Şimdi Ara

70-72 Ekran Flat Tv Tavsiyesi.. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dostlar ben bu aralar baya ps2 falan oynuyorum şimdi sizden ricam şu 70-72 ekran flat tv ps2-pc bağlayacağım ne bilim dvd-vcd güzel izlenecek güzel bir tv tavsiyeniz olabilirmi acaba fiyat uygun olursa tercihimdir teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 1 Şubat 2006 16:58:41 >

• MERHABA ZATEN 70-72 EKRAN TV LER ŞU AN EPEY UCUZLADI Kİ DAHA DA GÜŞERİSANA TAVSİYEM ÇOK PAHALI OLMASIN DERSEN BEKO,VESTEL.REGAL ,PROFİLO GİBİ MARKALAR OLUR TABİİ BUNLARIN UCUZLAR VAR SHOV,PREMİER,VS.. HA DAHA KALİTE DERSEN SONY,SAMSUNG,PHİLİPS BENİM TAVSİYEM.YİNEDE KARAR SENİN.
  • Teknosada 899 YTL ye (yanlış hatırlamıyorsam) 82 ekran Thomson var servisini bilmem ama kaliteli tv dir.
  • şap lorenz 70 ekran 250. ytl .

onu almayı düşünüyorum ben de... fikri olan varsa esirgemesin
  • @oert nerde var bu fiyata ? hemen gidip bizde alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarkanzbk

Teknosada 899 YTL ye (yanlış hatırlamıyorsam) 82 ekran Thomson var servisini bilmem ama kaliteli tv dir.

• PANASONİC 29PM11 MODELİ GÜSEL 1299 LİSTE FİYATI VAR BİZDE İSE 1240 YTL/10 TAKSİT
    TŞK EDERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" TV Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarkanzbk

Teknosada 899 YTL ye (yanlış hatırlamıyorsam) 82 ekran Thomson var servisini bilmem ama kaliteli tv dir.

evet bende bayağı düşündüm ve şüphelendim... 100hz ve sehpa hediyeli ama 2-3 mağazaya baktım göremedim fakat katalogta ilan etti ..fazla sayıda yoktur die düşünüyorum...

samsung 100hzler diğerlerine göre daha ucuz ve gecende ilk defa 999 a 100hz sony gördüm...
  • PHILIPS 9020
  • AKDASLAR MESAJLARA RESİM NASIL YAPIŞTŞRILIYOR ????
  • herkese teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: oert

şap lorenz 70 ekran 250. ytl .

o kadar düştü mü ya bu 70 ekranlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Catake

quote:

Orjinalden alıntı: oert

şap lorenz 70 ekran 250. ytl .

o kadar düştü mü ya bu 70 ekranlar

adam şap lorenz demiş. flat depil yumurta 100 hz değil 25 hz

• sachaub lorenz hakkında iyi şeyler duymuyorum. Onu söyleyebillirim. 320-350 ytl civarı Seg 72 ekranı tavsiye ederim. Vestel üretiyor. Biraz daha bütçeni zorlayabilirseniz 72 ekran Flat Firstline ya da Saba öneririm. Bunlarıda Profilo Telra üretiyor. Firstline Carrefoursa'da, Saba da Teknosa'da satılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Catake

sachaub lorenz hakkında iyi şeyler duymuyorum. Onu söyleyebillirim. 320-350 ytl civarı Seg 72 ekranı tavsiye ederim. Vestel üretiyor. Biraz daha bütçeni zorlayabilirseniz 72 ekran Flat Firstline ya da Saba öneririm. Bunlarıda Profilo Telra üretiyor. Firstline Carrefoursa'da, Saba da Teknosa'da satılıyor.

bende de dvd si var gayet canavar da artık plazmaya geçiyor millet en azından flat almak lazım. yumurta gibi televizyon ne işe yarar.
  • BEN 72 FLAT PHİLİPS ALDIM,COK DA MEMNUNUM RENKLER VE SES HARİKA,5458 MODELİ 650 YTL.ALMAK İSTEYENLERE DE ÖNERİRİM.
  • merhaba arkadaşlar,

Thomson marka tv alırken dikkatli olmanızı tavsiye ederim neden mi derseniz aşagıyı okuyun.

yakın zamanda Adana Teknosaların birinden Thomson marka 82 flat tv aldım. yine bu forum sayfalarından haberdar olarak gittim aldım.

fakat magazadaki Thomson tv ile eve gelen thomson tv arasında model farkı vardı ,

sıkı durun eve gelen thomson marka tv nin modeli ile faturada kesilen model de farklı görünüyordu,

ayrıca magazadaki MADE IN FRANCE yazıyordu, eve gelen MADE IN POLAND Yazıyor,

hemen magazaya gittim, durumu anlattım, hemen magazadakini ( o zaman teşhir ürünü oldugu için vermek istemiyorum ama isterseniz vereyim " "isterseniz 3 iş günü içerisinde depodan getirteyim " dediler. Ben depodan getirtin dedim.) verelim dediler olur dedim ..

durum bu ... yalnız benim bir şeyden emin olmam lazım. teknosa bu tv leri magaza da teşhir ederken depolarından gönderdikleri farklı mı ? yoksa sadece benim başıma gelen bir yalnışlık mı ?

Teşhirdeki üründe dolby varken eve gelen de yok idi.

lütfen bu tv den alan arkadaş varsa TElevizyonun arkasındaki model numarası ile magazadaki model numarasını ve faturadaki model numarasını kontrol etsin....

hikaye bu işte. foruma da bu yüzden üye oldum.. insanların haberi olsun. benimkine benzer bir olay varsa haberimiz olsun gereğini hukuki yollardan arıyalım. kimsenin bizim enayi yerine koymaya hakkı yok.

• bence sony nin kv-29fx66e modeline bir bak. 100 hz lik, dolby virtual ses sistemli, 72 ekranlı bir model. görüntü kalitesi muhteşem
  • schaub lorenz sony,philips ucuz bişey istiyosan da cartel alabilirsin
  • dostum ben fistline aldım carefoursadan 480 ytlye muhtesem alet..tavsiye ederim...adana teknosadan thomson alcaktım 899ytlye sehba hedıyelı banada depoda oldugunu 2 gun ıcınde adrese teslim getirilecegını soyledıler..bende vazgectım..arkadasın durumu yanlıslık olmustur..aynı tv metrodada var..899 ytl ama sehbası yoktu...thomson super alet..100hz ve dolby var..gercekten oneırım ama benım param firstline a yettı...firstline alacaklara tavsıye ederım..kesinlikle...thomsonun adanada tek yetkılı servısı var..onuda bılın arkadaslar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.