmüyorum. Benzinli de olabilir dizel de. Mümkün olduğunca sıkıntısız ve masrafsız bir araç olmalı ama duster istemiyorum. :) tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 22 Ocak 2018; 23:23:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi ki asx

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Up

Asx olmadı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Up

Asx olmadı mı

Estağfirullah hocam. Diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtsinler diye upladım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. İnceliyorum. Siz kullanıcısı mısınız? Kronik vs bir arızası problemi var mıdır?

• 500x
  • Asx iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oooh tam duster tarif etmiş diyecektim ki o son kısma kadar

Jip demişsiniz ama ben 500l önereyim, rockstar versiyon. Bi bakın derim, en az bi suv kadar yüksek araç, dizel olması da avantaj olur.

• Ix35

• Var mı başka tavsiyesi olan?

• 70000 tl de çok birşey yok gibi;

Captiva desen chevrolet piyasada yok,

Subaru forester bu bütçeyle eski model alınır,

Suzuki Vitara olabilir.

• Asx. Kullanıcıyım sorularınızı alabilirim. O fiyat aralıgında yüksek model dusuk km en mantikli asx bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadjar olabilir

• Duster olmazsa YENİ DUSTER'ı bekle.
    Görmeden acele etme yenisini. 1 ay sonra geliyor.
  • ASX güzel bir seçenek:

1. Köpekbalığı lancer'la ortak platform kullanıyor 4 süspansiyon bağımsız.
    Orta paket(TR'de bulunan en düşük paket) 16 inç kalın yanak köy yollarında kullanıma oldukça uygun.
    diz airbag vs. güvenlik standart. Ncap 5yıldız, amerikadaki IIHS'den top safety pick başarı ödülü aldı.
    Lancerla ortak olan platform aynı zamanda oldukça hafif 1260-1300kg civarında. Doğal olarak benzinli modeli oldukça ekonomik yakıt tüketimleri sağlıyor ve start stopla da şehiriçinde yakıt tüketimi iyidir. Yakıt tüketimi ix35'in yarısı filan. yakıt canavarı ix35'ten uzak durmanı tavsiye ederim.

intense paketi çok güzel cam tavan ve bazı özelliklerle oldukça keyifli ancak 17inç jantları ile lastik olarak ara bi ebat oluyor. 4lastik 2000tl'yi bulabilir onun yerine 16inç jantlı orta paket daha uygun.

Ön çamurlukları içine göçüp geri eski haline gelme özelliğine sahiptir, boyasına da bi şey olmaz.

2013 model makyajlı(ön tamponu tek renk olanları ve direksiyonları farklı) invite düşük km olanı 65-68, intense 69-72 arasına bulunabilir.

2015 sonrasında start stop kaldırılmış, çünkü avrupada değiliz temsayı tebrik ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Duster olmazsa YENİ DUSTER'ı bekle.
    Görmeden acele etme yenisini. 1 ay sonra geliyor.

Gelmesine gelsin de hangi 0 km araç 65 bin tl?

• Duster acayip bir şekilde F/P aracı. Her ne kadar istemem demişsin ama bence seçeneklerinin arasına al bu aracı.

Onun dışında ikinci el olarak grand vitara 1.9 dizellere bakabilirsin. Gayet sağlam ve konforlu araçlar. Kullanıcı kitlesi itibariyle de çok yıpranmıyorlar sanırım genelde.

Captiva, her ne kadar piyasadan çekilmiş olsalar da göz önüne alınması gereken bir seçenek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.